• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım kaç kilo oldun ki merak ettim. Ben 83ü gördüm tartıda. Artık kendimi tutmaya çalışıyorum:kk77:

Ben 90 ım şuanda son 2 haftada birden 5 kilo şiştim Allah sonumuzu hayır etsin. gün içinde çok dikkat ediyorum ama benim en baştan beri gece uykusuzluğum var sanırım metabolizmam değişti geceleri daha çok acıkır oldum :(

İnsan hic mi uyumaz bu saate kadar. Uyumadan kalktim hazirlik yapiyorum zaten bu saatten sonra yol, yatis, ameliyat, bebek derken gecmis olsun uykulara. Bende spinal anestezi alacagim insallah fazla bas agrim olmaz. Simdiden bugun benimle birlikte dogumu olan arkadaslar bebislerinizi saglikla kucaginiza alin insallah. Sancisi olanlar bir an once kurtulsun, henuz daha vakti olanlara da huzurla, sabirla bekleyis nasip olsun.

İnsan hic mi uyumaz bu saate kadar. Uyumadan kalktim hazirlik yapiyorum zaten bu saatten sonra yol, yatis, ameliyat, bebek derken gecmis olsun uykulara. Bende spinal anestezi alacagim insallah fazla bas agrim olmaz. Simdiden bugun benimle birlikte dogumu olan arkadaslar bebislerinizi saglikla kucaginiza alin insallah. Sancisi olanlar bir an once kurtulsun, henuz daha vakti olanlara da huzurla, sabirla bekleyis nasip olsun.

Canım Allah kolaylık sağlık versin inşallah, uyuyamaman çok çok normal bence. Ben olsam bende uyuyamazdım kızma kendine. İnşallah doğurup onu yanında uyurken görünce sakinlersinde biraz dalarsınız beraber sağsalim.
Ağrısız sızısız bir doğım olur inşallah.

Benimde hep uyur uyanik gecti canim. Birde gece 12 den sonra yememe durumu cok fena ya :)) Acayip aciktim ben acliktan da uyuyamiyorum suan:))) Allah hepimizin yardimcisi olsun:dua:

Doğum yaptım kızlar normal oldu çok hızlı bir doğum olduğu için biraz sıkıntılar yaşadım ama bebiş de bende iyiyiz çok şükür odaya alindik :) kendime gelince detaylı yazacağım inşallah
Gözun aydın canm darısı bana.benımde suyum geldı sancılar arada yokluyo bakalm

Canim doktor bir parmak açıklık var dedi. Çok canim yandı kanadı muayenden sonra da kanama ve akinti geldi baya. Gözlerim yaşardı ya herkesde ayni değildir ama cidden agriya dayanamadim.
Kimi doktor doğumu hızlandırmak için çatı muayenesinde rahim önü zarını açarmış sana da öyle yaptı sanırım canım. Uzun sürdü mü? Benim de 38. Haftada çatı muayenesi var. Kimisi diyor uzun sürdü kimisi birkaç saniye sürdü diyor

Doğum yaptım kızlar normal oldu çok hızlı bir doğum olduğu için biraz sıkıntılar yaşadım ama bebiş de bende iyiyiz çok şükür odaya alindik :) kendime gelince detaylı yazacağım inşallah
Ayy gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin :) dün yazdın eve geri geldin sonra da hemencecik doğum olmuş darısı başımıza :)

Back