2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugun bizimde kontrolumuz vardi cati muayenesini yapti doktor normal doguma uygun dedi. Kan sulandirici kullaniyorum bu normal doguma engel degil dedi. Igne kullananlar Sizin doktorlariniz ne dusunuyo bu konuda.

İnsallah oyledir arkadasim.
Sezaryen olan ya da olacak arkadaslar haftaya bugun bende bebegimi kucagima almis olacagim insallah. Su depend lohusa kulotlarini nereden temin ettiniz eczanelerden mi yoksa supermarketlerde bulabilir miyim.

Canım n11. Com dan aldım ben en uygun orda buldum. Benimde senden 1 hafta sonra olucak sezaryanım 14. De inşallah sağlıkla gelsinler

İnsallah oyledir arkadasim.
Sezaryen olan ya da olacak arkadaslar haftaya bugun bende bebegimi kucagima almis olacagim insallah. Su depend lohusa kulotlarini nereden temin ettiniz eczanelerden mi yoksa supermarketlerde bulabilir miyim.
Ben n11 den aldım canm orta boy 10 tane var içinde 2 günde de geldi eve

Canım n11. Com dan aldım ben en uygun orda buldum. Benimde senden 1 hafta sonra olucak sezaryanım 14. De inşallah sağlıkla gelsinler
Bir bakayim oraya da o zaman. Bana da ilk once 14 u diye soyledi. Kizimda o haftalardan once sancim geldigi icin kendimi strese sokmak istemedim bir hafta one aldirdim bu yuzden. Tabi gelecegi varsa bu hafta da gelir ama ben yine de bir haftayi firsat bildim. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin bebegini canim. İlk dogumum normal oldugu icin son gunlerimde cok stres yapmıştım. Biliyorum sezaryen de hic kolay bir sey degildir ama bunda stresim yok sadece tatlı bi heyecan. Allahim ilk dogumum neydi oyle. İstanbul trafiği ilerlemiyor sancilarim 5 dakikaya bir inmis hastaneye zor attim kendimi :))

Bugun bizimde kontrolumuz vardi cati muayenesini yapti doktor normal doguma uygun dedi. Kan sulandirici kullaniyorum bu normal doguma engel degil dedi. Igne kullananlar Sizin doktorlariniz ne dusunuyo bu konuda.
Ben 37 haftamda kestim oglumdada bu haftada kesmiştim 4 gün sonra doğum yapmıştım bir sıkıntı yaşamamıştım.

Bize sezeryan diyor canım engel değil o da diyor ama riskede atmıyor

Kızlar galiba ben de hasta oluyorum boğazım yanıyor gözlerim sulanıyor ve vücudumda kırgınlık var ıhlamur bal zencefil mandalina artık ne varsa yüklicem bünyeye inş kısa zamanda artmadan geçer başka tavsiyeniz var mı

Kızlar, prenatüre bebek annişleri rop muayenesi yaptırıldı mı yarın sabah gidicez nasıl bir şey bilgilendirir misiniz?

Bizim de son kontrol perşembe günü bende merak ediyorum nasıl yapılıyor acaba ?
Bebeğin gözlerine bir damla damlatip bekletiyorlar 10-15 dk.sonra cihazla bakıyorlar klasik muayene gibi.duzenki aralıklarla mutlaka yaptırın.hatirladigim kadarıyla 6 aya bir yaptırmak gerekiyor

Geçmiş olsun canım dünden beri ben de öyleyim.ihlamura çubuk tarçın bir dilim limon ve ayva kabuğu koyup kaynattim ictim. Şeker yerine de bal koydum.sonra da terledim bugün biraz daha iyi gibiym çok şükür.balli süt içtim yatarken de.

birazdan yapayım canım yemekten sonra inş terlerim de hafifler sana da çok geçmiş olsun

Kizlar bu aralar cok duygusalim 4 yasinda bi kizim var doguma giderken onu yalniz birakacam ve bu fena halde aklima takildi sancilarimi evde cekmek istiyorum hastanede kisitili oluyo beni o halde gormesin yaaa bu dusunceler beni mahvediyor

Ben de kullanıyorum aynen normal doğuma engel değil dedi. Son iğneyi doğumdan 6 saat sonra vuracaksın dedi

Kizlar bu aralar cok duygusalim 4 yasinda bi kizim var doguma giderken onu yalniz birakacam ve bu fena halde aklima takildi sancilarimi evde cekmek istiyorum hastanede kisitili oluyo beni o halde gormesin yaaa bu dusunceler beni mahvediyor
Yanınızda götürme şansınız yok mu benimde 2 yasında oğlum var bırakıcak kimse olmadığından yanımda olucak evet sancı çekerken sorun olabilir ama enazından aklım birde onda kalmıycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…