2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Premesis bulanti ilaci kullaniyorum canim 4 5 gundur 2 gundur de decavit kullaniyorum zaten cok korkuyordum fazla folikasit mi aliyorum bu ilaclardan diye bir de boyle olunca iyice moralim bozuldu

folik asiti sadece0.08 mg fazla alıuyorsun premesiste 400 mg folik asitt var decavitte ki folik asit değeri çok düşük merak etme canım

Haklisin canim ben de erken diye dusundum aslinda kan degerlerim normal ama kilom az bulantilardan dolayi iyice yiyemez oldum o yuzden baslayabilirsin dedi doktorum ama sanirim vitamin eksikligi olmadigindan agir geldi biraksam mi

decavit için erken değil mi canım benim doktor 12. haftadan sonra başlatıcam dedi ağır gelmiş olabilir belki
Haklisin canim ben de erken diye dusundum aslinda kan degerlerim normal ama kilom az bulantilardan dolayi iyice yiyemez oldum o yuzden baslayabilirsin dedi doktorum ama sanirim vitamin eksikligi olmadigindan agir geldi biraksam mi

dr la konuş bence kendi kafandan kesme derim herşey bebişlerimiz için ben oğlumda 6 ay serumla yaşadım geçiyor bugünlerde ama napalım katlancaz
Icindeki vitamin kombinasyonunun bulantiyi onledigi ispatlanmis doktorum bunun icin verdi bana zararsiz diye sanirim

anladım canım ilaçları içicez mecbur napalım benim bulantımı beyaz leblebi kesiyor bide aç kalmamaya çalış aç kaldıkça daha çok bulanıyor mide boş olduğu

canım çok sevindim hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. kalp için erken çağırmış doktorun yoksa sen mi dayanamayıp gittin

408 mg yapıyor canım zaten vücutta depolanan bi vitamin değil folik asit
Beyaz leblebi denemedim hic onu da deneyeyim canim saol cok ama bu hesaplama soyle olmuyormu 400 mcg premesiste var decavitteki 8 mg. Yani 800 mcg ediyor toplam 1200 mcg insallah ben yanlis hesapliyorumdur

iyi aksamlar sevgili anne adaylari bende bugun kontrolde kalp atislarini gordum cok sukur. Darisi kalp atisi bekleyen tum annelere insallah
Canimmm çok sevindimm benimde seninle aynı sanırım bat doğum tarihleri aynı bende cumartesi gidicem duymak için çok net göründü mu bebişin inş bende duyarım hayırlısıyla

canım çok sevindim hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. kalp için erken çağırmış doktorun yoksa sen mi dayanamayıp gittin
İnşallah tatlım çok çok güzel bi duyguyok şekerim doktor çağırmıştı, ben de sizlerden hep 7.haftayi duyunca aslinda biraz umutsuz gittim ama çok şükür ki gördüm

Masallah canim duymussun pit pitlari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…