2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kalca ultrasonu hastanede cekiliyor mu, görüntüleme merkezine mi gitmek lazim? Fiyatlar nasil? Hastaneye hep hasta bebekler geliyor, doktorlar onlarla muhatap oluyor, koridorlarda beraber oturup bekliyoruz. O yuzden sanki bebegimi her hastaneye goturdugumde bi hastalık bulaşacak gibi hissediyorum, goturesim gelmiyor :KK43:
Hastanede çekiyorlar ücretsiz aslında bizden 15 lira fark aldılar. Öyle ya da böyle ne kadar korusan da olabiliyor. Benim büyük kızım hasta gibiydi.baya tegirgindim gecicek mi acaba diye. Hoş bayadir hiriltili var burun tıkanıklığı başta terleme.

Herşey ters gidiyo diye düşünme canim sonuçta bebek bunlar benim de canim kızımın sağ gözündeki Çapaga sıkkın insallah iyileşiriz bebekler hasta olması
Canim bazı şeyler üstüste geldi. Dikiş ve karın agrim eskiye dondu. Sırtında tutulma gibi bişey var sadece bir noktada. Bebeği almak için uzsnirken falan elektrik çarpması gibi bişey oluyor. Dün gece de elimde istemsiz seğirme oluyor. Bebeğimi tutamiycam diye korkuyorum. Üstüne BJ de bu sonuç moralimi bozmadı değil. Göğsümde sancıya deginmiyorum. Hemşire yapacak bişey yok. Göğüslerini çok hassas o nedenle diyor biraz daha sabretmem gerekiyormus

Bu arada bugün tam bir aylık olduk.asisini yaptırdık.1 kilo almış tam.4 cm de boyumjz uzamış.:nazar:
Maşallah canım bu kilo doğum kilosundan sonra mi yoksa hastane çıkış kilosudan itibaren mi oluyor? Biz de 800 900 civarı çok sukur. Ama mama da kullanıyorum yarı yarıya neredeyse. Kullanmazsam çok az alıyordu.

Canim aslinda aktif bir şekilde 10 dk emmek yeterli oluyor uyanik ken. Ama bebisler uyuduğu için süre uzuyor. Bi iki emin dalıyor sadece ağzını oynatiyorum. Sonra tekrar emiyor. Bu şekilde iken canim cok yandigi için fırsatını huldugum anda çekiyorum. Bu sefer de uyanınca agliyor. Ama dedigim gibi 10 dk yeterli hatta bir arkadaşım sadece 5 dk emziriyordu. Daha doğrusu kızı 5 dk emiyor du ve 3 saatte bir duzenli. Bu şekilde büyüdü. Bildiğim kadarıyla öyle ağlama krizi falan da yoktu.

Hahahh. Bu sayfayı sabote ettiğimi düşünüyorum o kadar çok mesaj yazmışım ki:)

Tecrübeli anneler selam size bir şey sormak istiyorum bebişimin kakası yeşil renkte geliyor nette baktım ishal ya da üşütme diyor bir de Demir hapı yapar diyor geçen pazartesi kontrol vardı doktora sordum şu an önem arzetmiyor dedi. Of hasta ya da ishal olduğunu nasıl anlayacağım ban ya .... bir de sürekli emmek istiyor yatağına yatırdığım anda çığlığı basıyor açıkçası 10 yıl bekleyince başlarda güzel geliyordu ama Allah isyan saymasın ama uykusuzluk çok fazla sürekli emzirmek için oturduğum için sezaryen dikişlerim de yapışmayan yerler var... hasta olmasında kucağımda tutarım razıyım ama bu yeşil kaka çok can sıkıcı

Arkadaşlar benim kızım da 1 haftalik oldu 2 gündür memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyordu aç mı diye mama verdik 2 gündür 4 5 saat deliksiz uyuyor. Yani ben emziriyimyomuşum sma boşuna çok canım sıkkın sütüm ne zaman artık diye bekliyorum resmen
Canm bende aynı şeyi düşünüyordum ama doktorum kızdı sütün gayet yetiyor kimseyi dinlene dedi fark şu süt daha kıvamsız çabuk sindiriliyor acıkıp uyanıyor ama mama koyu ya tok tutuyor bende sütümün protein ve yağını arttırmaya çalışıyorum daha çok tok tutsun diye çünkü sık uyanması çok zor bu sabah 5 te 1 saat dinlene dinlene emdi yarım saate yine acıktı uyandım mahvoluyorum tabi

Maşallah canım bu kilo doğum kilosundan sonra mi yoksa hastane çıkış kilosudan itibaren mi oluyor? Biz de 800 900 civarı çok sukur. Ama mama da kullanıyorum yarı yarıya neredeyse. Kullanmazsam çok az alıyordu.
Hastane çıkışından 2 gun sonra tarttirmistjk doktor kontrolünde 100 Gr azalmıştı,o kilonun üstüne 1 kilo almış canim:nazar:

Tecrübeli anneler selam size bir şey sormak istiyorum bebişimin kakası yeşil renkte geliyor nette baktım ishal ya da üşütme diyor bir de Demir hapı yapar diyor geçen pazartesi kontrol vardı doktora sordum şu an önem arzetmiyor dedi. Of hasta ya da ishal olduğunu nasıl anlayacağım ban ya .... bir de sürekli emmek istiyor yatağına yatırdığım anda çığlığı basıyor açıkçası 10 yıl bekleyince başlarda güzel geliyordu ama Allah isyan saymasın ama uykusuzluk çok fazla sürekli emzirmek için oturduğum için sezaryen dikişlerim de yapışmayan yerler var... hasta olmasında kucağımda tutarım razıyım ama bu yeşil kaka çok can sıkıcı
Canım eğer 1-2 defalık yaptiusa yeşil kakayi yediklerinle ilgilidir.mesela sebze ağırlıklı yediysen kaka 1-2 defalık yeşil olur ya da sen üusuttugun zaman bebek sancıyla kaka yapar ve yyesile yakın renkte olabilir kaka.ama surekliyse doktora götürmek lazim

Allah yardımcın olsun canım bende iyiyim çok şükür iki çocukla çok zor gerçekten benim oğlum büyük olmasına rağmen zorlanıyorum

Canim demir ilaçi henüz baslamamissindir diye düşünüyorum evet usuttugünde soluk yeşil oluyor malesef bizde de ara ara oluyor.

Kızlar bişey sorucam bugün 19 günlük olduk yavş yavaş uyanık kaldığımız süreler arttı malum bi ablamız var ilgi bekleyen bi de ev işleri falan e bi tarftan bebiş kucak istiyo:kızgın::KK48::KK48::KK48: sling almayı düşünüyorum içinizde kullanan var mı dışarda kullanamam malum kış bebeği bizimkiler ama evde kullanışlı olur diye düşünüyorum kullanan varsa yorumlarınız bekliyorum:KK54:

Kızlar bişey sorucam bugün 19 günlük olduk yavş yavaş uyanık kaldığımız süreler arttı malum bi ablamız var ilgi bekleyen bi de ev işleri falan e bi tarftan bebiş kucak istiyo:kızgın::KK48::KK48::KK48: sling almayı düşünüyorum içinizde kullanan var mı dışarda kullanamam malum kış bebeği bizimkiler ama evde kullanışlı olur diye düşünüyorum kullanan varsa yorumlarınız bekliyorum:KK54:
Canım ben sling almadım ama güzel bir kanguru aldım çok sıkıştıgım zaman koyuyorum işleri hallederken 5 dk te uykuya dalıyor yerine alıyorum hemen.
Daha erken diyenler olabilir ama bendede abi var bide 2 yaş sendromu yaşıyoruz şu sıralar evin işini hiç saymıyorum zaten.

Canım ben sling almadım ama güzel bir kanguru aldım çok sıkıştıgım zaman koyuyorum işleri hallederken 5 dk te uykuya dalıyor yerine alıyorum hemen.
Daha erken diyenler olabilir ama bendede abi var bide 2 yaş sendromu yaşıyoruz şu sıralar evin işini hiç saymıyorum zaten.
Büyük kızımda kanguru almıştım ama çok kullanıllı değildi chicconundu şimdi piyasada çok kullanışlı ve sağlıklı kangurular var bazıları çok pahalı hatta öyle bişey almadım da sling de işimi görür diye düşündüm
Neden erken olsun ki bazıları anne kucağındaki gibi sarıyo bebeği gayet iyi olur bence

Büyük kızımda kanguru almıştım ama çok kullanıllı değildi chicconundu şimdi piyasada çok kullanışlı ve sağlıklı kangurular var bazıları çok pahalı hatta öyle bişey almadım da sling de işimi görür diye düşündüm
Neden erken olsun ki bazıları anne kucağındaki gibi sarıyo bebeği gayet iyi olur bence
Çok pahalı bir model almadım ama bebek içinde rahat duruyor. Öyle her işi yapamadım ben ama enazından ev toplama işini çamaşır katlama falan yapabiliyorum zaten kısa sürede uykuya dalıyor. İnşallah sizin bebeginizdr sever benim oğlum içine girmeyi bile kabul etmemişti.

Ben de kanguru aldım yenidoğan aparatı da var ama daha hiç denemedim sling düşünüyorsanız tuniko sitesinde var güvenilir site.

Back