• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
Hayırlı olsun canm :) darısı başımıza hayırlı şekilde..müsait olduğunda doğum hikayeni,deneyimlerini,tavsiyelerini bekliyoruz :)

Hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.

Bizim doğum hikayemiz Pazartesi akşamı başladı ilk ishal gibi sık sık wc ye gitmek istedim daha sonra gece düzensiz sancılarım başladı sabaha kadar devam etti sabah 5 dk da 1 e düştü. Her sancım da bi yerden destek alarak sancımın geçmesini bekledim. Dr um aradım ama sanırım o yalancı sancı sandı 11 de çağırdı saatimizi beklerken suyum geldi tekrar aradık ve hastane de buluştuk. NST çatı muayenesi derken doğumun yaklaştığının sinyalleri geldi. Fakat şöyle bir durum oluştu biz normale hazırlık yaparken bebeğin iri olduğunu farkettiler ve pelvis müsait olduğu için normal doğuma devam ettik bana ve bebeğim için ekstra Dr bulundurdular doğumda. Evet biraz zor oldu ama doğum başladıktan 5 ya da 6. Irkınma da bebeğim doğdu. Poposunu gördüğüm an ne acı ne ağrı hiçbirşey kalmadı :) çok şükür Ata'mız yanımda şimdi

Günaydın kızlar. J Jellybon_ C Cokoprenses83 gözünüz aydın kızlar,rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.darisi vakitlice sağlıkla biz bekleyenlerin başına inş.

Herkese çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına insallah... spinal olan arkadaşlar gaz sorununu nasip cozdunuz
Canım ben baya zorlanmıştım küçük oglumda,en son hemşire dedi ki bikac basamak merdiven in çık.dikis yerlerin çok zorlamiyorsa 4-5 basamak merdiven çık in,bulunduğun kattan.inan çok faydasını görürsün.bana kaysi kompostosu fln ise yaramıştı,nefes alırken bile kaburgalarim ağrıyordu gazdan dolayi

Günaydın kızlar tecrübelilerin bilgisine ihtiyacım var. Bebişin yatağını alıcam ama karar veremiyorum. İkeanın ekteki büyüyen karyolasımı yoksa standart bildiğimiz büyüyen beşiklermi daha kullanıslı olur? Şimdilik anne yanı beşiğimiz var o yatak odamda olacak ve sanırım 1 yasına kadar onda yatabilir. Sonrasında yatması için büyüyen beşikmi, ikea büyüyen karyolamı karar veremiyorum. Hangisi kullanışlı olur?

Eklentiler

• 7EF63773-6D4A-41F2-BA29-938B9DA730C0.jpeg
    7EF63773-6D4A-41F2-BA29-938B9DA730C0.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 3DC7AB69-A32A-4A3F-A2EB-3390EF3C595F.png
    3DC7AB69-A32A-4A3F-A2EB-3390EF3C595F.png
    106 KB · Görüntüleme: 58
Ben osteocare kullanmaya devam ediyorum. Bir de kan hapıma devam ediyorum. Diğer tüm ilaçlarımı kesti doktorum.
Sanırım 3-5 kişi kaldık doğurmayan :) benimkinin eli kulağında ama sanırım, açılmam da sancım da var ama düzenli değil. Evde beklemedeyim. Artık hayırlısıyla çabucak doğsun diyorum..
Hayırlısıyla gelsinler tam günlerinde. Ben biraz da endişe ile çantamı falan hazırlamakta gecikiyorum çünkü hazırlarsam gelir gibi geliyor
Odası dün geldi temizle yerleştir derken bir 10 gün daha istiyorum Allah’tan. hem annem de gelmedi memleketten.
Sabahları süt içiyorum diye kan ilacını bıraktım. Ama devit i filan sorayım olmazsa bu hafta.
Bolca pekmez yemeli aslında. Bir de zeytinyağını göğüse sürmemiz gerekiyor. Bilgilerim bilgilerinizdir;)

Günaydın kızlar tecrübelilerin bilgisine ihtiyacım var. Bebişin yatağını alıcam ama karar veremiyorum. İkeanın ekteki büyüyen karyolasımı yoksa standart bildiğimiz büyüyen beşiklermi daha kullanıslı olur? Şimdilik anne yanı beşiğimiz var o yatak odamda olacak ve sanırım 1 yasına kadar onda yatabilir. Sonrasında yatması için büyüyen beşikmi, ikea büyüyen karyolamı karar veremiyorum. Hangisi kullanışlı olur?
Bebek için beşik varsa sonrası için ben montessorri yatak öneririm. Ben öyle yaptım çünkü

Belki daha önce konuşuldu ama kaçırdım önereceğiniz marka göğüs ucu var mi
Eczacim bebedor'un kini hediye verdi ama ben kullanamadim bebegim agzina alip cekiyor cikariyor meme isirmayi seviyor ve fazlaca hareketli. Sukur tutuyor gogus ucumu ama tabi biraz caba sarf ediyoruz her emzirmede

PembeLokum PembeLokum canım aklim sen de duamiz seninle yavrunlà umarım bı an önce kollarına alıp dönersin evine. Kızın ve eşine sarıl ogluş ds yakında duzelicek. Doktorlari bugün bişi dedi mi.

Selam canım oğlumun ciğerlerinde su vardı o temizlenmiş bir de oğlum yumuşak damağı olmadan doğmuş yani küçük dili filan yok o bölge yok o nedenle ememiyor hortumla besleniyor ameliyat olacak canım önce geçici bir ameliyat olacak sonra 10 kilo olunca asıl ameliyatını olacakmış bu perşembe ya da cuma her şey belli olacak

Back