- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.061
Cuma günü yaptırmıştım cnm.239 çıkmıştı bu cuma da kontrol var hayırlısı .sat 14 subatMrb cnm beta hcg kaç çıktı snnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü yaptırmıştım cnm.239 çıkmıştı bu cuma da kontrol var hayırlısı .sat 14 subatMrb cnm beta hcg kaç çıktı snnn
canım maşallah sende az buz kullanmamışsın zaten ilaçlarda baya varmış ama şimdi ahlanıp vahlanmak yerine güzel bir doktora sor biraz ara verirsem normal değere düşer mi ya da bu değerlerde bebeğe zararı olur mu diye gerçi eşine bir şey olmaz demiş doktor ama için rahat değilse 2. bir doktora daha sorman da yarar varCanım ben aylardır saç dökülmesi icin bitkisel kapsül alıyordum. İçinde 600 mcg folik asit vardı hem hamilelige hazırlık olur diye Enson 13 şubattan progesteronum yuksek çıkıp hamilelik şüphesi oluşan güne kadar (10Mart) kullandım.DemiriM 52 yani sınırın altında çıktığı için birlikte ferrum Forte da kullandım. Ferrumda da 0,350mg Folikasit var.Ben mcg mg gibi değerlerin cevrimini bilmediğim için ferrum daki miktarı hep mcg gibi küçük bi düzey olarak algiladim. Yani toplamda 635mcg folikasit alıyorum diye düşünürken 950 mcg aldığım dank etti.
Her sabah ikide yumurta tüketiyorum 50mcg de o( etti 1000 mcg ((
Devlet Hastanesindeki dr.umun vermeyeceğini bildiğim ve bekleyemeyecegim için özelde gittim bugün ölçtürdüm.
Üst sınır 12.2 ve benim 23.6 çıktı ((
tatlım bu neyin hesabı? bak sakın böyle hesaplara girme içimizdeki miniğin nasıl geliştiğini yavaş mı hızlı mı olduğunu Allah bilir. belki geriden gelecek bebeğin ama sağlıklı olacak bilemezsin ki sonra görünmedi mi endişeye kapılacaksın akışına bırak canım benim kesem 6.48mmdi doktorum 15 gün sonra gel dedi sende 15 gün sonrasını hesap ederek gitdoktorum hicbirsey demedi bende endiseden duramıyorum acaba haftaya gitsem görurmuyum diyorum kese 8 mm mis hergun 1 mm buyurmus 1.5 cm olunca kalp atısı dinlenebilirmis o zaman haftaya görmem gerek ne yapsam bilemedim
hoş geldin aramıza canımmerhaba kasım anneleri ben de dün kan testiyle öğrendim hamile olduğumu bhcg 3400 çıktı son adet tarihim 14 şubat daha doktora gidemedim kasıklarımda hafif sancı oluyor sizlerde de var mı normal mi acaba
hoş geldin aramıza canımMeraba kızlar kismetse bende kasım annesi oluyorum yeni öğrendim süpriz oldu ☺ inş. Hepimiz sağ salim alıriz bebislerimizi kucagimiza
giresun merkezde misin canımBu aarda listeye benide eklerseniz sevinirim. Yaş 28 giresunda yaşıyoruz kilo 80 ve 3.gebelik 22 kasım doğum tarihi
Hosbuldukkkk canımmm amin aynrn bende yoğurt ekmek en can sikmayan yemegimKulübe hoşgeldin :)
Ben valla bir kaç gündür sadece poçağa, ekmek vs besleniyorum. Diğer şeyleri düşünemiyorum bile :) çok can sıkıcı bir durum. Allah eşlerimize yardım etsin :))
Günaydın canımgünaydın kızlar
Canım ne yaptın muayenen nasıl geçtiBende salı için ondan randevu aldım. Peki rahatlatıyormu cevapları ... ilgisi nasıl. Benim içimdeki sıkıntıya cevapsız sorularıma cevap olacakmı. Bu doktorum kanama lekelenme evvelinden düşüğüm hatta hamileliğim olmadığı halde crinone jel verdi. 3 kez beta hcg istedi. Sonrada cuma gel dedi. Ben neden ilaç kullandığımı anlamadım ve ne zmn kese gözükür kaç haftalıktır bişi demedi. Dış gebelik şüphesi varmı boş gebelik mi kimyasalmı hiçbişi sölemedi. Bu beşire hanım ii mi
Canım daha çok erken gerçek bulantı lar 6.haftadan sonra basliyomus ben 7.haftamdayim içten içe bir bulantı oluyor ama çok şükür hiç çıkartma dim niye evhamlaniyosunki benim annemin hix bulantısı olmamış bulantinin pozitif veya egatif bi katkısı yok diye biliyorum yanlışsam düzeltin kızlarGünaydın kızlar nasılsınız ben tüm gün okuldayım akşam eve gidingidince hemen uyuyorum çok ffazla yorgunluk oluyor 2 gündür bulantim yok bu da beni evhamlandiriyor aslında
Günaydın kızlar nasılsınız ben tüm gün okuldayım akşam eve gidingidince hemen uyuyorum çok ffazla yorgunluk oluyor 2 gündür bulantim yok bu da beni evhamlandiriyor aslında
Hayırlı olsun maşallah topicte baya bir ikinci bebeğini bekleyen var. Bende dahil inşallah sorunsuz kusursuz kucağınıza almak nasip olsun.Merhaba, ben de kismetse Kasim annesi olacağım dün evde yaptığım testle öğrendim. Dr 1 hafta bekle öyle gel, dedi. Heyecanlıyım ikinci bebeğim geliyor inşallah
Merhaba, ben de kismetse Kasim annesi olacağım dün evde yaptığım testle öğrendim. Dr 1 hafta bekle öyle gel, dedi. Heyecanlıyım ikinci bebeğim geliyor inşallah
Hayırlı olsun maşallah topicte baya bir ikinci bebeğini bekleyen var. Bende dahil inşallah sorunsuz kusursuz kucağınıza almak nasip olsun.
Merhaba bayanlar... Ben geçen hafta bebeğimin kalp atimini duymuştum ... Fakat bugün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi atmiyordu... cuma günü kürtaj yapacak doktor ... Bebeğimi kaybettim ilk gebeliğimizin ve uzun bekleyişten sonra gelmişti ... Çok üzgün çok şaşkınım...