• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selamlar.... keseyi gördük. Dr. 5 mm civarı dedi. Bugün tam 5. Haftam. Dr 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Sizce normalmi
Çok şükür canım gözün aydın
Normal tabi benim cuma günü randevum 2 hafta dolmuş olacak o zaman
Doktorlar rutin olarak keseyi gördükten iki hafta sonrasına çağırıyor

Merhaba, ben de kismetse Kasim annesi olacağım dün evde yaptığım testle öğrendim. Dr 1 hafta bekle öyle gel, dedi. Heyecanlıyım ikinci bebeğim geliyor inşallah

Hayirli olsun guzel haberlerle gel.

ZAMAN su gibi aksın alşverişlere çıkalım istiyorum :KK70:

Bende sabirsizlaniyorum alisveris icin ama suan kendime:KK45:eger kiz olursa ona alisveris yok ablasinin kuculmuslerini giyecek. Yeni ciciler istiyosa erkek olsun:KK39:
ay ben beşik bakmaya bile başladım:KK70:

Ne kadar heyecanli zamanlar bizleri bekliyo:KK73:tabi bizim besik hazir.

kızlar üşüme oluyor mu sizde de ? bir ürperiyorum bir sıkıntı basıyor

Donacam ben o derece. Icim urperiyor titriyorum bildigin. Hic oyle sicak basmasi falan yasamiyorum sadece usume.

Arkadaşlar benim gibi hamileliğinde bebeğinin kalp atışı sona erdiği için kürtaj olanlariniz varsa doktorunuz su anki gebeliginizde nasıl bir tedavi uyguluyor bana özelden yazar mısınız. Bu konudan muzdarip olanlar birbirimize destek olalım.

Canim ben yasadim ayni seyi. Doktorum o farkli bu farklı demisti zamaninda. Hic bir onlem alinmadi anlayacağın. Saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim sonrasinda. Sende kafana takma ayni seyleri tekrar yasama korkusu oluyoe ama ne kadar rahat olursan bebeginde o kadar iyi olur.

burda özel muayeneler bile bu kadar pahalı değil canım 120den falan başlıyor sen hastaneye mi bu kadar para veriyorsun?
Özel hastane ye gidiyorum cnm medical park diye bir hastane doktorun ssk anlaşması var ama yinede 154 tl.yine aynı hastane de riskli gebelik uzmanına gittim bir seferliğine 400 tl ücreti :skandal:

Yok bazılar 6. Haftada görüyo ya ondan soruyorum. O diğr dr. Benim yüreğimi ağzıma getirdi.

Doktoruna güvenmelisin o zamna kadar da biraz rahatla bence bu streste iyi değil ki herşeyi sorgulamamak lazım senin ve bebeğin için :KK66:

aynen bak yakamozun dediği gibi doktoruna güveneceksin ya da güveneceğin tavsiye üzerine başka bir doktora gideceksin canım rahatla tadını çıkar anne adayıyız 8 ay var önümüzde doğuranlara sorsak su gibi geçti gitti derler ama şimdi bize 1 gün bile geçmiyor inşallah alışacağız sabredeceğiz. sabrımızın sonu selamet mis kokulu minicik elli ayaklı yavrularımıza kavuşmak olacak inşallah:KK200: geçen gün eskiden nasılmış acaba diye düşündüm ne ultrason ne başka bir şey var kese görüp kalp atışı duyma yöntemi var mıydı acaba doktorların? bizim bu kadar imkanımız var yinede sabırsızız

aynen bak yakamozun dediği gibi doktoruna güveneceksin ya da güveneceğin tavsiye üzerine başka bir doktora gideceksin canım rahatla tadını çıkar anne adayıyız 8 ay var önümüzde doğuranlara sorsak su gibi geçti gitti derler ama şimdi bize 1 gün bile geçmiyor inşallah alışacağız sabredeceğiz. sabrımızın sonu selamet mis kokulu minicik elli ayaklı yavrularımıza kavuşmak olacak inşallah:KK200: geçen gün eskiden nasılmış acaba diye düşündüm ne ultrason ne başka bir şey var kese görüp kalp atışı duyma yöntemi var mıydı acaba doktorların? bizim bu kadar imkanımız var yinede sabırsızız
:super:

tatlım bu neyin hesabı? bak sakın böyle hesaplara girme içimizdeki miniğin nasıl geliştiğini yavaş mı hızlı mı olduğunu Allah bilir. belki geriden gelecek bebeğin ama sağlıklı olacak bilemezsin ki sonra görünmedi mi endişeye kapılacaksın akışına bırak canım benim kesem 6.48mmdi doktorum 15 gün sonra gel dedi sende 15 gün sonrasını hesap ederek git:KK66:
evet iki hafta sonra gitmek icin sıra aldım bakalım hayırlısı takmiycam kafama

Hayirli olsun guzel haberlerle gel.

Bende sabirsizlaniyorum alisveris icin ama suan kendime:KK45:eger kiz olursa ona alisveris yok ablasinin kuculmuslerini giyecek. Yeni ciciler istiyosa erkek olsun:KK39:

Ne kadar heyecanli zamanlar bizleri bekliyo:KK73:tabi bizim besik hazir.

Donacam ben o derece. Icim urperiyor titriyorum bildigin. Hic oyle sicak basmasi falan yasamiyorum sadece usume.

Canim ben yasadim ayni seyi. Doktorum o farkli bu farklı demisti zamaninda. Hic bir onlem alinmadi anlayacağın. Saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim sonrasinda. Sende kafana takma ayni seyleri tekrar yasama korkusu oluyoe ama ne kadar rahat olursan bebeginde o kadar iyi olur.
Aslında dediğin gibi her hamilelik farkli. İnşallah güzel düşünelim hayırla sonuçlansın. Bir de ikinci bebeğine hamile olan anneler ilk bebelerinizden nasıl koruyorsunuz kendinizi. Benim kızımın çok anı hareketleri var karnıma darbe gelecek diye ödüm kopuyor. Bir iki geldi ama çok hafifti Allahtan.

Aslında dediğin gibi her hamilelik farkli. İnşallah güzel düşünelim hayırla sonuçlansın. Bir de ikinci bebeğine hamile olan anneler ilk bebelerinizden nasıl koruyorsunuz kendinizi. Benim kızımın çok anı hareketleri var karnıma darbe gelecek diye ödüm kopuyor. Bir iki geldi ama çok hafifti Allahtan.

CANIM BENİMDE 7 YAŞINDA bi oğlum var ve çok hareketli aldım karşıma konuştum şimdi daha narin davranıyor :KK70:
Bizde pazartesi kalp atışı için gidicez inş herşey yolundadır bebeğim iyidir benimledir

inşallah canım bizde 3 nisanda gidicez[/QUOTE]

Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükür:dua: haftaya da duymak için gidicem.. missagor missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..

Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..

Kizlar afedersiniz cok kotu ishal olmusum korkuyorum ilac mi yapti acaba doktorumu aramali miyim

Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükür:dua: haftaya da duymak için gidicem.. missagor missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..

Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..
Canıııııım gözün aydın darısı biz bekleyenlere

CANIM BENİMDE 7 YAŞINDA bi oğlum var ve çok hareketli aldım karşıma konuştum şimdi daha narin davranıyor :KK70:
Maşallah ya anlayacak yasa gelmiş ne güzel. Benimki 3.5 yaşında anlattım ama fransız kaldı birazcık gibime geldi:) ordan çıkart bana ver oynayalım diyor karnımı gösterip.

Premesis bulanti ilaci kullaniyorum canim 4 5 gundur 2 gundur de decavit kullaniyorum zaten cok korkuyordum fazla folikasit mi aliyorum bu ilaclardan diye bir de boyle olunca iyice moralim bozuldu :KK43:

decavit için erken değil mi canım benim doktor 12. haftadan sonra başlatıcam dedi ağır gelmiş olabilir belki

Back