2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yok yaaa cnm evde kalacak gibi gozukuyor
Birakacak kimsesi olmayan yaninda gotursun de birakacak kimsesi olan niye gotursun o sancili halinde demi ama. Benimde kizim 4 yasinda kimseyle durmuyor ama iki gun idare edecek babaannesinde. Gunduzleri 2 saat falan getirecek babasi. Tabi bir de hediye lazim kardesini kiskanmasin diye hastaneye gelince :)

Bizim de son kontrol perşembe günü bende merak ediyorum nasıl yapılıyor acaba ?
Doğumdan bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum. Baska hastanede yapılıcakmış ambulansla gidilcek. Acaba canı yanıcak mı? Çok ağlarım herhalde.
Bide kuzumu yarın ilk kez kıyafetle görücem

Bebeğin gözlerine bir damla damlatip bekletiyorlar 10-15 dk.sonra cihazla bakıyorlar klasik muayene gibi.duzenki aralıklarla mutlaka yaptırın.hatirladigim kadarıyla 6 aya bir yaptırmak gerekiyor
Bilgin için sağol canım. Canları acıyor mu? Hem uzak ve ayrıyız hem de öyle canı acırsa naparım bilmiyorum

Doğumdan bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum. Baska hastanede yapılıcakmış ambulansla gidilcek. Acaba canı yanıcak mı? Çok ağlarım herhalde.
Bide kuzumu yarın ilk kez kıyafetle görücem
Bizim yoğun bakıma yattığından 4 hafta sonra yapılmaya başladı şimdi yoğum bakımda olmadıgi için biz doktorun olduğu hastaneye gidicez normalde her salı doktor geliyordu. Insallah canlari yanmaz. Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Bu doğumunu neden normal yapmıyorsun canım normal doğum çok mu zor ki

Bilgin için sağol canım. Canları acıyor mu? Hem uzak ve ayrıyız hem de öyle canı acırsa naparım bilmiyorum
Yok canım canı aciyacak bir muayene deil.benim oğlum 55 gün kuvozde kaldı,1 aylıkken göz doktoru gelip yapmış muayeneyi kuvozdeki bebeklere.biz ne zaman götürdük kontrole hatırlamıyorum.ama gozlerine damla damlatildi bekledik sonra cihazla bakıldı.cok basit bir operasyondu.doktorun bize en önemli tavsiyesi kesinlikle flaşli fofosunu çekmeyin bebeğin demişti.yanj gözüne flaş patlamasin hiç demişti.normal bebekler için de zararlı ama prematureler için daha bir zararlı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…