• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Herkese çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına insallah... spinal olan arkadaşlar gaz sorununu nasip cozdunuz
Bir arkadaşıma annesi aynı bebeklere yapılan masaj gibi sırtına gaz çıkarma masajı yapmıştı biraz uğraştıktan sonra gazı çıkıp rahatlamıştı.

Bende sizdenim inat etti gelmiyor sabahtan beri sancılanıyorum tamam bu sefer geliyor diye hazırlanmaya kalkıyorum sancı kesiliyor resmen dalga geçiyor.
Sizde o kadarda olsa sanci var bende oda yok sabahtan beri midemin üstünde oturuyo 13une kadar gelmezse alçak doktorda o 13 u gelirmi acaba

Selam canım oğlumun ciğerlerinde su vardı o temizlenmiş bir de oğlum yumuşak damağı olmadan doğmuş yani küçük dili filan yok o bölge yok o nedenle ememiyor hortumla besleniyor ameliyat olacak canım önce geçici bir ameliyat olacak sonra 10 kilo olunca asıl ameliyatını olacakmış bu perşembe ya da cuma her şey belli olacak
Geçmiş olsun minik kuzucuğa dua edeceğim en yakın zamanda iyileşir umarım.

Kızlar bu hormonlar mi bizi alıngan yapior yoksa çevremiz mi dengesiz.. Oğlum uyudu ellerimizde telefon eşimle uzanma faslina geçtik.. ah kocam dedim bu teknoloji bizi birbirimizden ayiriyor zaman ayiramiyoruz birbirimize dedim. Online futbol oyunu oynayan eşim aynen şöyle dedi. . Aaahaah a.. kOy. ..m teknoljisinin golü kacirdimm. Şimdi ben pert.. ağlasam mi gulsem mi .. Zaten ilk bebekte her halimi soran kocam.bu bebemle zoraki ilgilenio öf öf. Su hamilelık bi geçse. .
Küfür olmasa alınganlık ok denilebilir de bu artık kötü bir nokta olmuş. Benim anlamadığım bir kaç saat içinde baba olacaklar aylarca çekilen çileler neden kadında baki kalıyor acaba...
Çalışan bir hamile olarak naz yapmaktan çekiniyor insan inanın. Öyle çok uyumayı sevmem şimdi izin olunca evde gün içinde mecburen yalnızlıktan uyuyorum akşam bu eşimi uyutmama problemi olarak dönüyormuş. Sorun değil gündüz yalnız gece yalnız farketmez. Sürekli ev hanımı olup akşama kadar tek kalıp eşinden ilgi bekleyenlere Allah yardım etsin.
Çözüm nerde? Ben kuran okuyorum.. eşim susunca ben de açıp Kuran okuyorum. Benimle her daim konuşmaya hazır bir rabbim var sonuçta. Hem çocuğuma hem bana şifa. Tavsiye ederim.

Kızlar bi arkadaşım vajinaya zeytinyağı sürmeye başla doğumun kolay olur vajinayı yumuşatıyor dedi nette de araştırdım eskiden ebeler evde doğumda hep zeytinyağı sürermiş bir bilgisi olan var mı bununla ilgili
Perine masajı değil mi 35. haftadan sonra yapılıyor.

Bende kapiya aslinda bi yazi yazmak istiyorm belki gormussünüzdr ellerinizi yikamadan bebege dokunmayn ôpmeyin sigara ictiyseniz yaklasmayn hastaysaniz baska zaman bekleriz falan die. Cok mu abartmis olurum cünku esim 20 gunluk bi izne gelecek gidecek onuda doktor doktor hastanede gecirmek istemiyorm. Yapacagm sanirim yaziyi :confused:
Hiç de abartı olmaz tam hastalık zamanı.

Küfür olmasa alınganlık ok denilebilir de bu artık kötü bir nokta olmuş. Benim anlamadığım bir kaç saat içinde baba olacaklar aylarca çekilen çileler neden kadında baki kalıyor acaba...
Çalışan bir hamile olarak naz yapmaktan çekiniyor insan inanın. Öyle çok uyumayı sevmem şimdi izin olunca evde gün içinde mecburen yalnızlıktan uyuyorum akşam bu eşimi uyutmama problemi olarak dönüyormuş. Sorun değil gündüz yalnız gece yalnız farketmez. Sürekli ev hanımı olup akşama kadar tek kalıp eşinden ilgi bekleyenlere Allah yardım etsin.
Çözüm nerde? Ben kuran okuyorum.. eşim susunca ben de açıp Kuran okuyorum. Benimle her daim konuşmaya hazır bir rabbim var sonuçta. Hem çocuğuma hem bana şifa. Tavsiye ederim.
Tavsiyen ne kadar da güzel bi tavsiye ramazan dan beri açmış değilim ;( utandım valla. . Çalışma Hayatı ni dört gozle bekliyorm. Gun boyu onu evde beklemek heleki oğluma bakiorum peşinde kosmak zor oluo . Şükür var ama yoksa hepten bunalım. .. ama tabi yavrum da cok stres é sokuyor beni düşüyor ağlıyor oyun istiyor. Öz bakımı zaten yok 1buçuk yaşında kuzum. É ben desen temizlik yapmakta zorlanmak yemek vs. Derken hele ki çok uykum oluyo iyice saldim cayırà modundayim. Hoş bugün bi güç geldi mantı yaptım açtım falan ;) ama gel gör ki oğlum huysuzlandi belim koptu falann. Su günler geçsin istiorum hemen. 37 38 de olan arkadaşlarà çok ozeniyirm valla. Hoş doğumdan sonra hersey daha zor olacak gibi ama hayırlsı. . Ay ne dolmusm gece gece . Herseyin başı sağlık tabi. . Gitsem uyusam iyi olacak ... Eşim de söylediği sözun farkında bile değil. O kdar kaptırms kendini.. yoksa küfüretmez normalde

Herkese cok cok tesekur ederim
Dogum hikayeme geciyim gece saat 4 sancim basladi ama cok kotu bi sanci degildi saat 16.00 siddetlendi hastaneye gittim nst pek fazla sanci cikmadi cat muaynesinde 2 sn acilma var dendi suni sancilarlar 7 8 sn kadar acildi burdan sonrasi cok zor oldu ebe dogurturken diger ebe karnimin ustune cikti ve kolluyla karnima bastirdi be sonunda mutlu son

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar... Ben doğum yaptım da geldim :)
Artık iki kişiyiz bu forumda. Hislerimi nasıl anlatsam nasıl dile döksem az kalacaktır. Dünyanin en güzel duygusunu yaşadığım için bin şükür.
Bebeğim Rüya 1 Kasım 2017 sabah 07.42 de dünyaya geldi. Normal doğum oldu yaklaşık 12 saat sürdü akşam 20.00 civarı sancılarımı hissedip Dr umu arayinca hastanede aldık soluğu. Her şey gayet seyrinde gitse bile 12 saat sonucunda dünyaya geldi melek kizim. Şimdi ikimiz de iyiyiz. Şu an o emiyor bense sizinle mutlulugumu paylaşıyorum. Darısı tüm isteyen herkesin başına.

Merhaba kızlar. Doktor bebeğimin kilosuna 3500 gram dedi. Bu gun Hızlı kilo alıyor bu aralar. Haftaya carsamba 4 kiloya yaklasirsa suni sancı ile dogumu baslatmak zotunda kalabilirim dedi. Suni sanci ile dogum yapan var mi aranizda kızım 3 haftadir aşağıda ama gelmedi bi türlü

C canim annem Canım gözün aydın , inşallah sağlıklıdır bebeğin, down sendromlu diye teşhis koyarlarsa da özel bir bebeğin özel annesi olmuş oluyorsun, hiç üzülme, Allah gönlüne göre versin inş.

Mihmandar_34 Mihmandar_34 hayırlı olsun bebeğin, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bizim yerimize de kokla...

R Rebelion18 Canım doğumun kolay olması için bol bol yürüyüş yapmanı,merdiven inip çıkmanı öneririm, her gün düzenli bir şekilde...

insanın kendi sancısını çekmesi daha kolay oluyor, suni sancı kendini daha fazla hissettiriyor.

Sizde o kadarda olsa sanci var bende oda yok sabahtan beri midemin üstünde oturuyo 13une kadar gelmezse alçak doktorda o 13 u gelirmi acaba
Benimde yarın kontrolum doktor sanırım artık bi tarih verir gelmezse diye ama suni sancıdan korkuyorum inşallah kendi sancılarımızla gelirler bebişlerimiz.

Günaydın kızlar dünden beri bebeğimin hareketleri çok yavaşladı bu sabahta hiç hissetmedim göbeğimde küçülmüş gibi hissediyorum doktoru arayıp gitsem mi bu gün :110:

C canim annem Canım gözün aydın , inşallah sağlıklıdır bebeğin, down sendromlu diye teşhis koyarlarsa da özel bir bebeğin özel annesi olmuş oluyorsun, hiç üzülme, Allah gönlüne göre versin inş.

Mihmandar_34 Mihmandar_34 hayırlı olsun bebeğin, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bizim yerimize de kokla...

R Rebelion18 Canım doğumun kolay olması için bol bol yürüyüş yapmanı,merdiven inip çıkmanı öneririm, her gün düzenli bir şekilde...

insanın kendi sancısını çekmesi daha kolay oluyor, suni sancı kendini daha fazla hissettiriyor.
Teşekkür ederim. Yürüyüş yapiyorum hareketliyim ama suni sanci cok zor diyenler var doktor da normal sanciya gore zor olacak dedi. Tek korkum o kadar sancı cekip ameliyat olmak :KK43:

Back