2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
dogum sonra kullanilni mi kullnysn cnm hamilekte kullanolano mo[/QUOTE
Geçmiş olsun bende kızımda yaşıyorum malesef bir su bardağı sıcak suya bir tutam ıhlamur koyup üstünede yarim çay kaşığı kimyon ilave edip demlemeye bırakıyorum günde iki defa içiyorum tamamen geçmese de çok rahatlattı eskisi kadar çok sancısi olmuyor

benim bildiğim yeşil kaka çok fazla emmekten oluyor, sindirilmeden direk vücuttan atılıyor. bizde de oluyor takılmıyorum artık. ne zaman emzirme arasını açsam sarıya dönüyor hemen.
bu gün doktoru aradım artık yeşil kaka için normal dedi kaka rengi belaz olmadığı sürece korkma bebeğe ve özellikle kendine dikkat et üşütme konusunda dedi içim rahatladı biraz. Emme süresini uzun tutunca sarı oluyor gerçekten

Kızlar pişiğe iyi gelecek en iyi krem hangisi? Kıpkırmızı olmuş oğlumun poposu sildikçe canı acıyo. Kullanıp hemen etkisini aldığınız krem var mı?
Ben kızıma sudocrem kullanıyorum hiç pişik olmadı şükür Gecen gün biri pişik icin ampülü tavsiye etmişti burada hızlı sonuç alınır pişik hemen geçer demişti

Ben kızıma sudocrem kullanıyorum hiç pişik olmadı şükür Gecen gün biri pişik icin ampülü tavsiye etmişti burada hızlı sonuç alınır pişik hemen geçer demişti
Pişik olmaması için krem mi kullanmak gerekiyo eşimin ısrarıyla 2 3 kez falan sürdüm ama hiç pişik olmadı kızım bu kremler pişik olduktan sonra işe yarıyor değilmi yoksa önlem amaçlı her alt değiştirmede sürmelimiyim bende de hametan ve mıstela var mustela kullandım 2 3 kez

Merhaba kizlar biz kan enfeksiyonu yuzunden yigun bakimdaydik ciktik vok sukur 1 hafta sonunda. Cok zordu allah kimseyi dusurmesin. Simdi de psikolojim iyice bozuldu. Bebeğim doğduğundan beri sanki hizli nefes alip veriyor, yogun bakimdaki doktorlar solunumu normal.diye yazmislar raporuna ama ben cok endiseliyim.

Pişik olmaması için krem mi kullanmak gerekiyo eşimin ısrarıyla 2 3 kez falan sürdüm ama hiç pişik olmadı kızım bu kremler pişik olduktan sonra işe yarıyor değilmi yoksa önlem amaçlı her alt değiştirmede sürmelimiyim bende de hametan ve mıstela var mustela kullandım 2 3 kez
Kullandığım krem o her alt değiştirmede kullanmıyorum açıkcası sadece dikkat ettiğim bezini sık değiştiriyorum ve bir de ıslak mendil değil alt temizleme pamuğu kullanıyorum evdeyken dışarıda ise uni bayb ywni doğan ıslak mendili kullanıyorum

Her alonı açışımda muhakkak krem kullandım. Seba med kullanıyorum ama yine de pişik oldu. Bu tip kremler pişiği önlemek için , pişik olduktan sonra iyileştirici kremler kullanmak gerekiyo sanırım. Sürekli bezini değiştiriyorum ıslak kalmamasına özen gösteriyorum ama yine oldu. Eczaneye gidip önereceği kremi alıcam hemen geçer umarım

Ben her alt değiştirişimde değil de günde bir defa sürüyorum önlem amaçlı o zaman pişiği engelliyoesun

Chicconunkini kullanıyorum ben büyük kızmda da onu kullanmıltım çok memnun kaldım büyük kızım bir kere antibiyotik sonrası çok fena pişik oldu sadece o zaman iyileştirici kremlerlerden kullandım yanlış hatırlamıylsam travazoldu

İslak pamukla altını temizliyorum, her açtığımda da zeytinyağı sürüyorum, ilk kızımda da pişik olmamıştı, bunda da şimdilik yok çok şükür... Hatta çocuk dr.um dışarıda bile pamuk kullanabilirsin, küçük bi kaba koy dedi.

Kızlar bizim göbek bağımız kanadı doktora götürürdük k vitaminin eksikliğinden oluyormus doktora götürdük iğne olduk basına gelen varmı

Selam canim :))) evet foruma pek giremez oldum. Isim cok zor gercekten her gun stresli geciyor. Iki kucuk cocuk bakimi epey zor. Uykusuzluk ve oglanin gazi mahvediyor beni. Bir taraftan da kizin ilgi beklemesi :))) ikisine de yetmeye calisiyorum.

Sen nasilsin bem baya uzak kaldim gecmisi de okuyamiyorum. senin isin benden biraz daha kolaydir sanirim en azindan buyuk oglan okula gidiyor laftan anliyor:)))
İyi olmana sevindim canım epeydir yoktun merak etmiştim :)
Bende iyiyim çok şükür benim durumum sana nazaran daha iyi tabiki ama okul işi aslında zor 1. Sınıfta olduğu için ders okul sorunları vs bitmiyor çok şükür yine de

Ben her kakadan sonra sürüyorum pişik olmasın diye olduktan sonrası düzelmesi biraz zor oluyor

Kızlar bizim göbek bağımız kanadı doktora götürürdük k vitaminin eksikliğinden oluyormus doktora götürdük iğne olduk basına gelen varmı
Çok sık rastlanan bir durummuş ilk dozunu doğumda yapıyorlarmış ihtiyaç halinde 1 doz daha yapılıyormuş pıhtılaşmayı sağlamak için
Bizim de çok hafif kanama oldu ama Dr götürmedim badisinde kurumuş kan vardı dün tekrar olmayınca normaldir diye düşündüm sizin kan miktarı ne kadardı

Back