- 1 Haziran 2012
- 245
- 296
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.321
lazer kesim canim dikis yok Saol canim Allah hepimize damatliklarini gormeyi nasip etsinAllah damatligini da göstersin derler:)
Peki Lazer kesim mi oldu
Dikisli mi?
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lazer kesim canim dikis yok Saol canim Allah hepimize damatliklarini gormeyi nasip etsinAllah damatligini da göstersin derler:)
Peki Lazer kesim mi oldu
Dikisli mi?
Çapaklı göze anne sütü sıkın. Bir de göz pınarına burnuna doğru c şeklinde masaj yapın. Geçiyor. Bize dr söyledi yaptık ve geçti çok şükür.Herşey ters gidiyo diye düşünme canim sonuçta bebek bunlar benim de canim kızımın sağ gözündeki Çapaga sıkkın insallah iyileşiriz bebekler hasta olması
Canım anne sütünü direk gözün üzerine doğru mu sıkacağız yoksa pamuğa sıkıp öyle mi sileceğizÇapaklı göze anne sütü sıkın. Bir de göz pınarına burnuna doğru c şeklinde masaj yapın. Geçiyor. Bize dr söyledi yaptık ve geçti çok şükür.
Sudo krem iyi sonuc veriyo birdahaki bez degistirmeye geciyo diyebilirimKızlar pişiğe iyi gelecek en iyi krem hangisi? Kıpkırmızı olmuş oğlumun poposu sildikçe canı acıyo. Kullanıp hemen etkisini aldığınız krem var mı?
Hamilelikte kullandığım decavit ve gynoferon. Imom hamilelik sonrası kullanmaya başladımdogum sonra kullanilni mi kullnysn cnm hamilekte kullanolano mo
Canım ben gözüne de sıkmıştım ama 20 dk. Sonra ılık mendille sildim Dr gözün de süt kalmasın demiştiCanım anne sütünü direk gözün üzerine doğru mu sıkacağız yoksa pamuğa sıkıp öyle mi sileceğiz
Ben 14 gunluk verdim. Ama fayda gormesi icin duzenli kullanmak lazimmis duzenli kullanamadik bizKızlar bu gaz problemi için kimyon çayı veren var mı bebeğine biz bugün tam 1 aylık olduk ama daha erken gibi geliyor
Imom latte mi, imom omega mi kullanıyorsunuz?Hamilelikte kullandığım decavit ve gynoferon. Imom hamilelik sonrası kullanmaya başladım
Evet 15 günlük olunca başlanıyo. Biz günde 1 defa 3 damla şeklinde kullanıyoruzbirde sağlık ocağı bebek için vitamn vermişti 15 günlükknmi kullnmaya başlanıcaktı acaba devact damlası
Biz mama içiyoruzmama kullanan varmı ?
bz 2 haftalığz bni emiyo sma doymuyor bnde gece veriyorum 30 cc biberon zatn okdr veriyorum da doğrumu veriyorum acaba sz nasıl veriyosnzBiz mama içiyoruz
o bitene kadrmı kullanılcakEvet 15 günlük olunca başlanıyo. Biz günde 1 defa 3 damla şeklinde kullanıyoruz
Üstüne kizim hastalandi agzi hep yara nasil basa cikicagim bilemiyorum artikAllah yardımcın olsun canım bende iyiyim çok şükür iki çocukla çok zor gerçekten benim oğlum büyük olmasına rağmen zorlanıyorum
Omega kullanıyorumImom latte mi, imom omega mi kullanıyorsunuz?
Canım biz hep mama içiyoruz malesef kızım yoğun bakımda yattı 3 ay sadece 2 ay benim sütümü içebildi 1 buçuk aydır hep mama öle devam ediyoruz 3 saate bir 65 cc veriyorum benbz 2 haftalığz bni emiyo sma doymuyor bnde gece veriyorum 30 cc biberon zatn okdr veriyorum da doğrumu veriyorum acaba sz nasıl veriyosnz