• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam canım oğlumun ciğerlerinde su vardı o temizlenmiş bir de oğlum yumuşak damağı olmadan doğmuş yani küçük dili filan yok o bölge yok o nedenle ememiyor hortumla besleniyor ameliyat olacak canım önce geçici bir ameliyat olacak sonra 10 kilo olunca asıl ameliyatını olacakmış bu perşembe ya da cuma her şey belli olacak
Hayırlısı olsun canım çok şükr sorun anlasilmis dua edelim inş kısa sürede sağlıklı olur. Sen nasılsın . Agrilarin vs. Geçti mi. 10 kilo olunca kuzu bizim bebeler kadar 1 yaşında falan olur heralde . O zaman à kadar ememese de mama vs . Bi şekilde yolu bulunur sen güzel kalbini yorma . Her şey güzel olsun !

Bebekler 15 günlük olunca d vitamini kullanımına başlanılıyormuş fakat sağlık ocağının ücretsiz verdiği devit damlasının içinde paraben ve bha var. Ben de ya carlsons baby drop alıcam ya da wellcare.

Bu ikisinden birini kullanan oldu mu?

Spinal oldum canim yürüttüler bas agrisi falan olmadı bende tek sıkıntım su an afedersin ama gaz çıkaramadım gaz çıkmayınca sıvı besleniyorum. Ama
Müthiş bir duygu kizim yanimda şükürler olsun
Ay bilmem mi.o gaz à hiç bü kadar sevindigimi hatrlamam ;) inşallah yaparsın ;) benim de başa ağrısı vs. Olmamıştı ama ben çok çok adet ağrısı çekmiştim. Sen ?

Kızlar bi arkadaşım vajinaya zeytinyağı sürmeye başla doğumun kolay olur vajinayı yumuşatıyor dedi nette de araştırdım eskiden ebeler evde doğumda hep zeytinyağı sürermiş bir bilgisi olan var mı bununla ilgili

Aventin manuel sağma makinesi içinde çıkan biberon canım. Ben normalde tüm biberonları bebdor aldıydım. İlerisi için. Tabi ne bileyim başıma geleceği. Şimdi aventin kullandım o da ekstrafan almadım yani.

Herkes doğuruyo maşallah. Bizim bebiş hala dönmedi dün kontrol vardı. Nst de sancı da yok çizgiler hep küçük. Doktorumuz salı günü gel bakalım hala dönmemişse sezeryan in gün belirleyelim dedi. 39. Haftaya gün belirlicek büyük ihtimalle. Ben son ana kadar beklesek dedim. İstersen bekleyelim ama kakasını yiyeniliyo yada son haftada farkı sorunlar yaşayabiliyoruz gibi bilgiler verdi. Napsam bilemedik. Sizce ters duran bebişler için son kendi bir belirti verene kadar 40 a kadar beklenmeli mi. 39 da hala dönmediyse sezeryana girmelimiym?

Bu doğumunu neden normal yapmıyorsun canım normal doğum çok mu zor ki :KK43:
Canim onceki dikis yerlerimde varis olustu, idrar yolu enfeksiyonum cikti son haftada, kanamam durmuyor ilk doğumda da kurtajda da kan takviyesi yapildi kanamam durmadigi icin, çatım dar. Bunlar sezaryen icin yeterli sebep sanirim :) keske yapabilseydim normal dogum

Kızlar bi arkadaşım vajinaya zeytinyağı sürmeye başla doğumun kolay olur vajinayı yumuşatıyor dedi nette de araştırdım eskiden ebeler evde doğumda hep zeytinyağı sürermiş bir bilgisi olan var mı bununla ilgili

Ben de duymuştum. Oğlumda hamileliğim boyunca sürmüştüm ama dikişim oldu gene de. Bu sefer üşendim sürmedim valla. Doktoruma sordum, o da perine masajı yapmamı söyledi.

Kızlar merhaba. Şimdi doktordan geldik doğum yapalı 15 gün oldu bebeğim kilo almamış hala 2.900 kilomuz o yüzden mama takviyesine başlayacaz doktorumuz mama olarak sma gold u tavsiye etti. Daha önce hiç duymadım iyi mi dedim. En eski ve en sağlıklı mama dedi. Eczacıya sordum çok iyi olduğunu söyledi. Aldık eve öyle geldik ama ne bileyim hala kararsızım bu mamayı bilen duyan var mı?

Kızlar merhaba. Şimdi doktordan geldik doğum yapalı 15 gün oldu bebeğim kilo almamış hala 2.900 kilomuz o yüzden mama takviyesine başlayacaz doktorumuz mama olarak sma gold u tavsiye etti. Daha önce hiç duymadım iyi mi dedim. En eski ve en sağlıklı mama dedi. Eczacıya sordum çok iyi olduğunu söyledi. Aldık eve öyle geldik ama ne bileyim hala kararsızım bu mamayı bilen duyan var mı?
Ben oğlumda 2-3 ay kullanmıştım sadece geceleri birer öğün olarak.evet en iyi mama piyasadaki.guzel kilo da yapıyor memnun kalacağınızj umuyorum

Kızlar bişey sorcam prematürelerde düzeltilmiş yaş olayı nasıl oluyo ? Ne zamana kadar sürüyo ? Şimdi benim kızım 2 ay 16 günlük ama doğması gereken tarih 4 kasımdi ? Bilen biri anlatirsa çok sevinirim kafam allak bullak oldu :işsiz:

BEnde her gittiğimde aynı şeyi yaşadım doğum yaptığım gün bile 20 dakika uğraştı bi kere baktıki kalp yok doktoru aradı kalp atışı yok die ben bayılacaktım nerdeyse öldü die doktor odasına çağırdı ultrasonla baktı banada gösterdi anca öyle kendime geldim
ay cok kotu bi duygu cnm ya... doguma yakin mi yasanyor bu durum

Canım ben büyük kızıma sma kullandım doktorun dediği gibi en eski mamalardan gayet memnun kaldım istersen bir araştır küçük kızıma da inş ihtiyaç duymam ama duyarsam yine onu kullanırım

K karayipkorsani canım geldin mi doktordan? Bebiş nasılmış? T tulperde canım senin kontrolün ne zaman? Benimki yarın inş.bugun vajinamda hissediyorum bebeği tam olarak,ayaga kalktığımda zor yürüyorum nedense yataktan hıc kalkasim yok
Yok canım şimdi geldim doktora 3 buçuktaydı randevum çıkınca yazarım :KK54:

Kızlar bişey sorcam prematürelerde düzeltilmiş yaş olayı nasıl oluyo ? Ne zamana kadar sürüyo ? Şimdi benim kızım 2 ay 16 günlük ama doğması gereken tarih 4 kasımdi ? Bilen biri anlatirsa çok sevinirim kafam allak bullak oldu :işsiz:
Canım düzeltilmiş yaş ya da ay denilen şey normal doğması gereken zaman oluyor.yani senin bebiş -3 günlük daha.bu terim genelde 2 yaşına kadar kullanılıyor.prematurler ortalama 2 yaşında yasitlarinin boy ve kilosuna ulaşıyorlar.benim büyük oğlum da 33+5 te doğmuştu.hic unutmuyorum 3 aylıkken 2700 Gr di :)

Back