- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.961
Ya ayıp olmazsa tam nasıl vajinanın neresine sürülüyor günde bir defa mıBen ilk doğumumda zeytinyağı ile yapmıştım bunda Dr zeytinyağı ve az az çörekotu yağı ve tatlı badem yağını karıştırmamı söyledi çok işe yaradığını söylüyor
Aynen bide bugun benim dogum gunum bebegiminde o da arti bi sevincKasımın ilk bebişi mi oldu şimdi : ) hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.
perina masaji die arastra bilirsnYa ayıp olmazsa tam nasıl vajinanın neresine sürülüyor günde bir defa mı
İnternette izledim onu ama çok acayip geldi bana yani bi sıkıntıya yol açmaz mı elin direk öyle içe sokulmasıperina masaji die arastra bilirsn
Maşallah ne güzel bi hediye ❤ gözünüz aydınAynen bide bugun benim dogum gunum bebegiminde o da arti bi sevinc
merhaba, instagramda gıdadedektifi diye bir hesap var, tüm manaları karşılaştırmalı inceledirler en iyisi baby goat diye bir marka çıktı sanırım. ihtiyaç olursa ben ondan alıcamKızlar merhaba. Şimdi doktordan geldik doğum yapalı 15 gün oldu bebeğim kilo almamış hala 2.900 kilomuz o yüzden mama takviyesine başlayacaz doktorumuz mama olarak sma gold u tavsiye etti. Daha önce hiç duymadım iyi mi dedim. En eski ve en sağlıklı mama dedi. Eczacıya sordum çok iyi olduğunu söyledi. Aldık eve öyle geldik ama ne bileyim hala kararsızım bu mamayı bilen duyan var mı?
Ne kadar güzel olmuş kasımın ilk bebeğide geldi allah analı babalı büyütsün inşallahAynen bide bugun benim dogum gunum bebegiminde o da arti bi sevinc
Ne kadar güzel olmuş kasımın ilk bebeğide geldi allah analı babalı büyütsün inşallahAynen bide bugun benim dogum gunum bebegiminde o da arti bi sevinc
aynen kolay bişe diye biliyodum ama uzattılar da uzattılarYani sadece doktorun 37hftalık gebedir çalışamaz diye rapor verecek.Bu kadarı yeterli aslında
canım senle günlerimiz aynı sayılır bizim de geçen hafta ac 2 hafta geriydi. bu hafta perinatoloğa gittik ac de fl de 3 hafta geri çıktı 2780 kilosu da, ama endişe etmeyin sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor inşallah sağlıklı olur bebişlerimizBizim de bugün kontrolümüz vardı, dr bebek hic kilo almamış 2.610gr dedi, ac, fl değerleri de 3 hafta geriden geliyor, büyük bi hastaneye git, perinatoloji baksın dedi, hatta acilden direk giriş yap haftan ileri ne olur ne olmaz dedi...
ilk kızım da küçüktü 3 gun hastanede yattım, suni sancıyla doğurmuştum, bu da öyle olur yatmam gerekir, küçük kızımdan nasıl ayrı kalacağım, nasıl duracak diye canım sıkıldı, moralim sıfırlandı
sonra hastaneye gittik dayting yaptılar biliyorsunuzdur belki, ona gore bakınca herşeyi normal,hatta kilosuna 2.880 dedi dr rahatlatti bizi..
Zor bi gündü, bir anda psikolojim alt üst oldu
Kizlar ben dogum yaptim darisi sizin basiniza
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhat versin size ve bebeğinize. Nasıl geçti normal doğum biz bekleyenleri biraz cesaretlendirebilir misinizMerhaba kızlar. 31 Ekim sabaha karşı 4 de bende minik oğlumu dünyaya getirdim. Normal doğum yaptım. Bütün hamileliğim boyunca normal doğum yapmaya odaklandım ki bebeğimi hemen emzirebileyim biberon ve mamadan uzak kalsın. Ama doğduğunda nefes problemi olduğu için küveze aldılar. 2 gündür mamayla besleniyor bende zoraki çıkan sütümü vermeye çalışıyorum. Tabi Allah mamasız da etmesin zorunlu olduğu durumlarda büyük nimet. Sadece bunca uğraşıma değmedi ona üzüldüm. Nefes problemi çok şükür geçti aynı gün. Doktor bu seferde emme refleksi gelişsin öyle verelim dedi. Bu akşam baya uğraşı sonucunda 10 ar dakika emzirebildim ve yarın çocuğumu çıkartıcam Allah İn izniyle. Çünkü emmesinin benden uzaktayken gelişmesi çok daha zor olacak. Zaten te başka problem yok. Kasım annesi olamadım ama ekimin son annelerinden oldum galiba:) hepinize iyi akşamlar.
canım senle günlerimiz aynı sayılır bizim de geçen hafta ac 2 hafta geriydi. bu hafta perinatoloğa gittik ac de fl de 3 hafta geri çıktı 2780 kilosu da, ama endişe etmeyin sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz
inşallah canım anladım bana yapmadılar öyle bi düzenleme bpd de 1 hafta ileri zaten kafamda canlandırınca korkuyorum biraz ama perinatolog da sıkıntı yok dedi bakalım dua edip beklicezEvet canım inşallah sağlıkla, en hayırlı zamanda gelirler... Bazı dr.lar evhamlı mi oluyor diyeyim tedbirli mi artik, bi de hamilelik hassasiyetiyle birlikte düşününce ortalık karışıyor :)
dating (tam yazılışını bilmiyorum ama deyting diye okunuyor):) hamilelik haftası üzerinde düzenleme yapıyorlar şuan ben SAT a göre 37 haftalık hamileyim ama bu düzenlemeyi yapınca 36 haftalık hamile oluyorum, öyle olunca da değerler normale daha yakin oluyor tabi... Ama nasıl hesaplama yapılıyor bilmiyorum, dr un yanindaki hemşire hesapladı
Çok sevindim canım maşallah Ata bebek hoş geldin.Kızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?