2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar,geceden beri diş ağrısı çekiyorum,gribe ek bir de bu başladı.napacam diş ağrısı için bilemiorum.fikri olan var mı ?

Yoruldum artık ya 37.haftadayim 2400 kilosu 8 gün önceki kontrolden daha zayıf. Doktor herşeyi iyi diyor, demek ki ufak tefek bi bebek olacak. Çok olumlu bir doktorum var, hep özenli ve guzel kelimeler seçiyor sağolsun. Ama ben yoruldum gerçekten. Takmiyorum desem de, insan ister istemez düşünüyor

Canım tekrar bi doktoruna gitsen mi acaba? Ya da doktoruna ulas bir anlat durumunu

Bu ikinci hamilelik ilkine hiiiç benzemiyor, ilkinde keklik gibi sekerdim bunda hergun değişik birşeyler oluyor, herkesteki gibi alt tarafa baskı çoğaldı, sancılar hergün bir kaç kez olmaya başladı, değişik değişik haller

canim kiloyu takma kafana onemli olan saglikli gelsinde dunyaya cabuk kilo alir benim komsumun kizi 2.500 dogdu hatta 40 haftada dogum yapti simdi gorsen kizini kocaman olmus zayif bebekler daha cabuk kilo aliyor dedigim gibi saglikli olsunda kilosu az olsun

Günaydın kızlar,geceden beri diş ağrısı çekiyorum,gribe ek bir de bu başladı.napacam diş ağrısı için bilemiorum.fikri olan var mı ?
Günaydın. Hamileligimin başından beri o kadar dış ağrısı çektim ki denemediğim sey kalmadı miden kaldirirsa yarım çay bardağına sirkeyi koy içine 2 diş sarımsak at onu bi güzel kaynat iliyinca gargara yap canım bide karanfil yada karanfil yağı varsa ağrıyan dişine onu koyabilirsin oda iyi geliyo. Geçmiş olsun

2 3 tane karanfili cigne, ağrıyan disin üstünde dursun durabildigi kadar, yutma. Tedavi olarak değil ama çok güzel uyuşukluk yapıyor, uzun süre rahatlatiyor

canım haklısın insan illaki takıyor benim bebeğim de 3 hafta geri aklıma geldikçe üzülüyorum ama çok şükür doktor şöyle şöyle bir hastalığı var demedi sağlığı kötü demedi bunları düşünmeye çalışalım bol bol da dua edelim hiç bi sıkıntı olmasın diye. başka bişe gelmiyor elimizden bari bebişlerimizi üzmemeye çalışalım

Oğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum

Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış

Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu

Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını

Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?

Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor

Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?

Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum

Yazık çok yazık ..

Aklım sendeydi, ağlayarak okudum. Allah şifa verecek bu günler geride kalacak inşallah. Sorumlular da cezalarını bulurlar inşallah.
İyiyi düşünelim iyi olsun hiç başka senaryolar düşünüp üzülme, her şey iyi olacak allahın izniyle.

canim benim ya inan cok kotu oldum yazdiklarini okuyunca insallah yavrun atlatacak bunlari bu doktorlar biraz daha dikkatli olsalar neolur sanki nasil anlamazlar Allah sana guc kuvvet sabir versin canim oglun icin hergun dua edecegim gor bak bunlarda gelip gececek uzulme lutfen

En zoru da diş ağrısı olsa gerek doğal yollarla nasıl geçirilir bilmiyorum canım olmazsa doktoruna danış da hamilelikte içilen ağrı kesicilerden iç yoksa çok zor
Bu arada doktoruna danış demişsin sancım yok ama baskı ve ağrı artarsa arıcam gidicem bi baksın bakalım durum nedir

Kızlar beniöde pazartesi sezeryanım ama fena gribim epidural olucam ama çevremde ki herkes gripliyken çok zor bekle diyor etkisi var mı sizce 39+3 olucam bide bekleyip iyileşme durumunda da değilim nasıl olcak bakalım

PembeLokum ultrasonda görünmese bile ilk muayne eden çocuk dr unun görmesi gerekiyordu, üstünkörü bakıp geçmemesi
Benim de sürekli aklımdasın, bu günler geçecek inş. Anne olmak çok zor, ona geleceğine bana gelsin diyor insan, canından bir parça işte...
Sen güçlü ol ki yavrun senden güç alsın, bulustugunuzda konuş onunla bizim sesimizi biliyorlar çünkü, rahatlar minik yavru...
Allah en kısa zamanda şifa versin, sağlıkla evinize dönün inş

Kızlar fl ölçümü geride olanlar vardı burada da değil mi?
Benim 30 haftaya kadar herşey normaldi,sonra kalça geriliği var,çok önemli bir sorun değil ama takip edeceğiz dedi.2 hafta kadar gerideydi,bi sonrakinde daha iyi dedi,arayı kapatmaya az kalmış demişti.

Salı günü gittiğimde diğer ölçümler tam haftayla uyumlu,kalça yine 2 hafta geri...
Doktorum korkulacak birşey değil diyip rahatlatıyor ama sonradan birşey çıkacak diye korkuyorum.Irsi de olabilir,babasına değilde sana çekmiş olabilir boyu dedi,kısa boylu olduğumdan :) Ama fl nin anlamını çözemedim hala,kalçayla mı alakalı bacak boyu mu?

Kızlar halen doğum yaomadim ama goguslerimden bildiğiniz turuncu sıvı geliyo yani bi iki damla kadar ama rengi çok tuhaf geldi sizlerin de mi böyle bazen şu gibi şeffaf da geliyor bugün baktım iki göğsümde de turuncu gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…