• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gazi oluyor canim yedikten sonra cikariyorum baya gazli bizim minik:) ama bu iki emip birakiyor dedigim iki saat acliktan sonrasi deniyorum.emmeyince mecbur biberon veriyorum sariligi artmasin diye.acken de gazi olur mu ki?
Canim bir de tokken vermeyi seneden nasıl olur..emzik gibi alışması lazım emmeye de. Belki acken bir iki emiyor sütü cekemeyince çekiyordu başıni.
Sorun gaz değilse bir de bunu dene

Günaydın kızlar o kadar çok doğum olmuş ki doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.ben de bir kaç gün kala hasta oldum.ishal mide bulantisi gece boyu ter attım hafif de burnum akmaya başladı inş ilerlemez haftaya inş. Sezeryanim var
Geçmiş olsun. Dünden beri ben de öyleyim istifar ter ishal korkuyorum bebeğim beslenemeyecek diye :110:

Bebegine memeni kavratmak icin siger elinden destek aliyorsun ya altta kalan parmaklarinla cenesini destekle durdugu anda parmagini yukari iktirerek uyar bebegini tekrar basladigini goreceksin
Basparmagimla cenesini oynatiyorum ama sonuc degismiyor ya ben beceremiyorum ya biberona iyice alisti artik pes etmeye basladim.bazen bencillik ettigimi bile dusunuyorum.sonucta bebegim biberondan emiyor ama ben onu memeden emmeye zorluyorum haksizlik mi ediyorum

Valla yanılıyor olabilirim ama memeyi düzgün tutamayan bebekler emerken hava da yutuyorlardı. Bu yüzden az emdiğinde de gaz sancısı çekebiliyorlardı diye aklımda kalmış. Mesela biberonu ağzıyla tam kavrıyorlar haliyle hava yutmuyorlar ve daha rahat besleniyorlar ama memeyi tam kavrayamıyorsa emerken hava da yutuyorlar ve sancılanınca beslenmeyi kesiyorlar diye hatırlıyorum. Açken ağlamıyor aslında, biraz emince ağlıyor diyorsun. Belki doğru tutamıyordur memeyi? Aklıma bu gelirdi sanırım benim, belki yanılıyor da olabilirim ama :) oğlumda ilk başta yanlış tutturuyormuşum ben de, hemşire göstermişti ve o zaman söylemişti bunları. Dikkat et bakalım bi, memeyi tam kavramasını sağla belki işe yarar?
Haklisin sorun tam da bu ben bebegimi dogru tutamiyorum basta guzelce yerlestiriyorum ama sonradan pozisyon bozuluyor.bebegim sinirleniyor.bir turku uzun sure dogru pozisyonda kalmayi basaramiyorum.bir dakika sonra ya kolum asagi kayiyor ya bebegim memeden uzaklasiyor ya baska bir sey.bugun 18 gunluk oldu artik bu saatten sonra alisir mi memeye bilemiyorum.bazen memeyi tutmuyor diye uzuluyorum bazen de onu zorladigim icin.dusunuyorum aallah'a sukur saglikli varsin emmesin diyorum.sonra kendimi yine emmedigi icin aglarken buluyorum.annelik zor zanaat

Geçmiş olsun. Dünden beri ben de öyleyim istifar ter ishal korkuyorum bebeğim beslenemeyecek diye :110:
Evet aynen canim kilosu gök yüksek değildi zaten son hafta ne yesem kar dedim.Jan degerlerim de düşük doğru düzgün bise yiyemiyorum malesef midem almiyor

Basparmagimla cenesini oynatiyorum ama sonuc degismiyor ya ben beceremiyorum ya biberona iyice alisti artik pes etmeye basladim.bazen bencillik ettigimi bile dusunuyorum.sonucta bebegim biberondan emiyor ama ben onu memeden emmeye zorluyorum haksizlik mi ediyorum
Emsin de biberondan emsin canim boşver takma kafana..sen ara ara denemeyedevam et vskti gelince alır inş.

Haklisin sorun tam da bu ben bebegimi dogru tutamiyorum basta guzelce yerlestiriyorum ama sonradan pozisyon bozuluyor.bebegim sinirleniyor.bir turku uzun sure dogru pozisyonda kalmayi basaramiyorum.bir dakika sonra ya kolum asagi kayiyor ya bebegim memeden uzaklasiyor ya baska bir sey.bugun 18 gunluk oldu artik bu saatten sonra alisir mi memeye bilemiyorum.bazen memeyi tutmuyor diye uzuluyorum bazen de onu zorladigim icin.dusunuyorum aallah'a sukur saglikli varsin emmesin diyorum.sonra kendimi yine emmedigi icin aglarken buluyorum.annelik zor zanaat
Canim emzirme yastığıyle denedim mi..ben.daha önce de yazmıştım. 1.5.aydan sonra emzirmeye başladım. İçini ferah tut

Kasım annelerının cogu sezeryanla kavustu bebegıne.bugun bende ruyamda sezeryan oluyodum rabbım hayırlısını nasıp etsn ıns.1 hafta kaldı hala sancı fılan yok beklıyoruz bakalm prensesı
Aynen ne sancı ne bişey ptsi muayeneye çağırdı dr ve ben bişey yok diyip eve yollamasini hiç istemiyorum yaa Allahim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Bebeğim 36+4 de baş yukarı döndü:( doktor 38 e kadar bekleriz sonra sezaryen dedi. Normal doğumu çok istiyordum:( başına böyle bir sey gelen var mı kızlar? Bebeğimin dönmesi için ne yapabilirim?

Bebeğim 36+4 de baş yukarı döndü:KK43: doktor 38 e kadar bekleriz sonra sezaryen dedi. Normal doğumu çok istiyordum:KK43: başına böyle bir sey gelen var mı kızlar? Bebeğimin dönmesi için ne yapabilirim?
Vanim benimki 16. Haftadan beri hep basasgidaydi 36 da donmustu. Ebimiz secde pozisyonununda durmami o sekildeyken kalcmai sag sol oynatmami tavsiye etti. Bir de yere sirtustu yatip ayaklarimi koltugu koymami, dizin 90 derece bukuk olacak sekilde koymami sonra da kalcami kaldirmami. Yaninda biri varken yap ama sanirim netten de baktiginda bulabilirsin bu pozisyonlari

Canım sağlık ocaginda seninle ilgilenen ebe(hemşire) var ya ondan yardım istesen, seni yönlendirse nasıl yapman gerektiğine dair, sonuçta onlar bizimle ilgilenmek zorunda, eve geliyorlar mi bilmiyorum belki rica etsen gelebilir de...
Emzirmek her ikiniz açısından da çok iyi birşey, hem bebegin doğal besini, hem senin tenine onun değmesi kokunu alması ikinize de terapi gibi gelecek birşey, hem çok pratik...
Pes etme zamanla herşey yoluna girer inş,

merhabalar, ben de 38+6 gunluk hamileyim ne zamandir takip ediyorum burda yazilanlari ancak yazmaya firsatim olmamisti.. burdan yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama face de bir grup var, emzirme sanati diye, emzirme konusunda inanilmaz yardimci oluyorlar.. bir bakın isterseniz.. kac ay sonra emzirebilen anneler var..

Vanim benimki 16. Haftadan beri hep basasgidaydi 36 da donmustu. Ebimiz secde pozisyonununda durmami o sekildeyken kalcmai sag sol oynatmami tavsiye etti. Bir de yere sirtustu yatip ayaklarimi koltugu koymami, dizin 90 derece bukuk olacak sekilde koymami sonra da kalcami kaldirmami. Yaninda biri varken yap ama sanirim netten de baktiginda bulabilirsin bu pozisyonlari

Sizinki ne zaman doğum pozisyonunu almıştı peki? Bunları her gün uygulayım o zaman inşallah döner:KK43:

Selam herkese bakalım bugün kimler doğum yapıcak :anneadayı: benim iki gündür falan çok ağrılarım var nasıl doktorum ilk doğumum normal doğum olduğu için çatı kontrolu yapmadı haliyle açıklık var mı yok mu bilmiyorum ama sanki bana 2-3cm açılmışım gibi geliyo baskı çok oturup kalkarken yürürken özellikle yatakta dönerken çok zorlanıyorum bıçak saplanıyormuş gibi 37+1 deyim bu arada :rapci:

Back