- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.141
Canım tekrar bi doktoruna gitsen mi acaba? Ya da doktoruna ulas bir anlat durumunuSelam herkese bakalım bugün kimler doğum yapıcakbenim iki gündür falan çok ağrılarım var nasıl doktorum ilk doğumum normal doğum olduğu için çatı kontrolu yapmadı haliyle açıklık var mı yok mu bilmiyorum ama sanki bana 2-3cm açılmışım gibi geliyo baskı çok oturup kalkarken yürürken özellikle yatakta dönerken çok zorlanıyorum bıçak saplanıyormuş gibi 37+1 deyim bu arada
canim kiloyu takma kafana onemli olan saglikli gelsinde dunyaya cabuk kilo alir benim komsumun kizi 2.500 dogdu hatta 40 haftada dogum yapti simdi gorsen kizini kocaman olmus zayif bebekler daha cabuk kilo aliyor dedigim gibi saglikli olsunda kilosu az olsunYoruldum artık ya37.haftadayim 2400 kilosu 8 gün önceki kontrolden daha zayıf. Doktor herşeyi iyi diyor, demek ki ufak tefek bi bebek olacak. Çok olumlu bir doktorum var, hep özenli ve guzel kelimeler seçiyor sağolsun. Ama ben yoruldum gerçekten. Takmiyorum desem de, insan ister istemez düşünüyor
Günaydın. Hamileligimin başından beri o kadar dış ağrısı çektim ki denemediğim sey kalmadı miden kaldirirsa yarım çay bardağına sirkeyi koy içine 2 diş sarımsak at onu bi güzel kaynat iliyinca gargara yap canım bide karanfil yada karanfil yağı varsa ağrıyan dişine onu koyabilirsin oda iyi geliyo. Geçmiş olsunGünaydın kızlar,geceden beri diş ağrısı çekiyorum,gribe ek bir de bu başladı.napacam diş ağrısı için bilemiorum.fikri olan var mı ?
2 3 tane karanfili cigne, ağrıyan disin üstünde dursun durabildigi kadar, yutma. Tedavi olarak değil ama çok güzel uyuşukluk yapıyor, uzun süre rahatlatiyorGünaydın kızlar,geceden beri diş ağrısı çekiyorum,gribe ek bir de bu başladı.napacam diş ağrısı için bilemiorum.fikri olan var mı ?
canım haklısın insan illaki takıyor benim bebeğim de 3 hafta geri aklıma geldikçe üzülüyorum ama çok şükür doktor şöyle şöyle bir hastalığı var demedi sağlığı kötü demedi bunları düşünmeye çalışalım bol bol da dua edelim hiç bi sıkıntı olmasın diye. başka bişe gelmiyor elimizden bari bebişlerimizi üzmemeye çalışalımYoruldum artık ya37.haftadayim 2400 kilosu 8 gün önceki kontrolden daha zayıf. Doktor herşeyi iyi diyor, demek ki ufak tefek bi bebek olacak. Çok olumlu bir doktorum var, hep özenli ve guzel kelimeler seçiyor sağolsun. Ama ben yoruldum gerçekten. Takmiyorum desem de, insan ister istemez düşünüyor
Emzirme yastigi siparis ettim canim ben de bugun yarin gelir insallah bende de ise yararCanim emzirme yastığıyle denedim mi..ben.daha önce de yazmıştım. 1.5.aydan sonra emzirmeye başladım. İçini ferah tut
Aklım sendeydi, ağlayarak okudum. Allah şifa verecek bu günler geride kalacak inşallah. Sorumlular da cezalarını bulurlar inşallah.Oğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum
Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış
Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu
Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını
Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?
Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor
Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?
Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
Yazık çok yazık ..
canim benim ya inan cok kotu oldum yazdiklarini okuyunca insallah yavrun atlatacak bunlari bu doktorlar biraz daha dikkatli olsalar neolur sanki nasil anlamazlar Allah sana guc kuvvet sabir versin canim oglun icin hergun dua edecegim gor bak bunlarda gelip gececek uzulme lutfenOğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum
Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış
Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu
Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını
Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?
Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor
Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?
Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
Yazık çok yazık ..
En zoru da diş ağrısı olsa gerek doğal yollarla nasıl geçirilir bilmiyorum canım olmazsa doktoruna danış da hamilelikte içilen ağrı kesicilerden iç yoksa çok zorGünaydın kızlar,geceden beri diş ağrısı çekiyorum,gribe ek bir de bu başladı.napacam diş ağrısı için bilemiorum.fikri olan var mı ?
Canım Rabbim yardımcın olsun. İnşallah geçecek bugünlerBu arada hastane ve doktor hatasını kabul etmiş az önce eşim haber verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?