- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.161
canım ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım ama son 2 senedir çok şükür değerlerim normal bu seferde TSH 1,85 çıktı ama yinede kontrolde olmamız gerekiyor dedi doktorum bakalım inşallah bozulmaz da hap kullanmak zorunda kalmamaynen benimde tiroit var her ay benimde kontrollerim var. İşte hamile olduğunu öğrendiğin gibi gel demişti gittim. Muayene ücreti bütün doktorlarda 80 iken benim doktor sınıf atlamış herhalde 100 tl dediler biraz bozuldum ama asıl bozgunu yazdığı tahlilleri öderken yaşadım 225 tl ya insaf yani dememe kalmadan hemen arkasından oğlum hastalandı onu doktora 90 tl ilaç parası 55 tl. O gün hastaneyi zengin ettim. Aslında baktığında hiç değmiyor şunlar için devlet hastanesine gitsem nolur ki diyorum. Koca gün çalış çalış git bir günde 500 tl yi bayıl gel. Dur ben bu konuya biraz eyileyim. Ama bu işlerde bilmekle oluyor. İlk doğumumda özel muaynehanasi olan bir doktora gittim tahliller hep dışarıda şimdi düşünüyorum da ne yolmuşlar bizi saf saf ne dediyse yaptık.
Neyse tiroit ilacı kaçlık kullanıyorsun? ne zaman belli oldu tiroid hastalığın? benim ilk hamileliğimde başladı hala devam ama inanamıyorum ailemde yok bende tiroitle ilgili bir belirti yok ama işte. Hamileliğin başı olmasına rağmen 2,29 çok dedi hemen dozajı 100 mcg ye yükseltti.