2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar bana 10'lu hastane çıkışı hediye geldi yalnız bedeni 1-3 ay yazıyor. Hediye getiren arkadaşım değiştirelim falan diyor ama bu çıkış setleri hepsi mi böyle oluyor acaba. madem hastane çıkışı diye geçiyorsa neden 1-3 ay yapmışlar onu da anlamadım.

Merhaba ben aralık annesiyim ama hastane ye yattım tansiyon 15_9 düşmüyor bebeğim gelişmiyor doktor fazla durmaz dedi ciğer geliştirici iğne oldum yarın doplerr tekrar bakılacak kilosu 1920 iki tane normal doğum yaptım böyle olup doğum yapan varmı

Her markanın bedeni farklı. Hastane çıkışlarında 50 cm olan da var, 56 cm olan da var. 62 cm bir markada 3-6 ay yazıyor. Başka markada 1 yaş yazıyor. Çocuğun gelişimiyle alakali. Yegenim 56 cm doğdu, hic bir hastane çıkışını giyemedi. Zaten ilk dogunca biraz buzusuk duruyor bebekler, ne giydirirsen giydir cok da taşıyamıyorlar. O yüzden ben beden konusuna çok takılmıyorum. Ne olursa onu giyer ele gelene kadar :)

Selam kizlar
J Jellybon_ canim gözün aydın hayırlı olsun.inş. durumunu iyidir..
Kızlar ben de haftaya sezeryan gireceğim Allah nasip ederse..38 haftanın içinde olacağım. Bebeğim daha kanala bile girmemiş. Erken mi oluyor acaba diye tereddüt ettim.sezeryan olan arkadaşlar sizde bebisler kanala girmiş miydi?

Canım vallahi ne çektik değil mi? Anaların hakkı ödenmez derler ya anladım neden olduğunu, yinede şükür ediyoruz varlığına işte öylede farklı bir duygu
valla kuzum ben 7senedir beklediğim için inan şuan şükrediyorum halime evet 9ay kustum evet geçirmediğim hastalık kalmadı dizanteri bile oldum ama çok şükür bugünüme diyorum birde sağsalim kucağıma alırsam benden mutlusu yok evet annelik gerçekten zormuş daha anne karnında başlıyormuş ama bence çok güzel bir duygu

Bence kalsın değiştirmeyin bebek kilolu doğabilir öyle olmasa bile çabuk büyüdüklerinden belki bir hafta-on gün sonraya kıyafetleri kullanmaya başlayacak.

Hastane çıkışın varsa bu dursun bence canım hemen büyüyolar zaten bir ay sonra falan o takımı giydirirsin
Bence kalsın değiştirmeyin bebek kilolu doğabilir öyle olmasa bile çabuk büyüdüklerinden belki bir hafta-on gün sonraya kıyafetleri kullanmaya başlayacak.
Aynen kızlar baktım bebeğin gardrobuna birsürü yenidoğan almışım zaten. artık bunu da 1 ay sonra giydiririm zaten hastanede giyecekleri hastane çantasında hazır duruyor.

C Cokoprenses83 Allah yardımcın olsun bende bugün saat bir de spinal olacağım hakkımızda hayırlısı olsun iyi haberlerle gel insallah
Canım hayırlı olsun bebişlerimiz. Ben normal doğurdum çok şükür bebekte ben de iyiyiz. Siz ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…