- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.201
Premesis bulanti ilaci kullaniyorum canim 4 5 gundur 2 gundur de decavit kullaniyorum zaten cok korkuyordum fazla folikasit mi aliyorum bu ilaclardan diye bir de boyle olunca iyice moralim bozuldu
Bulantı ilacı nasıl geldi peki? Etki yarattı mı?
Icindeki vitamin kombinasyonunun bulantiyi onledigi ispatlanmis doktorum bunun icin verdi bana zararsiz diye sanirimpremesis bulantı ilacı değil ki vitamin
Ikisi toplan 1200 mcg ediyor sanirim fazla degil dimifolik asiti sadece0.08 mg fazla alıuyorsun premesiste 400 mg folik asitt var decavitte ki folik asit değeri çok düşük merak etme canım
Haklisin canim ben de erken diye dusundum aslinda kan degerlerim normal ama kilom az bulantilardan dolayi iyice yiyemez oldum o yuzden baslayabilirsin dedi doktorum ama sanirim vitamin eksikligi olmadigindan agir geldi biraksam midecavit için erken değil mi canım benim doktor 12. haftadan sonra başlatıcam dedi ağır gelmiş olabilir belki
Haklisin canim ben de erken diye dusundum aslinda kan degerlerim normal ama kilom az bulantilardan dolayi iyice yiyemez oldum o yuzden baslayabilirsin dedi doktorum ama sanirim vitamin eksikligi olmadigindan agir geldi biraksam mi
Icindeki vitamin kombinasyonunun bulantiyi onledigi ispatlanmis doktorum bunun icin verdi bana zararsiz diye sanirim
408 mg yapıyor canım zaten vücutta depolanan bi vitamin değil folik asitIkisi toplan 1200 mcg ediyor sanirim fazla degil dimi
Bana iyi geldi kismen canim tiksinme gecmedi tabi ama bulanti kismen gectiBulantı ilacı nasıl geldi peki? Etki yarattı mı?
Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükürhaftaya da duymak için gidicem.. @missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..
Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..
Beyaz leblebi denemedim hic onu da deneyeyim canim saol cok ama bu hesaplama soyle olmuyormu 400 mcg premesiste var decavitteki 8 mg. Yani 800 mcg ediyor toplam 1200 mcg insallah ben yanlis hesapliyorumdur408 mg yapıyor canım zaten vücutta depolanan bi vitamin değil folik asit
Bana iyi geldi kismen canim tiksinme gecmedi tabi ama bulanti kismen gecti
Canimmm çok sevindimm benimde seninle aynı sanırım bat doğum tarihleri aynı bende cumartesi gidicem duymak için çok net göründü mu bebişin inş bende duyarım hayırlısıylaiyi aksamlar sevgili anne adaylaribende bugun kontrolde kalp atislarini gordum cok sukur. Darisi kalp atisi bekleyen tum annelere insallah
Amiinnn canım benim, inşallah sizler de yaşarsınız bu güzel duyguyu.. O an ekranda minicik hareketleri görmek beni benden aldi yaaCanıııııım gözün aydın darısı biz bekleyenlere
Doktoruna danis canim umarim iyi gelir :)Harikaymış. Cuma randevum var, olmadı ben de söyliyeyim de yazsın bana.
İnşallah tatlım çok çok güzel bi duygucanım çok sevindim hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. kalp için erken çağırmış doktorun yoksa sen mi dayanamayıp gittin
Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükürhaftaya da duymak için gidicem.. @missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..
Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..
Evet ya benimde esim ve annem herkese soyledi cok heyecanli oluyorlaramin canım inşallah bende düşünüyorum inşallah kalp atışını hayırlısıyla duyarız.eşimde sabırsız herkese söyledi
Ayy ne güzel ya allahım herkese bu güzel mucizeyi yaşamayı nasip etsinAmiinnn canım benim, inşallah sizler de yaşarsınız bu güzel duyguyu.. O an ekranda minicik hareketleri görmek beni benden aldi yaa
Aslında tam olarak duyamadım şekerim gördüm, boğuk bi ses vardi, doktor cok küçük diye duymamamiz normal dedi, haftaya yine gitcem inşallah duymaya, Allah nerde varsa herkese nasip etsin..Masallah canim duymussun pit pitlari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?