2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz sünnet yaptıran var mı
Erken olsun diyordum surekli ama simdi o kadar kucuk ki kiyamiyorum acilen gucumu toplayip yaptirmaliyim. Yegenlerim 4 ve 8 yasinda oldu aşırı zor oldu.
Cocuk üroloji cerrahi baya araştırdım, bize yakin bir yerde var doçent, 550 lira dediler fiyat için. En geç 3 aylık olunca yaptıracağım inşallah

benim bildiğim yeşil kaka çok fazla emmekten oluyor, sindirilmeden direk vücuttan atılıyor. bizde de oluyor takılmıyorum artık. ne zaman emzirme arasını açsam sarıya dönüyor hemen.

ben aldım hem sling hem yenidoğan aparatıyla kanguru. sling çok daha rahat. içine koyunca kafasını falan da tuttuğu için sling, iki elimi kullanarak iş yapabiliyorum.

Ben de büyük kızımda kanguru almıştım hiç rahat edememiştim sling çok daha rahat görünüyo özellikle yeni doğan için yakın bi arkadaşım yazın doğum yaptı o kullanmıyomuş ondan alıcam slingini kullanıcam biraz da olsun rahat ederim diye düşünüyorum çok sağol canım yorumun için

Canim ilk kizimda ben de senin gibi sıkıp duruyordum birsey gelmiyordu surekli gogsumu istiyordu ve geceleri hic uyumuyordu senin gibi biz de mama verdik kac saat uyudu tabi ertesi gun dedik gece tekrar verelim de rahat etsin hem o hem biz ama verir vermez kustu ve ben orda karar aldim nolursa olsun vermeyecegim. sonra ôgrendim ki aglamasi acliktan degil gazdan, mamadan sonraki uyumasi da mamadaki bir maddebin cocugu uyusturmasi. Yani doydugundan degil o yapay maddenin etkisinden. Burada birkac arkadas daha ayrintili dogru bilgiler vermisti bu konuyla alakali ins tekrar yazarlar da sen de okursun. Ve inan kizim bir muddet devam etti uyumamaya ama kilo alimi iyidi ve zaten birkac ay sonra gaz sorunu gectikten sonra iyice rahatladim ve sukur iki seneden fazla emzirdim ilk 7 ay sut disinda birsey vermedim. Emzirmek kolay degil bazi bebeklerde ama annelik oyle guclu kilieto
ama canim bu belirtiler her bebekte var gaz sancisindan dolayi surekli agliyorlar ikiniyorlar ee ikinirken kizariyorlar bence icini rahat tut bence bizimkisi hem hormonel ve strese bagli. Ozellikle de kuru ciltlerde olabiliyormus ki benimkinoyle. Ins kremlerimizi surelim de hayiela bu dönemi atlatalim benim kasintilarim epey bi azaldi yarin iki hafta olacak baslayali. Dualarimdaisn ins canim

Kızlar sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz sünnet yaptıran var mı
ben bugun yaptirdim oglumu sunnet bugun tam iki haftalik gittigimiz klinikte bizi almadilar iceri sadece bebegi aldilar esimle agliyormudur napiyordur dememize kalmadan 10dk icinde en fazla getirdiler oglumu uzun surmedi yani doktor 20 dk bekleyelim bebekle sizi iceri alalim dedi girdik acti bezini ayyy nasil icim ciz etti gorunce zaten dayanamayiz diye almadilar iceri sanirim ilac merhem hicbisey yok sadece vazelin surucem bol bol her altini actigimda sadece ilk iki gun sargi beziyle kapaticam ki bez tahris etmesin iki gunun sonunda kesilen yerin etrafini ilik suyla islatilmis bezle silicem en gec bir haftada gecmis olur dedi suan ben suremiyorum vazelini esim suruyor sunnet yaptirmayi dusunenler icin fikir olsun diye ayrintili yazdim eger merak eden varsa sorularida cevaplarim arkadaslar

MinikKelebegimm canım nasılsın yoksun uzun zamandır nasıl gidiyor iki çocuk :)
Selam canim :))) evet foruma pek giremez oldum. Isim cok zor gercekten her gun stresli geciyor. Iki kucuk cocuk bakimi epey zor. Uykusuzluk ve oglanin gazi mahvediyor beni. Bir taraftan da kizin ilgi beklemesi :))) ikisine de yetmeye calisiyorum.

Sen nasilsin bem baya uzak kaldim gecmisi de okuyamiyorum. senin isin benden biraz daha kolaydir sanirim en azindan buyuk oglan okula gidiyor laftan anliyor:)))

Lokal anestezi altında mu yaptılar

Allaj razi olsun cnm tesekkur ederim umarm dedgn gbi olur ... bebegim 2 gecedir uyumuyor sanciya care bulamdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…