2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay Allahını seven yarın doktorüna decavit ve folidoceyi sorsun önemsiz falan diyorum ama ben acaip evham yaptım gece gece doktora da cumartesi gidecem offpfff
Canım kusura bakma ...Kendi endişelerimi de sana yansıttım sanirim . Ama caresizlikten burada paylaştım. :KK43: Aslında dediğim gibi acil Dr una sorduk.yok hiçte o kadar önemli değil şeklinde yaklaştı.

Ama iste Annelik içgüdüsü ile insan ne yapacağını şaşırıyor.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz..gecmisi okuyamadim pek iyi degilim
.sabah aksam yogun devam ediyor bulantilarim.

su folik asit olayi nedir. durumu iyi olan ozet gecebilir mi :)

Canım vallahi sen bütün testlerimi yaptırdım demiştin ya bende en cok senden bekledim bir değer yazarsin da en azından kıyaslarim diye. ..
Demek senden de istemedi Dr :/
Ben daha tam olarak Dr bile edinemedim ki :KK43:
Devlet Hastanesinde bir dra gittim sadece iki kez.ilki zaten bebek olmuyor diye idi.Telefon edebileceğimiz bi Dr um olsaydı keşke :KK43:
Canim senin yazini gordukten sonra testlerimi kontrol ettim folik asit ,folat ya da b12 diye tahlil yok. Bilmedigim tibbi bir adi var mi bu testin.

Canım kusura bakma ...Kendi endişelerimi de sana yansıttım sanirim . Ama caresizlikten burada paylaştım. :KK43: Aslında dediğim gibi acil Dr una sorduk.yok hiçte o kadar önemli değil şeklinde yaklaştı.

Ama iste Annelik içgüdüsü ile insan ne yapacağını şaşırıyor.
Valla ben 3 kez düşük yaptım hiç bebeğim yok bu 4. Hamileligim yoğurdu bile üfleyerek yiyorum ama ne eşime ne anneme dert yanamiyorum acıyarak bakmaları üzülmeleri vs beni mahvediyor yani ben relax bi insan değilim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok güzel rol yapıyorum herşey tam ve doğru derken bu çıkınca biraz kötü oldum. Neyse bişey olmayacak herşey güzel olacak inanırsak olur

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz..gecmisi okuyamadim pek iyi degilim
.sabah aksam yogun devam ediyor bulantilarim.

su folik asit olayi nedir. durumu iyi olan ozet gecebilir mi :)
Canim günde 1000mcgden fazlasi otizim riskini artiriyomus, arkadaş amerikada bununla ilgili yapilan araştırmayı okumuş ve panik yapmış, kanini olcturmus ve normal deger 12 civariyken onunki 23lerde çıkmış.. Bi doktor bence sorun olmaz ama folikasiti azalt demiş, durumlar böyle arkadaşım..

Ay Allahını seven yarın doktorüna decavit ve folidoceyi sorsun önemsiz falan diyorum ama ben acaip evham yaptım gece gece doktora da cumartesi gidecem offpfff
Canım ben yarın gidicem doktora inşallah unutmazsam sorarim çünkü nedense doktorun yaninda heyecan yapiyorum ve soracağım biçok şeyi unutuyorum.. Ben de folidoce kullanıyorum ama sadece o, daha hiçbi tahlilim yapilmadi da zaten..

Canım ben yarın gidicem doktora inşallah unutmazsam sorarim çünkü nedense doktorun yaninda heyecan yapiyorum ve soracağım biçok şeyi unutuyorum.. Ben de folidoce kullanıyorum ama sadece o, daha hiçbi tahlilim yapilmadi da zaten..
Bana da hiçbi tahlil yapılmadı 3 düşük olunca iğne verdi folik asit decavit verdi bekleyecez elimizden başka bişey gelmez dediler rapor dahi vermediler kalp atışı olsun bakarız dedi iki doktorda. Bekliyoruz hayırlısını. Çok teşekkür ederim

Bana da hiçbi tahlil yapılmadı 3 düşük olunca iğne verdi folik asit decavit verdi bekleyecez elimizden başka bişey gelmez dediler rapor dahi vermediler kalp atışı olsun bakarız dedi iki doktorda. Bekliyoruz hayırlısını. Çok teşekkür ederim
İçini ferah tut arkadaşım, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın.. Kalp atışı için ne zaman gidicektin sen?

Coll79 Coll79 Canim icini ferah tut daha yolun cok basindayiz bebeklerimizle kan bagi kurmamis bile olabiliriz henuz. Hem sahsi fikrim uzun sure folik asit yuksekligi olan kisileri etkileyebilir diye dusunuyorum. Bir sure kullanma yiyeceklerine de dikkat hersey normale doner.

Coll79 Coll79 Canim icini ferah tut daha yolun cok basindayiz bebeklerimizle kan bagi kurmamis bile olabiliriz henuz. Hem sahsi fikrim uzun sure folik asit yuksekligi olan kisileri etkileyebilir diye dusunuyorum. Bir sure kullanma yiyeceklerine de dikkat hersey normale doner.
Tesekkurler canim ...Hepinizden Allah Razı olsun...Desteğiniz olmasa ne yapardım bilemiyorum.İYİ Kİ VARSINIZ

Hayırlı olsun canım. ..İnsallah saglikla sihhatle alacağız hepimiz bebislerimizi kucagimiza. .Rabbim yardımcımız olsun...

1490133859145685157160.jpg IMG_20170321_235413.jpg kızlar bu testler hamileliğin başında istenilen testler mı yani sizin de doktorlariniz istediyse bunlar mı acaba çünkü birkaç gün önce bunları yaptim ben sonucu bugün aldım normalmiş herşey ama acaba bunlar her doktorun gebelikte istediği tahliller mı yoksa dusuk riskiyle alakalı bişey mı bilemedigim için size danışmak istedim testleriniz yaninizdaysa bakabilirmisiniz siz de rica etsem :)

Eki Görüntüle 1971504 Eki Görüntüle 1971495 kızlar bu testler hamileliğin başında istenilen testler mı yani sizin de doktorlariniz istediyse bunlar mı acaba çünkü birkaç gün önce bunları yaptim ben sonucu bugün aldım normalmiş herşey ama acaba bunlar her doktorun gebelikte istediği tahliller mı yoksa dusuk riskiyle alakalı bişey mı bilemedigim için size danışmak istedim testleriniz yaninizdaysa bakabilirmisiniz siz de rica etsem :)

Evet canım bunlar her doktorun gebelikte istediği testler. :)

X