2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
C Cokoprenses83 çok sevindim gözünüz aydın canım bende oglusumu normal doğumla 3800 dogurmustum. şimdi kız bebis bekliyorum ama korkuyorum 3 kilo falan olsun yeter diyorum oysaki ilk doğumum çok kolay geçmişti :) heyecan ve korku had safhada bnde yarin kontrolum var bakalım nedir durumumuz. Tekrardan geçmiş olsun müsait bir zamanda doğum hikayeni bekliyorum merakla

Kızlar bi de bugün bende gebeliğin ilk günlerindeki gibi ani hareketlerde kasık batmaları başladı. Normal mi ki sizde de oluyor mu?
Banada oluyor canim bugunlerde özellikle gece yatakta öbür tarafa dönmeye çalışırken birden oluyor.

J Jellybon_ gözün aydın canım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Kızlar b12 ile osteocare ve devit alan var mı son zamanlarında? Kullanmakta sakınca var mı ?
Bu arada bir elin parmakları kadar mı kaldık kasıma doğuracaklar olarak

Ben osteocare kullanmaya devam ediyorum. Bir de kan hapıma devam ediyorum. Diğer tüm ilaçlarımı kesti doktorum.
Sanırım 3-5 kişi kaldık doğurmayan :) benimkinin eli kulağında ama sanırım, açılmam da sancım da var ama düzenli değil. Evde beklemedeyim. Artık hayırlısıyla çabucak doğsun diyorum..

BEnde her gittiğimde aynı şeyi yaşadım doğum yaptığım gün bile 20 dakika uğraştı bi kere baktıki kalp yok doktoru aradı kalp atışı yok die ben bayılacaktım nerdeyse öldü die doktor odasına çağırdı ultrasonla baktı banada gösterdi anca öyle kendime geldim

Spinal oldum canim yürüttüler bas agrisi falan olmadı bende tek sıkıntım su an afedersin ama gaz çıkaramadım gaz çıkmayınca sıvı besleniyorum. Ama
Müthiş bir duygu kizim yanimda şükürler olsun

Şükürler olsun durumum iyi canim sağol . Benim bebeğim kanala girmişti canim son anda sezeryana karar verdik 39+3 de gerçekleşti dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…