2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim benim doktorum 4 u bulmasin 4 e yaklaşırsa suni sancı verelim demişti. 4 den sonra omuz takılması vs olabiliyormus allah korusun dokkat et cok bekletme derim kilosu fazla
Evet canım kilosu fazla ben de tedirginim o yüzden bu hafta sonunu beklerim eğer gelmezse pazartesi gidicem suni sancı veya muayeneyle uyarırız dedi o şekilde başlatırız dedi :olamaz:

Ben yine normal doğum destek platformu gibi iş yapayım :KK70:

J janav , F filmgibi ben şöyle bakıyorum olaya;
normal doğumda, doğumdan önce sancı çekiyorsunuz; sezeryanda, dogumdan sonra sancı çekiyorsunuz, bebek doğduktan sonra o zorluğu çekmek istemem açıkçası...

Normal doğumu istememek ve korku psikolojik diye düşünüyorum, normal doğumun bebeğe ve anneye olan faydaları konusunda pek çok yazı, makale, bilimsel çalışmalar var onları okuyarak, isterseniz kendinizi bu surece hazırlayabilirsiniz...

(Ayrıca belirtmek isterim, özel durumlar vs, herkesin kendi tercihidir yargılamış olmak istemem :KK52:)

Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza:KK200:

Ay değişmiş mi premium care acaba :110: ben de oğlumda premium caredan çok memnun kaldım, ince ve emiciliği fazla diye aldım yeni bebeğe de ama paketi hiç açıp bakmadım.. Oğluma halen daha premium care kullanıyorum (başka bez kullanamadım zaten cildi hep kızardı) ama evdeki stoktan gidiyorum bayadır. Yeni çıkanlar değişmiş mi? Islaklık göstergesi vardı, artık yenilerde yok mu? 2 yaşında oğlum ve gece uykusunda 10 saate yakın değiştirmeden kaldığında bile ıslaklık olmuyor teninde, yeniler böyle değil mi? Bez konusunda çok sıkıntı yaşadım oğlumda ya, kabusum olmuştu resmen bez konusu.. 2 sene önce sleepy çok sertti, böyle kalıp gibiydi ve kalındı. Şimdi düzeltmişler mi, dokusu yumuşak mı sleepynin?
Ben prima premium care kullanıyorum çok memnunum ince ıslaklık gösteren çizgiside var canım

Slm kızlar anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorlugu oldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn.darısı bekleyen arkadaslara olsn

Ben yine normal doğum destek platformu gibi iş yapayım :KK70:

J janav , F filmgibi ben şöyle bakıyorum olaya;
normal doğumda, doğumdan önce sancı çekiyorsunuz; sezeryanda, dogumdan sonra sancı çekiyorsunuz, bebek doğduktan sonra o zorluğu çekmek istemem açıkçası...

Normal doğumu istememek ve korku psikolojik diye düşünüyorum, normal doğumun bebeğe ve anneye olan faydaları konusunda pek çok yazı, makale, bilimsel çalışmalar var onları okuyarak, isterseniz kendinizi bu surece hazırlayabilirsiniz...

(Ayrıca belirtmek isterim, özel durumlar vs, herkesin kendi tercihidir yargılamış olmak istemem :KK52:)

Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza:KK200:
Eğer bir problem yoksa, ben de olması gerekenin normal doğum olduğunu düşünüyorum. Ama bu tamamen annenin kendinde bu gücü hissetmesiyle alakalı. Herkes nasıl doguruyorsa, ben de en doğal şekilde öyle doguracagim diyen bir hamile, yani sağlıklı ruh haline sahip olan biri, çok güzel doğurur.
Ama sürekli panikleyen, doğum anını düşününce bile eli ayağı çözülen, doktorun muayene masasında kendini kurbanlık koyun gibi hisseden biri, normal doğum yapacak gücü kendinde bulamıyor malesef :( neticede doğum anında da annenin psikolojisi ve gücü çok onemli. Doktorum sırf panikten ve korkudan, dış dünyayla iletisimi kesen, bizi duymayan, ikinamayan, duz duvara tırmanan yani delirium dediğimiz aşamaya geçen hastalarimiz oluyor dedi. Malesef.. Kimse bu duruma düşmek istemez eminim. Ama kişinin kendini tanıması ve buna uygun davranması da önemli.
Anne ve bebek sağlıklı olsun da, insallah kimin gönlünde ne varsa o olsun

Allah sabır versin nasıl bekliyorsun yahu. Gerçekten büyük sabır ve metanet işi. İnşallah en kısa sürede gelir bebiş bekletmez annesini daha fazla

Çünkü başka çarem yok :( burada acile bile gitmek suç gibi. Ama inan dakikalar bile geçmiyor bazen. İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza.

ben de 39+4 oldum.. bebek gelmedigi her gün moralim bozuluyor:110: hayirlisiyla bir dogursaydik biz de ins.. yeni dogum yapan arkadaslar, saglikla büyütsünler ins bebislerini
Bugün 40+5 oldum ayrıca benim bebek kanala da erken girmişti. Sürekli kasılma ve yalancı sancılar yaşıyorum. Her an tamam şimdi doğurucam derken geçiyor. Hayırlısı ile gelsinlerde inşallah. Vardır bi hayır .

Slm kızlar anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorlugu oldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn.darısı bekleyen arkadaslara olsn
Yeni gördüm canım doğum hikayeni sağlıkla büyüt bebeğini

Ay canım ya çok geçmiş olsun gözün aydın çok şükür hayırlısıyla kavuştun yavruna sağlıcakla büyüt inşallah bol sütlü gazsız günler geceler diliyorum hayırlı bir evlat olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım.Sağlıkla büyütürsün inşallah kızını

Bugün 40+5 oldum ayrıca benim bebek kanala da erken girmişti. Sürekli kasılma ve yalancı sancılar yaşıyorum. Her an tamam şimdi doğurucam derken geçiyor. Hayırlısı ile gelsinlerde inşallah. Vardır bi hayır .[/QUOTE]
benim bebis daha kanala bile girmemisti gecen hafta ki kontrolde.. öyle sanci ya da kasilma da hissetmiyorum.. ama dediginiz gibi hayirlisi ile gelsinler insallah.. :KK16:

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde hiç sancı çıkmadı.Ki sancım da yok zaten. Hemşire seninki bekletecek biraz dedi. Doktor da 1 hafta 10 gün gibi bir tarih söyledi. Kendi doktorum izindeydi başka doktora gittim.Bebeğimin kilosunu 35. haftayla aynı söyledi. Allahım son ay sabır işi.4haftada hiç mi değişim olmaz. Ben o kadar kilo alıyorum halbuki.Neyse sağlıkla sıhhatle gelsinler de. Son ay gerçekten sabır işi.

Bugün 40+5 oldum ayrıca benim bebek kanala da erken girmişti. Sürekli kasılma ve yalancı sancılar yaşıyorum. Her an tamam şimdi doğurucam derken geçiyor. Hayırlısı ile gelsinlerde inşallah. Vardır bi hayır .
benim bebis daha kanala bile girmemisti gecen hafta ki kontrolde.. öyle sanci ya da kasilma da hissetmiyorum.. ama dediginiz gibi hayirlisi ile gelsinler insallah.. :KK16:[/QUOTE]
Canım peki doktorun ne diyo. Ne zamana kadar beklemeyi düşünüyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde hiç sancı çıkmadı.Ki sancım da yok zaten. Hemşire seninki bekletecek biraz dedi. Doktor da 1 hafta 10 gün gibi bir tarih söyledi. Kendi doktorum izindeydi başka doktora gittim.Bebeğimin kilosunu 35. haftayla aynı söyledi. Allahım son ay sabır işi.4haftada hiç mi değişim olmaz. Ben o kadar kilo alıyorum halbuki.Neyse sağlıkla sıhhatle gelsinler de. Son ay gerçekten sabır işi.
Canm benmde sancm yoktu hıc az az suyumun gelmesıyle hastaneye gıttm bıraz kendı sancm ve sunı sancıyla normal dogum oldu ssukuro yuzden ılk ılla sancı olacak dıye bısey yok rabbım yardımcınız olsn

Back