- 17 Mart 2017
- 64
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #29.661
Bizim tarih belli oldu kızlar. Kasim 1 sabah sezeryan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim bebegimin böbreğinde de genişleme var. Ama amniyon sıvısı yeterli ise herhangi bi müdahale de bulunmuyoruz dedu doktorum. Ben kendim sezeryan istediğim için 3 kasımi seçtik biz. 39 haftalik oluyor. Senin bebeginin bobregindeki genişleme ne kadar?
Gözünüz aydın.Kizlar biz taburcu olduk darisi bekleyenlerin basina insallah![]()
Bence gidin ilerlemesi daha kötü olur. Benim de boğazımda başlamıştı ciğerlere imeden atlatmıştım.Doktorum antibiyotik vermedi hap ve gargara ile atlatmıştım. Geçmiş olsun.Kızlar bu arada öğleden sonrada beri boğazımda batma başladı,bademcikkerim şişti sanırım.yutkunurken bile aciyor çok fena.antibiyotiksiz geçer mi acaba.kebdime bebeğe eziyet etmeden doktora gitsem mi bilemedim.
Ben de.doğum korkuma sezeryan istedim. Ve oldum. Çok pişman oldum sonra . Sebebi ne dersen . İlkten sezeryan olan. Sonradan mecburen sezeryan olmaliymis bunu bilmiodum. Normal yapanlar 1 2 hafta da kendine gelirken ben 40 günde gelememistim
Bugün 37+4 uz son kontrole gittim bebis kafayı sokmuş.ins gelmez iki gün daha sabreder...
Hap ne hapı vermişti? Grip hapı türünde bişey mi ?Bence gidin ilerlemesi daha kötü olur. Benim de boğazımda başlamıştı ciğerlere imeden atlatmıştım.Doktorum antibiyotik vermedi hap ve gargara ile atlatmıştım. Geçmiş olsun.
Bugun bizde doktora gittik ve 36+3 de 3500 kilo bebek cati muayneside oldum.kemik yapip darmis ancak bu hafta icinde dogum baslarsa normal dogum olurmus bende 11 kasim da spinal sezeryan olucam esimin dogum gunude o gun Allah hepimize yardim etsiniamgroot Y Yasammasal
Bebis kilo almaya devam ediyor sanırım doktor som anda çatımı yeterli görmedi kizim tonton olacak yarın saat bir de spinal sezeryan olacağım Allah herkesin yardımcısı olsun
40 gün mü yok artık 40 ay deselermis bariBen de.doğum korkuma sezeryan istedim. Ve oldum. Çok pişman oldum sonra . Sebebi ne dersen . İlkten sezeryan olan. Sonradan mecburen sezeryan olmaliymis bunu bilmiodum. Normal yapanlar 1 2 hafta da kendine gelirken ben 40 günde gelememistim
Allah yardımcımız olsun insallah herkes icin kolay bir Doğum olur hayirlisiylaBugun bizde doktora gittik ve 36+3 de 3500 kilo bebek cati muayneside oldum.kemik yapip darmis ancak bu hafta icinde dogum baslarsa normal dogum olurmus bende 11 kasim da spinal sezeryan olucam esimin dogum gunude o gun Allah hepimize yardim etsin
Adını hatırlamıyorum kutusunu da atmışım baktım bulamadım.Hamilelerin kullanabileceği bir ilaçtı. Bol bol da kuşburnu çayı içmiştim.Hap ne hapı vermişti? Grip hapı türünde bişey mi ?
hayir tek sayi halinde 1 3 5 adet gibi mesela bylesi vucuda daha yarayisli oluyormuş. Peygamberimizin sözude var.. hatta bilimsel olarakda kanitlanmiş o yuzden bende tek sayi halinde yiyormHurmayı günde bir adet mi yemek gerekiyor?
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Sezaryen beni daha çok korkutuyor nedense. Bir de sonrasında hemen toparlanıp daha rahat ilgilenmek istiyorum. Hayırlısı artık bakalım :)Kafamda hala deli sorularama sezaryen istemeyeceğim buna karar verdim. Epidural normal doğum diyorum şimdilik. Eğer dayanırsam epidurali de istemeyebilirim ama şimdilik koşullandım gibi epidurale. Normal de adetim çok çok ağrılı geçer bi gün yataklık olurum evlenmeden önce hastanelik olduğumda olmuştu adetken. Dayanırsın o yüzden diyor tanıyanlar
Canm cift taraflı genişleme var. Biri 14 mm biri 13 mm. Senin ne kadrCanim benim bebegimin böbreğinde de genişleme var. Ama amniyon sıvısı yeterli ise herhangi bi müdahale de bulunmuyoruz dedu doktorum. Ben kendim sezeryan istediğim için 3 kasımi seçtik biz. 39 haftalik oluyor. Senin bebeginin bobregindeki genişleme ne kadar?
Ben de limonlu ballı ihlamur içtim gündüzden beri ama bakalım jns. İyilesirimAdını hatırlamıyorum kutusunu da atmışım baktım bulamadım.Hamilelerin kullanabileceği bir ilaçtı. Bol bol da kuşburnu çayı içmiştim.