• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet canım bilgi vermeyi unuttum. Oğlum pazar evimize geldi. Şuan hala emziremiyorum emme gücü az. Sağıp avent biberonla veriyorum. Durumu iyi şükür. Alışıyoruz sevindim canim eve donmenize zamanla duzelir insallah peki canim aventin hangi biberonu classicmi naturelmi?

Ben doktorumla konustum cati kemigi cok.onemli yoksa benimde boyum uzun herseyim uygundu ancak bazi kisilerin cati kemigi 4200 kilo bebek bile.dogurmaya uygun 4.5 5 te dogurulabilir ama sonrasi diski kacirma idrar tutamama ve vajina sarkmasi gibi problemler olur doktorumda onu soyledi bizimde 4 u gecicek gibi kilosu bebisin sezeruana karwr verdik

Kızlar artık bu son haftalar her gün yeni bir şey çıkıyor. Şimdide geceden beri kaşıntılar başladı. Delirmemek elde değil, yaşayıpta bir çözüm bulan oldu mu? :kızgın:

Canım hamileliğin son zamanlarında karaciğer enzimlerinin yükselmesi ile kaşıntı olabiliyor, çevremde iki kişide böyle oldu. Senin durumun bundan kaynaklı olmayabilir ama bence doktoruna bir danış derim. Çünkü hamileliğin son zamanlarında ortaya çıkıyor bu durum daha çok.

kizlar mrb benmde bugun kontrolum vardi cok kotu bi deneyim yasadim :( nts gunumdu bugun sabah gittik nts ye girdim 7 hatta 8 dk ebe bebegimin kalp atisini aradi saga don sola don yukari mide yanlar anlatamam varya yok 0 okadar korktm ki tam pes edecekken taaa asagi sol kasigim da aldilar kalp atisiklni sukur iyiymis ama cok kotu bir deneyimdi inanin cok :(

Istanbulda yaşıyorum ben. Benim civarimdaki hastaneler genelde bu civarda. Ama tabii acıbadem, florance nightingale, amerikan hastanesi, memorial gibi ekstra şöhreti olan yerler illa ki daha yüksektir. Sorma zahmetine bile girmedim :KK70:
amerikan hastanesi 16binden başlıyor. bu fiyat standart oda için. suitte kalmak isterseniz 22bine kadar çıkıyor. normal doğumda 2 gece, sezeryanda 3 gece kalınıyormuş. bebeğin kıyafeti dahil bütün ihtiyaçlarınız karşılanıyormuş. sadece ekstradan lohusa geceliği süs püs falan götürülüyor. ayrıca diyetisyenden pediatriste kadar gerekli her doktor ayağınıza gelip bilgiler veriyor, ilgileniyorlarmış.

kizlar mrb benmde bugun kontrolum vardi cok kotu bi deneyim yasadim :KK43: nts gunumdu bugun sabah gittik nts ye girdim 7 hatta 8 dk ebe bebegimin kalp atisini aradi saga don sola don yukari mide yanlar anlatamam varya yok 0 okadar korktm ki tam pes edecekken taaa asagi sol kasigim da aldilar kalp atisiklni sukur iyiymis ama cok kotu bir deneyimdi inanin cok :KK43:
Ay canım benim çok geçmiş olsun Benimde Doğum yaptığım gün nst de biraz zor bulmuşlardı kalp atışını insanın ömründen ömür gidiyor sanki

amerikan hastanesi 16binden başlıyor. bu fiyat standart oda için. suitte kalmak isterseniz 22bine kadar çıkıyor. normal doğumda 2 gece, sezeryanda 3 gece kalınıyormuş. bebeğin kıyafeti dahil bütün ihtiyaçlarınız karşılanıyormuş. sadece ekstradan lohusa geceliği süs püs falan götürülüyor. ayrıca diyetisyenden pediatriste kadar gerekli her doktor ayağınıza gelip bilgiler veriyor, ilgileniyorlarmış.
İmkanı olanlar için tabii ki çok güzel hizmetler :) bazı hastanelerde gelip fön bile çekiyorlar doğum sonrası :D
Eşimin kuzeni de memorialda doğum yaptı. Doğum fotoğrafı albümünü yerinden kaldiramadim, inanilmaz ağır her sayfası ahşap :D lüksün sınırı yok, hiç bir konuda

Biz de şimdi kontrolden çıktık. 37+2 de 2900 gr. Doktor her şey normal dedi yavaş yavaş sancılar başlamış. En geç 25 kasıma kadar bekleriz gelmezse yatışını yapıp suni sancı ile doğumu başlatırım dedi. Normalde 18 kasım görünüyordu doğum doktor bi hafta daha bekleme süresi var dedi. Çatı muayenesi yapmayacak misiniz dedim. Onu doğum başladığında kilosunu kafasını ölçüp o zaman bakıyorum dedi. Önceden bakmıyormuş

Biz de şimdi kontrolden çıktık. 37+2 de 2900 gr. Doktor her şey normal dedi yavaş yavaş sancılar başlamış. En geç 25 kasıma kadar bekleriz gelmezse yatışını yapıp suni sancı ile doğumu başlatırım dedi. Normalde 18 kasım görünüyordu doğum doktor bi hafta daha bekleme süresi var dedi. Çatı muayenesi yapmayacak misiniz dedim. Onu doğum başladığında kilosunu kafasını ölçüp o zaman bakıyorum dedi. Önceden bakmıyormuş
canim bende 38 haftaligim 41 haftaya kadar gelmezsse bebek tam 41 de suni sanciyla dogum olacak acaba suni sanci nasil cokmu aci cekiyosun

Canım hamileliğin son zamanlarında karaciğer enzimlerinin yükselmesi ile kaşıntı olabiliyor, çevremde iki kişide böyle oldu. Senin durumun bundan kaynaklı olmayabilir ama bence doktoruna bir danış derim. Çünkü hamileliğin son zamanlarında ortaya çıkıyor bu durum daha çok.

Aynen canım Safra birikiminden olabiliyormuş işte ebelik kolestazı dedikleri o zor sıkıntı işte. 2 gün sonra doktorum var haftalık kontrol bakalım kan tahlili yaptırırm heralde anlamak için, inşallah olmaz ya son zamanlarımızda artık hiç zorluk yaşamasak keşke :(

Hayirli gunler arkadaslar. Bugun masallah gelen gelene kasim ayina dogacak Bebis sayisi iyice azaldi. Yavrularina kavusan anneler hayirli olsun darisi bizlere.

Bir an once gelsin diyordun hastalandim. Bogazlarim sisti agri kulaklarima vuruyor simdi de hayirla zamanini beklesin diye dua etmeye basladim

C Cokoprenses83 Canm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır, hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK200:
İnsallah oyledir arkadasim.
Sezaryen olan ya da olacak arkadaslar haftaya bugun bende bebegimi kucagima almis olacagim insallah. Su depend lohusa kulotlarini nereden temin ettiniz eczanelerden mi yoksa supermarketlerde bulabilir miyim.

Back