- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #29.801
Kızlar bugün hurma yemeye başladım bakalım geç mi kaldım acaba hurmaya başlamk için. Aranızda başlayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 3-4 gündür başladım canm tek sayı ile yiyorum 1 ya da 3 tane oluyor genelde ama yenmesi gereken bir sayı var mı bilmiyorumKızlar bugün hurma yemeye başladım bakalım geç mi kaldım acaba hurmaya başlamk için. Aranızda başlayan var mı
Ozaman inşallah kısa sürede doğumun olup evine yavruna kavuşursun.Yok yaaa cnm evde kalacak gibi gozukuyor
Birakacak kimsesi olmayan yaninda gotursun de birakacak kimsesi olan niye gotursun o sancili halinde demi ama. Benimde kizim 4 yasinda kimseyle durmuyor ama iki gun idare edecek babaannesinde. Gunduzleri 2 saat falan getirecek babasi. Tabi bir de hediye lazim kardesini kiskanmasin diye hastaneye gelince :)Yok yaaa cnm evde kalacak gibi gozukuyor
Doğumdan bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum. Baska hastanede yapılıcakmış ambulansla gidilcek. Acaba canı yanıcak mı? Çok ağlarım herhalde.Bizim de son kontrol perşembe günü bende merak ediyorum nasıl yapılıyor acaba ?
Bilgin için sağol canım. Canları acıyor mu? Hem uzak ve ayrıyız hem de öyle canı acırsa naparım bilmiyorumBebeğin gözlerine bir damla damlatip bekletiyorlar 10-15 dk.sonra cihazla bakıyorlar klasik muayene gibi.duzenki aralıklarla mutlaka yaptırın.hatirladigim kadarıyla 6 aya bir yaptırmak gerekiyor
Benim dediğim fiyatın icinde de fotoğraf albümü ve kapı süsü var canimBizimkinde fotografci ve oda susleme var ama fotogrwfci bi kac poz cekicek oda suslemeye de kapiya bi sus koycaklar o.kadar ama benim doktorum.ozel buyuk.ihtimalle 3.000 tl.sini falan kendisi.aliyor olabilir
Bizim yoğun bakıma yattığından 4 hafta sonra yapılmaya başladı şimdi yoğum bakımda olmadıgi için biz doktorun olduğu hastaneye gidicez normalde her salı doktor geliyordu. Insallah canlari yanmaz. Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Doğumdan bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum. Baska hastanede yapılıcakmış ambulansla gidilcek. Acaba canı yanıcak mı? Çok ağlarım herhalde.
Bide kuzumu yarın ilk kez kıyafetle görücem
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar bende bugün saat 14:15de kızımı kucağıma aldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun.. spinal sezeryan olacak arkadaşlar korkmayın rahat geçiyor operasyon
Arkadaşlar bende bugün saat 14:15de kızımı kucağıma aldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun.. spinal sezeryan olacak arkadaşlar korkmayın rahat geçiyor operasyon
Amin insallah sagolasinGözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.
Bu doğumunu neden normal yapmıyorsun canım normal doğum çok mu zor kiBir bakayim oraya da o zaman. Bana da ilk once 14 u diye soyledi. Kizimda o haftalardan once sancim geldigi icin kendimi strese sokmak istemedim bir hafta one aldirdim bu yuzden. Tabi gelecegi varsa bu hafta da gelir ama ben yine de bir haftayi firsat bildim. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin bebegini canim. İlk dogumum normal oldugu icin son gunlerimde cok stres yapmıştım. Biliyorum sezaryen de hic kolay bir sey degildir ama bunda stresim yok sadece tatlı bi heyecan. Allahim ilk dogumum neydi oyle. İstanbul trafiği ilerlemiyor sancilarim 5 dakikaya bir inmis hastaneye zor attim kendimi :))
Amin canim cumlemizOzaman inşallah kısa sürede doğumun olup evine yavruna kavuşursun.
Kızlar bide bu cibinlik tüllerini ne yaptınız. Yıkandıktan sonra direk astınız mı? Kurutup mu astınız? Ütülediniz mi?
Yok canım canı aciyacak bir muayene deil.benim oğlum 55 gün kuvozde kaldı,1 aylıkken göz doktoru gelip yapmış muayeneyi kuvozdeki bebeklere.biz ne zaman götürdük kontrole hatırlamıyorum.ama gozlerine damla damlatildi bekledik sonra cihazla bakıldı.cok basit bir operasyondu.doktorun bize en önemli tavsiyesi kesinlikle flaşli fofosunu çekmeyin bebeğin demişti.yanj gözüne flaş patlamasin hiç demişti.normal bebekler için de zararlı ama prematureler için daha bir zararlı demiştiBilgin için sağol canım. Canları acıyor mu? Hem uzak ve ayrıyız hem de öyle canı acırsa naparım bilmiyorum![]()
Amin darısı bekleyenlerim basına insallahAllah analı babalı büyütsün![]()