2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba, instagramda gıdadedektifi diye bir hesap var, tüm manaları karşılaştırmalı inceledirler en iyisi baby goat diye bir marka çıktı sanırım. ihtiyaç olursa ben ondan alıcam

canım senle günlerimiz aynı sayılır bizim de geçen hafta ac 2 hafta geriydi. bu hafta perinatoloğa gittik ac de fl de 3 hafta geri çıktı 2780 kilosu da, ama endişe etmeyin sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz

Merhaba kızlar. 31 Ekim sabaha karşı 4 de bende minik oğlumu dünyaya getirdim. Normal doğum yaptım. Bütün hamileliğim boyunca normal doğum yapmaya odaklandım ki bebeğimi hemen emzirebileyim biberon ve mamadan uzak kalsın. Ama doğduğunda nefes problemi olduğu için küveze aldılar. 2 gündür mamayla besleniyor bende zoraki çıkan sütümü vermeye çalışıyorum. Tabi Allah mamasız da etmesin zorunlu olduğu durumlarda büyük nimet. Sadece bunca uğraşıma değmedi ona üzüldüm. Nefes problemi çok şükür geçti aynı gün. Doktor bu seferde emme refleksi gelişsin öyle verelim dedi. Bu akşam baya uğraşı sonucunda 10 ar dakika emzirebildim ve yarın çocuğumu çıkartıcam Allah İn izniyle. Çünkü emmesinin benden uzaktayken gelişmesi çok daha zor olacak. Zaten te başka problem yok. Kasım annesi olamadım ama ekimin son annelerinden oldum galiba:) hepinize iyi akşamlar.

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhat versin size ve bebeğinize. Nasıl geçti normal doğum biz bekleyenleri biraz cesaretlendirebilir misiniz

Evet canım inşallah sağlıkla, en hayırlı zamanda gelirler... Bazı dr.lar evhamlı mi oluyor diyeyim tedbirli mi artik, bi de hamilelik hassasiyetiyle birlikte düşününce ortalık karışıyor :)
dating (tam yazılışını bilmiyorum ama deyting diye okunuyor):) hamilelik haftası üzerinde düzenleme yapıyorlar şuan ben SAT a göre 37 haftalık hamileyim ama bu düzenlemeyi yapınca 36 haftalık hamile oluyorum, öyle olunca da değerler normale daha yakin oluyor tabi... Ama nasıl hesaplama yapılıyor bilmiyorum, dr un yanindaki hemşire hesapladı

Kızlar bu hormonlar mi bizi alıngan yapior yoksa çevremiz mi dengesiz.. Oğlum uyudu ellerimizde telefon eşimle uzanma faslina geçtik.. ah kocam dedim bu teknoloji bizi birbirimizden ayiriyor zaman ayiramiyoruz birbirimize dedim. Online futbol oyunu oynayan eşim aynen şöyle dedi. . Aaahaah a.. kOy. ..m teknoljisinin golü kacirdimm. Şimdi ben pert.. ağlasam mi gulsem mi .. Zaten ilk bebekte her halimi soran kocam.bu bebemle zoraki ilgilenio öf öf. Su hamilelık bi geçse. .

inşallah canım anladım bana yapmadılar öyle bi düzenleme bpd de 1 hafta ileri zaten kafamda canlandırınca korkuyorum biraz ama perinatolog da sıkıntı yok dedi bakalım dua edip beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…