2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
gunaydin kizlar bugun benim kuzenimde normal dogum yapti 41 haftada masallah bebegi 4.500 gram dogmus cok yakinim dogum yapinca heycanlandim hemen dogsun bende aliyim bebegimi kucagima istedim ama daha var yarin tam 38 haftalik olacaz insallah bizlerde rahatlikla atlatiriz Allah hepimizin yardimcisi olsun

Hey maşallah 4500 normal doğum ❤

Benim geçen hafta 60larda çıkan sancim bu hafta 40 bile çıkmadı bakalim son haftalara kalmam insallah

Oo masallah iri bebek 4ün üzerini cok normal doguma yönlendirmiyolar aslında masallah allah hayırlı uzun ömürler versin

bende de var cnm o ogluş gece hiç durmuyor günlük ped kullanıyorum yoksa dediğin hep ıslak her yerim valla

Masallah 4.500 mu :))) kuzenin bunye acisindan nasil biri minyon mu iri mi merak ettim. Normal doguma pek tesvik etmez dr lar bu kilodaki bebegi. Kolay olmus mu peki. Benimki 3500e yaklasti diye ben tirsmaya basladimda o yuzden soruyorum

Hayırlı olsun dogum yapan arkadaslar bebislerinizle musmutlu bir omur nasip etsin RABBİM. Kuvozdekiler de sag salim annelerinin kucaklarina kavussunlar insallah.
@bir garip oblomov hayirli olsun canim bütün dertler bitti cok sukur
@Cokoprenses83 ne oldu dogum yaptin mi acaba
@PembeLokum canim uzme kendini bebisinin sana ihtiyaci var dualarimiz sizinle inşallah

Masallah 4.500 mu :))) kuzenin bunye acisindan nasil biri minyon mu iri mi merak ettim. Normal doguma pek tesvik etmez dr lar bu kilodaki bebegi. Kolay olmus mu peki. Benimki 3500e yaklasti diye ben tirsmaya basladimda o yuzden soruyorum
evet canim ya 1 aylik bebek gibi kocaman :))
kendisi minyonda degil oyle cok iride degil ortasi canim yurt disinda 5 kiloda olsa normal dogum yaptiriyolar mecbur kalinmadikca sezeryan yapmazlar hatta kuzenim epilepsi hastasi yinede normal dogum olsun dediler. kiz kardesimde 4 kilo dogmustu bebegi hic dikisi bile yoktu.kuzenimin kolay olmus dogumuda aksam 22.00 de baslamis sancisi gece 12 de dogmus.bende normal dogum yapacam hic korkma canim o an geldigi zaman hic bisey dusunmuyosun tek dusundugun artik bebegin geldigi ve inan dogunca sanki sen yeniden dogmus gibi oluyosun cok guzel bir duygu bu ikinci bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…