- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.101
Cok uzun sure sagiyorsun gereksiut uretimi olacak memelerinde bu da Allah korusun mastite neden olabilir. Peki sut cikiyor mu yarim saatte ne kadar sut aliyorsun? Bebegin bosaltmiyor mu memeleriniEn az 30 dakika sağıyorum ben hatta ilk zamanlar 40 dakika falan sağıyodum şükür sonra sonra biraz arttı süreyi kısalttım
Sut kaldigini nasil anliyorsun sutu bosaltmiyor mu bebegin?Kızlar selam göğüslerde ki kalan sütü sağmalı mıyız?
Bu arada herşeyin yolunda olmasına sevindim ben de seni merak ediyordum.Sut kaldigini nasil anliyorsun sutu bosaltmiyor mu bebegin?
Geçmiş olsun canım ,oğlum da öyle olmuştu Bruno tek kullanımlık damla ve burun aspiratöru aldık.once damlayi damlatip sonra aspiratörle çekiyorsun .gerçekten rahatlatıyor bebeği.bizde hirlama fln yoktu ama.hirlamsi boğazdan mi cigerden mi geliyor bi önemli.bogazdaki hirlama damla ve aspiratörle gidiyor.bizim gitmişti .Arkadaşlar, bebeğimin birkaç gündür burnu tıkalı dün gece tamamen kapandı sanırım sabahladık hiç uyumadık çünkü ememiyor, uyuyamıyor çok zorda yavrum. Serum fizyolojik sprey kullandım, şırınga denedim en son burunu aspire için kullanılan araçla biraz açtım öyle uyuyabildi savah ancak hala hır hır ötüyor. Bugün de pazar en kötü acile götüreceğiz yarın da kendi doktorumuza. En azından bugün için yapabileceğiniz bir şey var mı farklı?
Canim ben de katılmak istedim ama henüz onaylanmadi. Ne kadar sürede onayliyorlar? Formu da doldurdumKızlar ilk zamanlar sütü artırmak haricinde süt sağma sütün tazyiğinin artmasına ve bu da meme reddine sebep oluyormuş. Face de Emzirme ve Bebek isimli bir grup var; adminleri deneyimli anneler; ebelerden oluşuyor. Orada emzirmeye dair tüm sorular ve sorunlar yanıtlanıyor. Yaşanan sorunlara çözüm bulunmaya çalışıyor; çok faydalı bir grup. O gruba katılabilirsiniz; orada sütünü sağıp tazyiğini artırmış ve bebeği memeyi bırakmış birçok annenin yazısı da vardı.
Ne yaptın canımAmin canim insallah.ALLAH kolaylık versin ikimize de Benim sancilarim da duzensiz geceden beri pek yok evde bekliyorum bakalım
Sezeryan olan arkadaşlarım, dikiş yerinizde ağrı kaldı mı? Ben dün kadar daha iyiyim ama dün biraz hassasiyet Başkale bugün de var çok siddetli değil ama var yani. Sisligim hala duruyor karnim da sis daha inmedi hafiften bastironca acıyor. Acaba usuttum de mi böyle oldu? 27. Günümüz bu arada
Bana doktorum taburcu olduğum gün kullanabilirsin dedi. Ama hiç sıkıya gelesim yok su an. Benim de dikis yerinin ust kısmı hala sis. Karnim da lingir lingir böyle bomboş bi garip.Benimde 25. Günüm. Kendimi cok yorduğumda genelde temizlik yapınca veya duştan sonra hassasiyet oluyo ama dinlenince geçiyo. Benimde karnım hala baya şiş ne zaman geçicek bilmiyorum
Bu arada sezeryanla doğum yapıp karnını saran veya korse kullanmaya başlayan varmı? Ne zaman başlamak gerekir?
Canim benim 40. Gune kadar agrilarim oldu sanki dikislerim biseye yakiliyomus da cekiliyomus gibi acilar hissettim sislik bende de vardi hepsi 41. gunde gecti psikolojikmi bilmiyorum 40 gun boyunca agri yasadim yaniSezeryan olan arkadaşlarım, dikiş yerinizde ağrı kaldı mı? Ben dün kadar daha iyiyim ama dün biraz hassasiyet Başkale bugün de var çok siddetli değil ama var yani. Sisligim hala duruyor karnim da sis daha inmedi hafiften bastironca acıyor. Acaba usuttum de mi böyle oldu? 27. Günümüz bu arada
Ben 2 gun sonra bezle sardim 15 gun sonra korse kullanmaya basladim canim 15 den de az olabilir tam hatırlayamıyorumBenimde 25. Günüm. Kendimi cok yorduğumda genelde temizlik yapınca veya duştan sonra hassasiyet oluyo ama dinlenince geçiyo. Benimde karnım hala baya şiş ne zaman geçicek bilmiyorum
Bu arada sezeryanla doğum yapıp karnını saran veya korse kullanmaya başlayan varmı? Ne zaman başlamak gerekir?
Benim de dikisin olduğu bölgede bi hissizlik var, hala uyuşuk gibi. Oradaki dokular öldüğü icinmis, tamamen geçmesi 1 yil sürer dedi doktorumAma hala karnimdaki uyusukluk gecmedi
Rahatsiz olmadiktan sonra sagmiyorum canim bazen baya agirlik yapiyor.dedigin gibi memede uykuya daliyor ama sonra kaldirip emziriyorumBu arada herşeyin yolunda olmasına sevindim ben de seni merak ediyordum.
Normalde boşaltıyor ama bazen hemen uykuya dalıyo ya da uyku arasın da emiyo o gibi durumlar da napıyosunuz?
Evet canim ihtiyactan fazla sut mastit yapar sagmayi birak bebisin memeni emsin bol bol. Memeyi fabrika gibi dusun ihtiyactan fazla urun uretirsen satamazsin elinde kalir ve curur malzeme. Memeler sut fabrikasi bebisimizde musteri musteri ne kadar talep ederse o kadar sut uretiyor fabrikaKızlar ben de üç güne bir mastit oluyorum. Oldukça da uzun uzun sütümü sağıyorum ondan mı oluyor acaba. Süt yapacak şeyler yememeye çalışıyorum. Ama bebeğin sürekli uyuyarak emdiği için boşsltamıyor göğsü
Ben de sağmim o zaman istedikçe emzireyimC Cokoprenses83 eğer kullanmayacaksan sağma bence, az eemdiyse de daha kısa süre sonra uyanır emer, ben genelde sağmiyorum belli olmuyor bu pıncırlarin isi bazen çok emiyorlar bazen az...
Ben de sağmicam.Rahatsiz olmadiktan sonra sagmiyorum canim bazen baya agirlik yapiyor.dedigin gibi memede uykuya daliyor ama sonra kaldirip emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?