2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bende pko vardi ve 1 aydır glifor kullanıyorum dr um 3.aya kadar devam et dedi ama bendeki bulantinin sebebi bu hap gibi gelmeye başladı ve ishal de yapıyor bırakmak istiyorum ama düşük tehlikesine karşı erkeklik hormonunu baskiladigini söylemişti dr um ne yaocam ben ya hamileligimin 6.haftasina kadar bulantı yapmadı ama şimdi farkediyorum ki bu ilacı alınca bulantı basliyo başka kullanan var mı aranızda bu tür şeker ilaci
tatlım doktor kullan dediyse mecbur kullanacaksın ishal ya da bulantı yaptı diye bebeğinin hayatını riske atmayacaksın dimi? peki şimdi nasıl fark ettin bu ilacın bulantı yaptığını psikolojik olarak ona suç atıyor olmayasın:KK66: benim bildiğim bulantı vücudumuzdaki hormonların yükselmesinden dolayı oluyor

Selam arkadaşlar, okuyamıyorum yazamıuorumda buraya
İstifra mide bulantısı halsizlik herşey var eşim artık yemek yapıyor Bayadır kokular beni mahvediyor kızımın altını bile değişemiyorum büyük tuvaletini yapınca :KK43:

Selam arkadaşlar, okuyamıyorum yazamıuorumda buraya
İstifra mide bulantısı halsizlik herşey var eşim artık yemek yapıyor Bayadır kokular beni mahvediyor kızımın altını bile değişemiyorum büyük tuvaletini yapınca :KK43:
bendede çok fazla mide bulantısı var istifra öğürme yok ama bulantı gün boyu akşama dahada artıyor akşam yemeklerini yiyemiyorum bazen su bile midemi bulandırıyo çok az yediğim şeyler

hoş geldin aramıza canım

hoş geldin aramıza canım

giresun merkezde misin canım
Evet cnm merkezdeyiz.yoksa sen de mi burda yasiyosun☺

Bu arda ne çok bulantısı olan var aramızda bnm hamileliklerimde bulantı larım hep 8.haftada başladı 16.haftaya kadar sürdü .malum 3.bebek olunca bayag bi tecrübe oluyo kafanıza takılan olurda yardımcı olmak isterim elimden geldigince

Crinone jel kullanan varmı. Benden sarı tortu gelmeye başladı. Kahve felan değil sapsarı normalmi
Ben kullanıyorum Canım, bende sari değil ama boyle koyu kahve hatta bazen siyaha yakın parça parça biseyler geliyo.. Ben rahmin içi temizleniyo diye düşünüyorum çünkü gecen hafta kanama yaşamıştım onun kalıntıları olabilir, sıvı ilaç o kalıntılarla birleşince bu şekilde geliyo sanırım.. Sarı akıntı önceden geliyodu ama benim hamileliğin başında, kokusu var mı peki? Ya da kaşıntı?

bendede çok fazla mide bulantısı var istifra öğürme yok ama bulantı gün boyu akşama dahada artıyor akşam yemeklerini yiyemiyorum bazen su bile midemi bulandırıyo çok az yediğim şeyler
Benimde maalesef öyle nefret ediyorum şu istifradan mide boş olunca sıvı geliyor:KK43: Allah yardımcımız olsun doğurmak kolay şu aylar çok zor geçiyor.

Evet cnm merkezdeyiz.yoksa sen de mi burda yasiyosun☺

Bu arda ne çok bulantısı olan var aramızda bnm hamileliklerimde bulantı larım hep 8.haftada başladı 16.haftaya kadar sürdü .malum 3.bebek olunca bayag bi tecrübe oluyo kafanıza takılan olurda yardımcı olmak isterim elimden geldigince

YOK CANIM KONYADA YAŞIYORUM AMA EŞİM BULANCAKTA ÇALIŞIYOR

araştırma yaptım crinone jeli hamilelik döneminde kullanmayın yazıyor:KK64:
Canım sen doğru şeye baktığına emin misin? Googleda arattığımda ilk açıklama şu:Crinone Jel, genellikle kısırlık tedavisi gören veya gebeliği riskli geçenlere reçete edilen progesteran hormonu içeren bir ilaçtır. Bu jel ayrıca embriyo transferi öncesi; rahmi hazırlayıp, embriyonun rahim duvarına tutunma şansını artırmak için de kullanılır."

X