• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biraz önce hastaneden geldik hiç açılma yokmuş kızlar sancı da nst de bir kere 80 90 larda çıktı genelde 30 40 50 idi. Ama ben sancı çekiyorum bildiğin :KK43: iyice artınca gideceğim. Oglumdada aynı böyle olmuştu ne açılma ne nst de sancı vardı. Eve gelmiştik sanciyi evde çekip sabaha doğru gittigimde 5 cm olmuştu acilma. pembe akıntım gelmeye devam ediyor ama suyum gelmedi daha.. beklemedeyim bakalım
Canim sen yarin dogum yaparsin bence. Dogum baslamis yani anladığım kadariyla. Cok cekmeden sonuclansin insallah.

Ay masallah sancilanan kac kisi var oyle. Hem bu ne sogukkanli olmak 5 dakikaya inmis buraya yaziyor arkadas helal olsun valla:)
Bende uyku falan yok sabah yavrumu kucagima alacagim insallah. 7 de yollara düşeceğiz 9 gibi doguma gireceğim. Yarin burada sezaryenlerle birlikte baya bir kisi dogum yapmis olacak geriye kalanlar siz de bir an once sancilanin bari :)
bende hep sezaryen olurum diye kendimi odaklamıştım ama gerçi daha belli deil yinede bebekte yeni dönmüş daha doktr sonrada dönebilir dedi çatı muayeneside olmadım normaldn korkuyorm da:110::KK57:

Yushus Yushus sıkın disinizi beraber dogurak yarin :D Allah kolaylik versin canim. Valla evde sanci cekmek hem de epidural almadan helal diyorum. Insallah sorunsuz ve kolay olur.

Ben bu gece nasil uyuyacam ya. :KK12:sabah olur mu ki simdi:KK43: Aklimda hep dogum. Hayirlisiyla insallah atlatalim. Alalim saglicakla kucaklarimiza:anne:

İnşallah canim ya. Ama cok kotuyum cati muayenesi ne acılı bir şeymiş gozumden yas geldi dayanamadim. Muayeneden sonra kanlı alinti geldi baya vardi.
Çok mu kastın kendini acaba bana doktorum oğlum da yapmamıştı çatı muanesi nasıl birşey bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlardan senin gibi çok ağrılı oldu diyenler doğumdan sonra doğum çatı muanesinden bi tık zordu diyorlar inşallah seninde öyle olur.

Çok mu kastın kendini acaba bana doktorum oğlum da yapmamıştı çatı muanesi nasıl birşey bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlardan senin gibi çok ağrılı oldu diyenler doğumdan sonra doğum çatı muanesinden bi tık zordu diyorlar inşallah seninde öyle olur.
Ya hayatimda ilk defa alttan muayene oldum. Kastim sanirim. Dedigin gibi dogumun bi benzeri oldu resmen. Bi de doktor cok ileri geri oynadı. Bebegin kafasını tan anlamak icin

Kizlar o sancilar gitti sanki surekli bir agri var. Gelen mukus nişan miydi bilmiyorum ama çatı muayenesinden sonra normalse benim sancılar yine yalancı çıktı herhalde offf bıktım beklemekten

Selam kızlar, kimler doğurdu bakalım? :)
Biz bebisimle iyi ama uykusuzuz. Geceleri sürekli emmek isteyen bir kızım var, böyle giderse tosuncuk olacağız :)
Sizde durumlar nasıl?
Allah bir avazda doğurmaya nasip etsin.

Back