• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Özele gidiyorum bende 1.750 tl demişlerdi sezeryan için. Geçen hafta doktorum işk gebelikte keyfi sezeryanı sgk karsıladıgı kısmı karsılamıyo dedi. Yani o 1.750 sgk lı fiyatı ve keyfi olmadıgı için benek makat geliştir diye bi rapor almam gerekiyomus. Perşembe gidip radyoloji bölümünden ultrasona girip raporu alıcam. İnş beniş dönerde normal olur
Cesaretin varsa ne güzel. İnşallah bebeğin döner hersey gönlünce olur:)

İstege göre sezeryan olunca devlet bi kısmını karsılıyor mu tamamını siz mi ödüyosunuz? Benim doktorum zorunlu sezeryan oldugu için radyolojiye yönlendirdi. Bebek ters geliş zorunlu sezeryan raporu almam lazımmıs devletin ödeyecegi kısmı karsılaması için
Benim hastanemde normal 900, zorunlu sezeryan 1500, isteğe bağlı sezeryan 2900. Normal dogumda epidural istersen artı 450, sezeryanda epidural istersen artı 250. Mesaisi dışında kendi doktorunu istersen artı 700. Isteğe bağlı sezeryani sigorta karşılamıyor diye biliyorum

Evet canim. Yuruyemiyordum flan. Hele ilk haftalar bildigin yatalak hasta gibi sağına soluma dönemiyordum. Bakalim
Bunda ne olacak. Tek umudum. Daha tecrübeli ve oğlum için ayağa kalkmaliyim motivasyonu ile çabuk toparlanmak. Insallah sağlıklà Alalim yavruları kucağımıza
Insallah hersey daha gzl olur cnm.

Doğum ücretleri ne kadar uygun hangi şehirlerde yaşıyorsunuz, Ankara da özel hastanelerde normal doğum eğer iyi bi hastaneye gidersen 5000 den aşağı değil, sezeryan olunca 7-8 e kadar çıkıyor:işsiz:

Bana sormamışsın ama ben de cevaplayım cnm yüzü gözükmüyor kanala girince ve ölçümleride tam yapamıyomuş baş ölçümü hissetmeye gelince fiziksel olarak bişey hissetmedim ama görüntü olarak çok büyük fark vardı normalde göğsümün altındaydı şişlik bi sabah uyandım pıbik bölgemde yukarı tamamen boşalmış
Çok teşekkür ederim :KK200:

Doğum ücretleri ne kadar uygun hangi şehirlerde yaşıyorsunuz, Ankara da özel hastanelerde normal doğum eğer iyi bi hastaneye gidersen 5000 den aşağı değil, sezeryan olunca 7-8 e kadar çıkıyor:işsiz:
Istanbulda yaşıyorum ben. Benim civarimdaki hastaneler genelde bu civarda. Ama tabii acıbadem, florance nightingale, amerikan hastanesi, memorial gibi ekstra şöhreti olan yerler illa ki daha yüksektir. Sorma zahmetine bile girmedim :D

Çantamı hazıırladım kızlar bugün ufak tefek eksikler var onları da yarın halledip valizi kapatıcam ondan sonra heyecanlı bekleyiş başlasın :KK48:
Ayrıca bugün doğumdan sonra gelenlere ikram etmek için buzluğa börek ve kurabiye yapıp attım çok çalıştım bugün yani :rapci: bi de poğaça falan yapmak var aklımda ama bakalım yapabilecek miyim

Kanala girdiğini siz hissettiniz mi bi değişiklik oldu mu karnınızda? Kanala girince yüzü ultrasonda gözükmüyor değil mi
Evet göremedi Dr yüzünü.yurumekte biraz zorlanıyordum iki gündür.ama benim diğer ikiside sezeryan olduğu için ve hep bir sebepten ötürü zamanından biraz daha önce alındığı için hiç böyle olmamıştı o yüzden gaz sancısı vs sandım herkes karnın inmiş diyordu iki gündür ama ben daha 37+4 olunca hiç ihtimal vermedim.fakst bugün Dr deyince bebiş yüzünden zorlandığımı anladik

Evet ben geçen sené bitlis te 1000 lira sezeryan oldum bu sene ankara da 4500 olucak

Çantamı hazıırladım kızlar bugün ufak tefek eksikler var onları da yarın halledip valizi kapatıcam ondan sonra heyecanlı bekleyiş başlasın :KK48:
Ayrıca bugün doğumdan sonra gelenlere ikram etmek için buzluğa börek ve kurabiye yapıp attım çok çalıştım bugün yani :rapci: bi de poğaça falan yapmak var aklımda ama bakalım yapabilecek miyim
Ayy ne güzel keşke benim olsa ;) ;) ben de çok istiyorm dolaba bişiler atmak ve çantamı hazirlamak . Tek yaptığım netten pijama takımı vs. Siparişİ henüz totomu kaldirp is tutamadim. Tabi 1buçuk yaşında oglum sağolsun . ;)

Kızlar benim oğlum gece coşuyor resmen ve hareket ettikçe acayip sulu akıntım var çamaşırım ve üstümde ne varsa ıslanıyor ama öyle şakır şakır gelme durumu yok aut gibi beyaz akıntı akıyor her seferinde ha devamı geldi ha gelecek diye bakıyorum ama sut beyaz akıntı bu saat oldu hala kıpırdanmaktan uyumuyoruz yorgun düştüm artık

Back