2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dogum yapan annelere sorum bebeğinizde yenidogan döküntüsü oldu mu kızıöda bugün ufak ufak alerji gibi şeyler oldu sandık meger o yenidogan döküntüsüymüş. Yaşayanlar oldu mu aranızda

benim bebis daha kanala bile girmemisti gecen hafta ki kontrolde.. öyle sanci ya da kasilma da hissetmiyorum.. ama dediginiz gibi hayirlisi ile gelsinler insallah.. [/QUOTE]
Benim görümcem 39+6 da gece acile gitti nst se sancı az çıktı ne açılma vardı ne de bebek kanala girmişti. Gece 3 de eve gönderiler. Sabah 11 de hastaneye gittik tekrar 3 cm açılma vardı ve bebek kanaldaydı. Öğleden sonra doğum yaptı. Yani birkaç saat te bile değişti herşey. Merak Etme. Hatta erken kanala girmemesi belki de daha iyi. 3 haftadır yürümekte oturup kalmakta çok zorlanıyorum.

Canım daha ne kadar beklemeyi düşünüyor doktorun benim doktorum 40+1 de sunı sancı vericek ama ben 2 3 gün daha beklemek istiyorum soru yoksa demekki durabilir senin bebiş durduğuna göre.

Kizlar o sancilar gitti sanki surekli bir agri var. Gelen mukus nişan miydi bilmiyorum ama çatı muayenesinden sonra normalse benim sancılar yine yalancı çıktı herhalde offf bıktım beklemekten
Canım doğum yaptın mı ben mı gözden kaçırdım bilmiyorum ama msjını göremedim bugün meral ettim.

Kızlar birşey soracağım. Ben şimdi Doğuma kadar çalışamaz raporu aldım. 37. Haftada. Doğumumuz geç olduğunda ne yapacağız. Tekrardan mı rapor alacağız

Kızlar birşey soracağım. Ben şimdi Doğuma kadar çalışamaz raporu aldım. 37. Haftada. Doğumumuz geç olduğunda ne yapacağız. Tekrardan mı rapor alacağız
bunu ben de merak ediyorum 37+0 da ayrıldım izin rapor bilgilerime baktım internetten 21 kasım işe dönüş tarihi yazıyor sistemde, daha doğurmadıysak nolacak

PembeLokum canim nasilsin oglun nasil oldu daha iyidir inşAllah

Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin

Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor

Dogum yapan annelere sorum bebeğinizde yenidogan döküntüsü oldu mu kızıöda bugün ufak ufak alerji gibi şeyler oldu sandık meger o yenidogan döküntüsüymüş. Yaşayanlar oldu mu aranızda
Benim oglumda da oldu hatta 2 gun oncesine kadar yuzunde bir kaybolup bir cikiyordu bugun hic cikmadi. Yani bir sure sonra geciyor canim merak etme

bunu ben de merak ediyorum 37+0 da ayrıldım izin rapor bilgilerime baktım internetten 21 kasım işe dönüş tarihi yazıyor sistemde, daha doğurmadıysak nolacak
21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterli

21 kasım ise dönüş nasıl yazıyor hocam 16 hafta izin hakkın var doğumu ne zaman yaparsan yap isyerine doğum yaptı raporu vermen yeterli
ben de anlamadım 3 hafta doğum öncesi izin görünüyor doğum yapıp doğum belgesi götürülünce başlıyor galiba 13 hafta ama ya gecikirse o aradaki süreç resmi olarak noluyor bilemedim

Yarın doktor kontrolüm var daha 38+2 yim ama doğum yapasım var her gittiğimde hastanede tutsun doguriym diyorum:)
Aynı şey bende de oluyor son 2 muayenede hele eve geri gelince moralim bozuluyor benim de cuma var muayene 40 hafta doluyor ve artık eve gitmek istemiyorum stres yaptım hatta yine eve yollar mo diye simdiden

Canım benim de mebbiste Doğum izni 21gün yazıyo. O tarih de doğum olup olmayacağı belli değil. Çalıştığımız 5 haftayı Eklemeyi nasıl neye göre yapacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…