- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #29.841
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
Canım hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim senin adına. Darısı bizim başımıza inşallahKızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
Çok sevindim maşallah ikinize de hayırlı uzun mutlu ömrünüz olsun inşKızlar selam tek tek okuyamadım evet doğum yaptım çok şükür. 3800kilo normal doğurdum bebekte ben de iyiyiz yarın taburcuyuz kısmetse :)
Banada oluyor canim bugunlerde özellikle gece yatakta öbür tarafa dönmeye çalışırken birden oluyor.Kızlar bi de bugün bende gebeliğin ilk günlerindeki gibi ani hareketlerde kasık batmaları başladı. Normal mi ki sizde de oluyor mu?
Kızlar b12 ile osteocare ve devit alan var mı son zamanlarında? Kullanmakta sakınca var mı ?
Bu arada bir elin parmakları kadar mı kaldık kasıma doğuracaklar olarak![]()
BEnde her gittiğimde aynı şeyi yaşadım doğum yaptığım gün bile 20 dakika uğraştı bi kere baktıki kalp yok doktoru aradı kalp atışı yok die ben bayılacaktım nerdeyse öldü die doktor odasına çağırdı ultrasonla baktı banada gösterdi anca öyle kendime geldimkizlar mrb benmde bugun kontrolum vardi cok kotu bi deneyim yasadimnts gunumdu bugun sabah gittik nts ye girdim 7 hatta 8 dk ebe bebegimin kalp atisini aradi saga don sola don yukari mide yanlar anlatamam varya yok 0 okadar korktm ki tam pes edecekken taaa asagi sol kasigim da aldilar kalp atisiklni sukur iyiymis ama cok kotu bir deneyimdi inanin cok
![]()
Spinal oldum canim yürüttüler bas agrisi falan olmadı bende tek sıkıntım su an afedersin ama gaz çıkaramadım gaz çıkmayınca sıvı besleniyorum. AmaAllahım sağlık versin . Darısı bize inşallah. Spinal oldun değil mi. Yuruttuler mi sonda çıktı mı. Umarım iyisindır. Hatırlıyorum da bebis insana ağrı kesici oluyor resMen . Sicaciktir o şimdi oh misss
. Amin sağol canim şükürler olsun iyiyiz
Ben spinal oldum canim şükürler olsun iyiyiz. Senin bebesin de hayırlı olsun canimCanım hayırlı olsun bebişlerimiz. Ben normal doğurdum çok şükür bebekte ben de iyiyiz. Siz ne durumdasınız?
Şükürler olsun durumum iyi canim sağol . Benim bebeğim kanala girmişti canim son anda sezeryana karar verdik 39+3 de gerçekleşti dogumSelam kizlar
J Jellybon_ canim gözün aydın hayırlı olsun.inş. durumunu iyidir..
Kızlar ben de haftaya sezeryan gireceğim Allah nasip ederse..38 haftanın içinde olacağım. Bebeğim daha kanala bile girmemiş. Erken mi oluyor acaba diye tereddüt ettim.sezeryan olan arkadaşlar sizde bebisler kanala girmiş miydi?
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun. Bol bol yürü canım benim anca öyle çıktı bide komposto meyve suyu falan iç rahatlatiyoHerkese çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına insallah... spinal olan arkadaşlar gaz sorununu nasip cozdunuz
SağolGozunaydin canim Allah anali babali buyutsun. Bol bol yürü canım benim anca öyle çıktı bide komposto meyve suyu falan iç rahatlatiyo
Kayisi suyu ic canimSpinal oldum canim yürüttüler bas agrisi falan olmadı bende tek sıkıntım su an afedersin ama gaz çıkaramadım gaz çıkmayınca sıvı besleniyorum. Ama
Müthiş bir duygu kizim yanimda şükürler olsun
Sağol canim hazır kayısı suyu içiyorum ama daha gaz çıkmadıKayisi suyu ic canim
amin canim bütün bekleyenlere insallahJ Jellybon_ C Cokoprenses83 hayırlı olsun, gözünüz aydın arkadaşlar... Vatana millete hayırlı evlat olsunlar inş
Darısı biz hamilelere![]()