• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Banada dua edin kizim
Bugün bir haftalık oldu ama dün sarılık yüzünden yoğun bakıma alındı simdi sut sağıyorum insallah en kısa zamanda iyileşir çıkarız..
Canım geçmiş olsun kaç çıktı sarılığı benim oğlumda da 7. gün 12.5 çıkmıştı doktor önemsemedi ama bariz sarıydı şimdi sadece gözlerinde ve vücudunda var birazda

Kızlar bende dün sancı çıktı yüzde 50 nin üzerinde dedi ebe hiçbişey hissetmiyorum halen de hissetmiyorum kasılmalar devam ediyor karnım baya sert açıklık da olmayınca doktorum suyun falan gelmezse cuma gel dedi cuma ne yapacak ki açılma olmazsa suni sanci sanırım di mi bi de suni sanciyla mutlaka açılıyor mu rahim ağzı gene ne çok soru sordum

B
Ben 90 ım şuanda son 2 haftada birden 5 kilo şiştim Allah sonumuzu hayır etsin. gün içinde çok dikkat ediyorum ama benim en baştan beri gece uykusuzluğum var sanırım metabolizmam değişti geceleri daha çok acıkır oldum :KK43:[/QUOTE bende malesef çok kilo aldım seninle aynıyız. İlk 4 ayda 10 kilo aldım sonra alım hızım düştü. Hem de mide bulantısı yasarken:))

Doğum yaptım kızlar normal oldu çok hızlı bir doğum olduğu için biraz sıkıntılar yaşadım ama bebiş de bende iyiyiz çok şükür odaya alindik :) kendime gelince detaylı yazacağım inşallah
Allah analı babalı buyutsun sağlıcakla olun hepiniz inşallah..kaç saat sürdü canım dogum

Ooo,herkeste bir telaş...
Doğum yapan herkesin gözü aydın.Bugün yapacak olanların da Allah yardımcısı olsunn...

Bana da dün 10 Kasıma gün verdi doktor.Bizim bebiş tembel,dönmedi.Nst de sancı çıkıyor,ben o kadar hissetmiyorum...
Yarın tekrar kontrole gideceğim ama,ne olur ne olmaz dedi doktor.Suyun gelir,kanlı akıntın olur,sancıların çoğalırsa hemen gel dedikçe kendimi dinleyip sürekli tuvalete gidip kontrol etme ihtiyacı hissediyorum :) Heyecan ve korku bastı...

:emir_bebek:Doğum yapan annişler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına hayırlı zamanda gelsinler bebişlerimiz. :anneadayı: Kasım annelerinde az kişi kaldı galiba Doğum yapmayan :nazar: hepimiz için hayırlısı .... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Kızlar karnının üst kısmında göğüs altında böyle yanma karıncalanma gibi bir his hisseden var mı aranızda. Yanıyor gibi bisey

Kimi doktor doğumu hızlandırmak için çatı muayenesinde rahim önü zarını açarmış sana da öyle yaptı sanırım canım. Uzun sürdü mü? Benim de 38. Haftada çatı muayenesi var. Kimisi diyor uzun sürdü kimisi birkaç saniye sürdü diyor
Olabilir aslında. Cunku baya uzun sürdü. Ve cok oynatti elini. Sonrasinda cok kanama ve akinti oldu. Aksam da parmak kadar mukus geldi ve daha sonra biraz daha geldi. Yuruyemedim resmen.

Gunaydin kizlar dogum yapanlar. Allah bebisinizi anali babali buyutsun. Dogum yspacaklar Allah yardimciniz olsun. Bebisini bekleyenler hayirlisiyla vakti saati geldiginde saglikla bebisinizi kucaginiza alin insallah. Girip okuyorum ama yazamiyorum. Cok guzel bir grubu takip ediyorum emzirmeyle ilgili icilen yenilen seylerin bos oldugunu ogrendim hele rezene cok zararliymis bebise isteyrn olursa ozelden yazarim bir kutu humana cayini cope attim. Bilmedigimden her yolu denemek istiyor insan ama Allah bizi okadar mukemmel yaratmis ki bir bebis dogurabildiysek onu besleyecek sutude uretebiliriz. Mama ureten bir markanin anne sutu de piyasaya surmesi kadar tezat bir durum olamaz dimi mama satamadigina guya sut arttirici cay satacak bu konularda arastirmak bilinclenmek cok onemliymis gercekten

Back