• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gunydn herkese. Birsey soracagm benim ilk basta son adetime gore dogumuma 10 kasim diyodu doktorum snradan bebegimin 1 hafta geriden geldigi icin dogumu 17 kasima aldi. Ama en son devlet hastanesine doktora gittigimde. Doktor kafasini 35 bacaklarini 38 karnini 36 haftalik ölctü hepsi ayri ayri bas asagi dondügü icin dogru olmayabilir dedi ölçümler. Hangisine gore bekleyecegm şaşirdm. Gün sayamiyorm yavruma :KK12:
Benim de sat a göre tahmini doğum tarihim 16 kasımdı ama doktorum ilk hcg değerine ve ilk kontroldeki kese büyüklüğüne bakarak 4-5 gün geç döllenme olduğunu, tahmini doğum tarihinin 20-23 kasım olduğunu söyledi. En fazla 26 kasıma kadar bekleriz dedi. Ama gerçekten de ben o ay geç yumurtladığımın farkındaydım zaten akıntılardan anlayabiliyordum yumurtladığımı.

Ahh ahhh bnde cok takip ediyodum yumurtlama zamanimi kndimi tavuk gibi hissediyodum :KK70:sükür banada bu duyguyu tatdirana:anneadayı: esimin isi nedeniyle ayriydik sadece 3 gunluk bi gorusmemizde oldu bebegimiz gec dollenme falan olduysa en fazla 2 3 gun ileri atar die dusunuyorm kismet bakalm ne zaman gelmek isterlerse beklemedeyiz:KK49:
Kızlar hurma yemeye başladınız mı bu arada, ne zaman başlayalım?
Ben basladm 1 haftadir yiyorm nerdeyse tek sayi halinde..yürüyüs cok yapamiyorm evde kegel egzersizlerine basladm bide.

Kızlar ne çok doğuran olmuş iyice sabirsizlanir oldum ya hayırlı doğum lar olsun hepimiz için ınsallah benim sadece bacaklarım in iç kısımlarında ağrılar oluyor yatarken daha fazla hissediyorum bir de yete oturup bacaklarım iki yana açıp one doğru esneme hareketleri yaparken hiç zorlanmiyordum son bikaç gündür çok acamamaya başladım umarım dpgum belirtileri dir bunlar :KK200:

Senin sezaryen günün belli mi canım. Günlerimiz aynı ama sanırım sen benden önce doğuracaksın.
Yok canım.onceki sezeryanim 38+1 de olmuştu.bu doktorum ben hemen 38 e girince almıyorum durabildigj kadar dursun dedi.hagtaya çarşamba 8 kasima kendimi ayarlamistim aslında :işsiz: doktorum cuma ya da 13 Kasım pazartesi 38+5 en iyisi beklerse insalalh dedi

Günaydın herkese :KK3: bir şey sorucam size ben en son doktora gittiğimde doğumdan konuştuğumuzda epidural istiyorum dedim tabiki dedi yalnız hastaneye gittiğinizde belli bir tahliller yapıyolar onların da çıkması 1-1,5 saat sürüyo o zaman da açılmanız 6-7 cm olduysa gerek bile kalmıyo dedi tahlilleri isterseniz önden yaptıralım elimizde bulunsun hastaneye gösteririz direk epidurali takarlar dedi sizde doktorunuz ya da hastaneniz böyle bir uygulama yapmış mıydı yarına randevu aldım artık tahlilleri yaptırayım da elimde bulunsun o zaman epidural olmadan normal doğum beni fena korkutur çünkü:stop:
Canım sezeryan öncesi de tahlilleri genelde bikac gün önceden yapıyorlar.o gün gelmeden doğum olursa bir aksilik olmasın ya da tahlil sonucu beklenilmesjn diye.

Kızlar sünnet hakkında bilgisi olan var mı? Çok kararsizim. Kayinvalidem ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmak peygamber efendimizin sünneti diyor. Eşimde yaptiralım diyo. Küçükken çok birsey hissetmez bezinin içinde çabuk iyilesir dedi. Doktorlarında hepsi farklı söylüyor. Bilemedim. Benim Bebeğimin sol böbreğinde genişleme de olduğu için yaptırmak biraz daha mantikli geldi. Cuma günü dogumum var. Kararsız kaldim.

Back