• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
J janav M Mselm kızlar ben 38+1 oldm bgn. Tahminen ne zamana verir doktor ? Benim bebisin bobreklerinde ileri derecede genisleme var. Daha fazla beklemek istemiyorum
Canim benim bebegimin böbreğinde de genişleme var. Ama amniyon sıvısı yeterli ise herhangi bi müdahale de bulunmuyoruz dedu doktorum. Ben kendim sezeryan istediğim için 3 kasımi seçtik biz. 39 haftalik oluyor. Senin bebeginin bobregindeki genişleme ne kadar?

Kızlar birşey sorucam aventin göğüs koruyucu bariyeri var biliyorsunuz.sizce alıp hazırlayayım mi yani daha acımadan ilk günden başlasam mi yoksa biraz hassasiyet hissedince mi alıp kullanmaya başlasam.aslinda kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsam da başka çarem yok

Kızlar bu arada öğleden sonrada beri boğazımda batma başladı,bademcikkerim şişti sanırım.yutkunurken bile aciyor çok fena.antibiyotiksiz geçer mi acaba.kebdime bebeğe eziyet etmeden doktora gitsem mi bilemedim.
Bence gidin ilerlemesi daha kötü olur. Benim de boğazımda başlamıştı ciğerlere imeden atlatmıştım.Doktorum antibiyotik vermedi hap ve gargara ile atlatmıştım. Geçmiş olsun.

Ben de.doğum korkuma sezeryan istedim. Ve oldum. Çok pişman oldum sonra . Sebebi ne dersen . İlkten sezeryan olan. Sonradan mecburen sezeryan olmaliymis bunu bilmiodum. Normal yapanlar 1 2 hafta da kendine gelirken ben 40 günde gelememistim

Kafamda hala deli sorular :bicak: ama sezaryen istemeyeceğim buna karar verdim. Epidural normal doğum diyorum şimdilik. Eğer dayanırsam epidurali de istemeyebilirim ama şimdilik koşullandım gibi epidurale. Normal de adetim çok çok ağrılı geçer bi gün yataklık olurum evlenmeden önce hastanelik olduğumda olmuştu adetken. Dayanırsın o yüzden diyor tanıyanlar

iamgroot iamgroot Y Yasammasal
Bebis kilo almaya devam ediyor sanırım doktor som anda çatımı yeterli görmedi kizim tonton olacak yarın saat bir de spinal sezeryan olacağım Allah herkesin yardımcısı olsun
Bugun bizde doktora gittik ve 36+3 de 3500 kilo bebek cati muayneside oldum.kemik yapip darmis ancak bu hafta icinde dogum baslarsa normal dogum olurmus bende 11 kasim da spinal sezeryan olucam esimin dogum gunude o gun Allah hepimize yardim etsin

Ben de.doğum korkuma sezeryan istedim. Ve oldum. Çok pişman oldum sonra . Sebebi ne dersen . İlkten sezeryan olan. Sonradan mecburen sezeryan olmaliymis bunu bilmiodum. Normal yapanlar 1 2 hafta da kendine gelirken ben 40 günde gelememistim
40 gün mü yok artık 40 ay deselermis bari:oha:

Bugun bizde doktora gittik ve 36+3 de 3500 kilo bebek cati muayneside oldum.kemik yapip darmis ancak bu hafta icinde dogum baslarsa normal dogum olurmus bende 11 kasim da spinal sezeryan olucam esimin dogum gunude o gun Allah hepimize yardim etsin
Allah yardımcımız olsun insallah herkes icin kolay bir Doğum olur hayirlisiyla

Kafamda hala deli sorular :bicak: ama sezaryen istemeyeceğim buna karar verdim. Epidural normal doğum diyorum şimdilik. Eğer dayanırsam epidurali de istemeyebilirim ama şimdilik koşullandım gibi epidurale. Normal de adetim çok çok ağrılı geçer bi gün yataklık olurum evlenmeden önce hastanelik olduğumda olmuştu adetken. Dayanırsın o yüzden diyor tanıyanlar
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Sezaryen beni daha çok korkutuyor nedense. Bir de sonrasında hemen toparlanıp daha rahat ilgilenmek istiyorum. Hayırlısı artık bakalım :)

Canim benim bebegimin böbreğinde de genişleme var. Ama amniyon sıvısı yeterli ise herhangi bi müdahale de bulunmuyoruz dedu doktorum. Ben kendim sezeryan istediğim için 3 kasımi seçtik biz. 39 haftalik oluyor. Senin bebeginin bobregindeki genişleme ne kadar?
Canm cift taraflı genişleme var. Biri 14 mm biri 13 mm. Senin ne kadr

Back