• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aynen benimde tiroit var her ay benimde kontrollerim var. İşte hamile olduğunu öğrendiğin gibi gel demişti gittim. Muayene ücreti bütün doktorlarda 80 iken benim doktor sınıf atlamış herhalde 100 tl dediler biraz bozuldum ama asıl bozgunu yazdığı tahlilleri öderken yaşadım 225 tl ya insaf yani dememe kalmadan hemen arkasından oğlum hastalandı onu doktora 90 tl ilaç parası 55 tl. O gün hastaneyi zengin ettim. Aslında baktığında hiç değmiyor şunlar için devlet hastanesine gitsem nolur ki diyorum. Koca gün çalış çalış git bir günde 500 tl yi bayıl gel. Dur ben bu konuya biraz eyileyim. Ama bu işlerde bilmekle oluyor. İlk doğumumda özel muaynehanasi olan bir doktora gittim tahliller hep dışarıda şimdi düşünüyorum da ne yolmuşlar bizi saf saf ne dediyse yaptık.
Neyse tiroit ilacı kaçlık kullanıyorsun? ne zaman belli oldu tiroid hastalığın? benim ilk hamileliğimde başladı hala devam ama inanamıyorum ailemde yok bende tiroitle ilgili bir belirti yok ama işte. Hamileliğin başı olmasına rağmen 2,29 çok dedi hemen dozajı 100 mcg ye yükseltti.
canım ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım ama son 2 senedir çok şükür değerlerim normal bu seferde TSH 1,85 çıktı ama yinede kontrolde olmamız gerekiyor dedi doktorum bakalım inşallah bozulmaz da hap kullanmak zorunda kalmam

Arkadaslar kahve cay sizce zararlimi ben fanatik bi cay ve kahveciyim hergun tuketiyrm azalttim ama tumden kesemiyrm.

hangi tıp merkezi izmirde ay ben 65 lira ödüyom muayene ücreti:skandal:
Torbalı da canım ozel torbalı tıp merkezi sen izmirin içinde oturuyosan uzak oluyor biraz gerçi izban geliyor buraya kadar ama sen bilirsin tabi:) yeni hastane yaptılar tasindilar çok güzel ben memnunum sessiz sakin olması çok iyi benim için bir de ilgili olmaları :)

Bende Sakarya dayım her muayenede 82 veriyorum canım. Bide sürekli vitamin yazıor 66 da vitamin :) Bu gidişle yandık ki ne yandık. Bu kadar pahalı olmamalılar. Ama devlette çok kalabalık gidilcek gibi değil, tahlil için gittim 5 kişi birden aldı içeri :KK43:
kesinlikle öyle valla burdaki devlet hastanesi de öyle canım kalabalıktan geçilmiyor bile

Kızlar bu vitaminleri falan ne zaman verdi doktorunuz ben sadece folik kullanıyorum keseyi gördüğumuzde sordu kulla iyomusun diye evet dedim tamam devam et dedi başka bişey vermedi
banada sadece folik asit verdi kalp atışını falan da duyduk vitamin yazmadı test sonuçlarımada baktı arkadaşların dediği gibi heralde gerekilen durumda veriyorlar

Antalya medikal park 195 tl alıyor. Özel klinikler de 200 tl. Tabii güvencesiz fiyatı.
hmm anladım canim güvencesiz diye demekki pahalı bizim var güvencemiz olmasa heralde bende mecbur devlet Hastanesi'ne giderdim

Selam, keseyi görünce verdi benim doktorum vitamini. Bir ay sonra kalbi dinlemeye gittim bu defada bir vitamin daha yazdı. Tahlillerini yaptıktan sonra eksiklik görürse yazar canım. İlk 3 ay her doktor bişeyler yazmıyor folik asit dışında, benimki yazdı. Arkadaşım kullanmadı folik asit dışında vitamin ilk 3 ayında mesela.
Anladım canım teşekkür ederim tahlillerimde sıkıntı yoktu ondan yazmadı denek ki çok şükür

Torbalı da canım ozel torbalı tıp merkezi sen izmirin içinde oturuyosan uzak oluyor biraz gerçi izban geliyor buraya kadar ama sen bilirsin tabi:) yeni hastane yaptılar tasindilar çok güzel ben memnunum sessiz sakin olması çok iyi benim için bir de ilgili olmaları :)

kesinlikle öyle valla burdaki devlet hastanesi de öyle canım kalabalıktan geçilmiyor bile

banada sadece folik asit verdi kalp atışını falan da duyduk vitamin yazmadı test sonuçlarımada baktı arkadaşların dediği gibi heralde gerekilen durumda veriyorlar

hmm anladım canim güvencesiz diye demekki pahalı bizim var güvencemiz olmasa heralde bende mecbur devlet Hastanesi'ne giderdim
torbalı uzak ama izban yakınlaştırdı uzakları:KK48:ama hastane içinde oraya gelemem heralde:KK43: benim gittim hastane evimin alt sokağında:KK48:

Kızlar ya benim canım maydanoz çekiyor hamile olduğumu öğrenmeden önce de çok yedim bahçemiz var ekili maydanozlar resmen bana bakıyolar ama yiyemiyorum zararlı diye acaba günde bir dal falan yesem bile zararı olur mu ya düşük tehlikem de var onları gördükçe mahvoluyorum tadini alsam bile yeter :KK43:

Selamlar.... keseyi gördük. Dr. 5 mm civarı dedi. Bugün tam 5. Haftam. Dr 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Sizce normalmi

Doruk hastanesi neriman hanim siz sormadan tum sorularinizi cevaplayan bir doktor tavsiye ederim.Ya da hayat hastanesi ayse hanim o da cok guler yuzlu ve canayakin bir doktor.Her ikisini de deneyebilirsiniz:)
Doruk yıldırım da herhalde Neriman hanım. Yıldırım bana çok uzak kalıyor. Doruk çekirge deki uygun ama oradaki doktorları da ben bilmiyorum.Hayat hastanesi ayşe hanımı ilk kez duydum. Teşekkür ederim.

Selamlar.... keseyi gördük. Dr. 5 mm civarı dedi. Bugün tam 5. Haftam. Dr 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Sizce normalmi
neden normal olmasın canım? 5 mm kese görmüşsün ne güzel bence bayram havasında gelmelisin buraya şükürler olsun keseyi gördük demelisin. hayırlısı olsun kalp atışını da inşallah hayırlısıyla görürsün

Doruk yıldırım da herhalde Neriman hanım. Yıldırım bana çok uzak kalıyor. Doruk çekirge deki uygun ama oradaki doktorları da ben bilmiyorum.Hayat hastanesi ayşe hanımı ilk kez duydum. Teşekkür ederim.
Evet yildirim da neriman hanim cekirgedekileri ben de bilmiyorum malesef ama dedigim gibi hayat hastanesinde ayse hanima da gidebilirsiniz inanilmaz dogal ve guleryuzlu bi hekim cok rahatlatici konusuyor.Ben neriman hanimdan da ayse hanimdan da memnunum iki doktor fikri olsun diye ikisine de gidiyorum

Back