- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.101
Bebegine memeni kavratmak icin siger elinden destek aliyorsun ya altta kalan parmaklarinla cenesini destekle durdugu anda parmagini yukari iktirerek uyar bebegini tekrar basladigini goreceksinNaptiysam emziremiyorum kizimi en fazla iki cekip basliyor aglamaya.bu konuda tecrubesi olanlar fikir verebilir mi nasil alistiricam emmeye
Amerikanın neresindesiniz benımde teyzemler oradalarda
Günümüz aynıymış, bana da aynı ölçümleri yapıp aynı şeyi söyledi doktorum. Ama ne NST ne ultrason. Türkiye’deki arkadaşlar yazıyorlar bebeğin boynuna kordon dolandığı için sezeryana alındım diye. Buradaki doktorlar böyle bir şey olursa ultrason olmadan anlayacaklar mı, anlamayacaklar mı hiç bilmiyorum.Türkiyedekiler bu konuda çok şanslı. Ben de yurt dışındayım, son 2 kontrolün 2 sinde de karnımı metre ile ölçtüler tansiyon kilo kontrolü bide bebeğin sadece kalp atışını dinlediler. 11 kasımda doğum yapmadıysan gel dediler. C.tesi 40 haftalık olucam inşallah, insan merak ediyor, suyum azalmış olabilir yada başka birşey. Üstelik burada nst ile ölçme de yapılmadı.
Devlet Hastanesi mi yoksa özel mi? Devlet Hastanesi ise bilmiyorum ama özel ise açıktır. Netice de bu günler hesaplanan günler ve belki c.tesi sizin için en uygun gündür. İçiniz rahat etmesi için yarın ulaşıp teyit etmeyi deneyin bence.kizlar bu saatte asilama formunda kimse yok burda bi kac kisi gorunce acil bi sorum var luften kizlar....
doktor beni yarin kan testi icin cagiriyoe saniyorsum telimde notlarima bi baktim yanlis hatirliyomusum megerse 4 unde cagiriyomus peki
cumartesiye denk geliyo....
peki cumartei dedi de acaba dalginligina mi geldi yoksa acik oluyo mu kadin dogum kizlar.........
lutfen acil yazin
cok tesekkur ederim bu saatte cevap yazdigin icin...Devlet Hastanesi mi yoksa özel mi? Devlet Hastanesi ise bilmiyorum ama özel ise açıktır. Netice de bu günler hesaplanan günler ve belki c.tesi sizin için en uygun gündür. İçiniz rahat etmesi için yarın ulaşıp teyit etmeyi deneyin bence.
1 gün önce yada p.tesi yaptıracaksınız o halde. İnşallah sonucunuz pozitif çıkar.cok tesekkur ederim bu saatte cevap yazdigin icin...
malesef devlet hastanesi ama universite hastanesi
ve daha demin aradim duramadim kan testi icin doktor gun vermis cumartesiye acik mi cumartesi dedim hayir dedi e niye vermis ki cmrtesiye dedim ne biliyim ben hamfendi dedi....
ne yapcam ki ben simdi
hem de hamilelik testi yaptircaktim yarin
off tesekkurler1 gün önce yada p.tesi yaptıracaksınız o halde. İnşallah sonucunuz pozitif çıkar.
bende florida'dayim seninle ayni seyleri dusunuyorum dogum gununde bizi ultrasona alicaklar sanirim yoksa nerden bilicekler ki bi sorun var mi yok mu!!Florida’dayız. Teyzeniz nerede yaşıyor?
Çok sağol canim şükür evdeyiz biz. Cumartesi sarılık testimiz var tek sıkıntımız o şimdi. Bir de ben hala yururken iki büklüm yürüyorum sende öyle misinCanım çok giremiyordum malum kızdan dolayı şimdi gördüm çok sevindim. Allah bağışlasın
Benin günüm de geldi sayılır, ayrıca bi kontrolden bahseden kimse yok.bende florida'dayim seninle ayni seyleri dusunuyorum dogum gununde bizi ultrasona alicaklar sanirim yoksa nerden bilicekler ki bi sorun var mi yok mu!!
Evet tabii ki elimden geldiğince herşeyi yazmaya çalışırım. Benim doktorum sordu nasıl istiyorsun diye. Ben zaten epidural istiyordum. Doktor şimdilik eğer bebek gelmezse 41. Haftanın sonuna kadar bekleyelim sonra ya suni sancıyla ya da sezeryanla nasıl istersen öyle yaparız doğumu dedi. Bir sonraki kontrolüm de haftaya.canim bende tampa'dayim brandon regional hospitalda dogum yapicam senin son gunlerin sanirim sagsalim kucagimiza almak nasip olur ins burda hersey bi garip sanki hic teknoloji yokmus gibi cok ilginc !!! kotu biseyle karsilasmadan dogum yapariz ins seninde epiduralli dogum olucak ozmn burda sezeryan yapmiolar eger benden once dogum yaparsan banada yazar misin tecrubelerini merak ediorum
Florida’dayız. Teyzeniz nerede yaşıyor?
bende kendim epiduralli dogum dedim ama bana bastan soylemisti doktor sorun cikmadigi surece sezaryan yapmiyoruz diye benimde gonlumden gecen normal dogum bakalim sorun cikmaz ins benim doktorum 23 kasima kadar dogmazsa 24 kasimda suni sanci veririz dedi gecen hafta 1 cm acilmam vardi yarin bi daha kontrolum var bakalim acilma var mi coook heycanliyim ilk bebegimEvet tabii ki elimden geldiğince herşeyi yazmaya çalışırım. Benim doktorum sordu nasıl istiyorsun diye. Ben zaten epidural istiyordum. Doktor şimdilik eğer bebek gelmezse 41. Haftanın sonuna kadar bekleyelim sonra ya suni sancıyla ya da sezeryanla nasıl istersen öyle yaparız doğumu dedi. Bir sonraki kontrolüm de haftaya.
Hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir umarım. Benim de ilk bebeğim, kavuşmak için sabırsızlanıyorum artık. Başlarda doğum korkusu vardı, bu sabırsızlık onu bile yendi.bende kendim epiduralli dogum dedim ama bana bastan soylemisti doktor sorun cikmadigi surece sezaryan yapmiyoruz diye benimde gonlumden gecen normal dogum bakalim sorun cikmaz ins benim doktorum 23 kasima kadar dogmazsa 24 kasimda suni sanci veririz dedi gecen hafta 1 cm acilmam vardi yarin bi daha kontrolum var bakalim acilma var mi coook heycanliyim ilk bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?