• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar sünnet hakkında bilgisi olan var mı? Çok kararsizim. Kayinvalidem ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmak peygamber efendimizin sünneti diyor. Eşimde yaptiralım diyo. Küçükken çok birsey hissetmez bezinin içinde çabuk iyilesir dedi. Doktorlarında hepsi farklı söylüyor. Bilemedim. Benim Bebeğimin sol böbreğinde genişleme de olduğu için yaptırmak biraz daha mantikli geldi. Cuma günü dogumum var. Kararsız kaldim.

Biz yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyoruz. Doktorum da önerdi, doğum yapacağım hastanenin ürologu da yenidoğan sünnetini savunan bir doktor. 1. haftada yaptıracağız kısmetse. Böylesi en sancısız ve kolay atlatılabilir yol olacak sanırım. Çok çabuk iyileşiyormuş, sonrasında daha zor olur hiç kıyamam diye korkuyorum :)

Kızlar sünnet hakkında bilgisi olan var mı? Çok kararsizim. Kayinvalidem ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmak peygamber efendimizin sünneti diyor. Eşimde yaptiralım diyo. Küçükken çok birsey hissetmez bezinin içinde çabuk iyilesir dedi. Doktorlarında hepsi farklı söylüyor. Bilemedim. Benim Bebeğimin sol böbreğinde genişleme de olduğu için yaptırmak biraz daha mantikli geldi. Cuma günü dogumum var. Kararsız kaldim.
İslami acıdan ilk Bir haftalık 40 gunluk 3 aylık diye gidiyor gecenlerde bir uzman tv ye cıktı bu konu hakkında tıbbi acıdan ne kadar erken olursa o kadar rahat olacagını saglık acısından olsun bebeğin hijyeni acısı vs hakkında olumlu bilgi verdi ben doğumundan bir hafta sonra yaptırmayı istiyorum nasipse tabi ki ilk bebeğimin ve benim durumuma baglı sizde düşünebilirsiniz ertlemeyin durumunuza göre

Sünneti biraz araştırdım. Benim hastanede lokal ve genel anesteziye 400 ve 500 diye fiyat verdi, yalnız çocuk üroloji doktoru değil, çocuk cerrahi dedi. O tam içime sinmedi.
Bana yakın başka bir hastaneye sordum. 550 lira, çocuk urolojisi doçenti. Okuduğum yorumlar da iyiydi. Sanırım doğar doğmaz kendime güvenmiyorum. Ama ilk 3 ay içinde yaptırmak istiyorum

Kızlar istege göre sezeryan oluyr mu ya .?

Oluyor canım. Üç hafta önce ilk kez doğumu sorduğumda çok korkuyorum normal doğumdan dedim doktorum direk sezaryen yapalım dedi. Hemen böyle demesi garibime gitmedi değil :işsiz: ama şu an her şey yolundayken sezaryen olsun demekten utanıyorum biraz :eek: yoksa doğum korkum devam ediyor..

Kızlar hiç olmamıştı ama bu günlerde aşırı midem bulanıyor başım ağrıyor. Sizdede var mı benzer durumlar? Ne fena bir şeymiş yahu:rolleyes:
Ah ben de hamileliğin başında yaşamadığım bulantıları yaşıyorum hele dün akşamı hatırlamak istemiyorum bile, kusamıyorum ne yesem rahatsız ediyor aç da duramıyorum çok fena :kusmuk:

bir garip oblomov bir garip oblomov gözünaydın canım

Hadi kızlar doğurun artık birlikte büyütelim şu bebişleri:)) biz 17 günlük olduk bile
Masallah ne çabuk gecmis zaman. Oblomov arkadasimiz dogumun tadini yenice cikartacak insallah. Darisi diger kuvozde olan bebislerle annelerinin basina.
Bende bugun dogum icin 7 kasima gun aldim Allah nasip ederse. Cok tatli bir heyecan. 2.800 gram kizim. Haftaya kadar 3 u tamamlariz insallah. Bana 39. Haftaya gun verdi ilk once. Kizimda 38. Haftamda sancim geldigi icin strese girip 39 a erteletmek istemedim. Doktorla kurban pazarligi yapar gibi gun pazarlığı yaptim :-)
Ne yapayim suyum vs gelmeden huzurlu bir sekilde doguma gitmek istiyorum. Neyse ki kabul etti orta yolu bulduk 38. Hafta.
Allahin izniyle onumuzdeki salı bende taze annislere katilacagim.

Oluyor canım. Üç hafta önce ilk kez doğumu sorduğumda çok korkuyorum normal doğumdan dedim doktorum direk sezaryen yapalım dedi. Hemen böyle demesi garibime gitmedi değil :işsiz: ama şu an her şey yolundayken sezaryen olsun demekten utanıyorum biraz :eek: yoksa doğum korkum devam ediyor..
Ben de.doğum korkuma sezeryan istedim. Ve oldum. Çok pişman oldum sonra . Sebebi ne dersen . İlkten sezeryan olan. Sonradan mecburen sezeryan olmaliymis bunu bilmiodum. Normal yapanlar 1 2 hafta da kendine gelirken ben 40 günde gelememistim

Masallah ne çabuk gecmis zaman. Oblomov arkadasimiz dogumun tadini yenice cikartacak insallah. Darisi diger kuvozde olan bebislerle annelerinin basina.
Bende bugun dogum icin 7 kasima gun aldim Allah nasip ederse. Cok tatli bir heyecan. 2.800 gram kizim. Haftaya kadar 3 u tamamlariz insallah. Bana 39. Haftaya gun verdi ilk once. Kizimda 38. Haftamda sancim geldigi icin strese girip 39 a erteletmek istemedim. Doktorla kurban pazarligi yapar gibi gun pazarlığı yaptim :-)
Ne yapayim suyum vs gelmeden huzurlu bir sekilde doguma gitmek istiyorum. Neyse ki kabul etti orta yolu bulduk 38. Hafta.
Allahin izniyle onumuzdeki salı bende taze annislere katilacagim.
Canım seninle aramızda bir gün var.ben de 8 Kasım çarşamba 38+0 oluyorum ama doktorum hemen almayalım dursun diğer pazartesiye kadar dedi.oglumda 38+1 de sezeryan olmuştum.ve tesadüfen o gece sabaha kadar doğum sancısı çekmişim.doktor gün vermesek bugun mutlaka gelirdin demişti.yine öyle bişey olursa diye korkuyorum.diger pazartesi 38+5 olucam.insalalh bebiş dayanır o vakte kadar

Kızlar bu arada öğleden sonrada beri boğazımda batma başladı,bademcikkerim şişti sanırım.yutkunurken bile aciyor çok fena.antibiyotiksiz geçer mi acaba.kebdime bebeğe eziyet etmeden doktora gitsem mi bilemedim.

Ahh ahhh bnde cok takip ediyodum yumurtlama zamanimi kndimi tavuk gibi hissediyodum :KK70:sükür banada bu duyguyu tatdirana:anneadayı: esimin isi nedeniyle ayriydik sadece 3 gunluk bi gorusmemizde oldu bebegimiz gec dollenme falan olduysa en fazla 2 3 gun ileri atar die dusunuyorm kismet bakalm ne zaman gelmek isterlerse beklemedeyiz:KK49:
Ben basladm 1 haftadir yiyorm nerdeyse tek sayi halinde..yürüyüs cok yapamiyorm evde kegel egzersizlerine basladm bide.
Hurmayı günde bir adet mi yemek gerekiyor?

Back