- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.521
İnsallah hepimiz hayırlısıyla Doğum yapar bebislerimize kavuşuruz. Doktora ben sordum açılma var mi diye canim o da var ama su an daha bir iki santim dedi yürüyüşü ve suyu ihmal etme dedi. Son haftalara geldigimiz icin yarın bir daha gidecegimHayırlı doğum lar olsun canım benim çarşamba muayene vardi açılma falan bişey demedi dr um ama ben zaten 2 gündür falan farklılık hissediyorum bakalım ben de bol su içeyim yine de hareket edeyim bakalım belki gerçekten vardır açılma inşallah
Bira mayası tableti öneririm. Gnc ya da solgar marka var. Benim de dün aklıma geldi yeni başladım.Merhaba canlarım nasilsiniz coknsukur bız oğlumla idare ediyoruz mama veriyorum Oğluma emme harici sürümde varnibyokmu bilmiyorum anne psikoloji si çok zor bu lohusalik emiyor ama gel gör ki 3saat göğsümde önce süt yoktu ağlıyordum ama şimdi yine aynı var ama yetmiyormu bilmiyorum neler önerirsiniz bn humana stil tea. İncir komposto. Rezene dere otu kullanıyorum bol su mama da evolvia 1kullaniyorum oda siringayla veriyorum 13gunluk olduk bizyardimmmm
Evet haklısın bende doktoruma guveniyorum ister istemez ufak tefek strese giriyorum olumlu düşünmel lazım dediğin gibiBende korku değilde böle bi sabırsızlık var içim rahat aslında dr ma güveniyorum Allah’ın izniyle ii geçeceğine inanıyorum pozitif düşün sende bence çok etkili oluyo olumlu yada olumsuz düşünceler
Canim cok tecrubeli degilim ama sagolsun hemsirelerden hergun ueni birsey ogreniyoruz emzirme egitimi veriyorlar surekli. Bebeginin doyup doymadigini memeni almamasindan ve kucuk parmagini agzina soktugunda emip emmemesinden anlayabilirsin ayrica memeden cektikten sonra mama verince aliyorsa doymuyor almiyorsa doyuyor demektir. 15 dk biremeni 15 dk bir memeni ver sonra gaz cikarip tekrar emzir ya da biberon ver anca bu sekilde anlarsin.ben humanadan cok memnunum incir sanki bende ise yaramadi ablam fiskirtiyor dedi ama pek bisi olmadi sanki. Birde malt icecegini deneyeceyim bakalim o nasil cok ovuyorlar onudaMerhaba canlarım nasilsiniz coknsukur bız oğlumla idare ediyoruz mama veriyorum Oğluma emme harici sürümde varnibyokmu bilmiyorum anne psikoloji si çok zor bu lohusalik emiyor ama gel gör ki 3saat göğsümde önce süt yoktu ağlıyordum ama şimdi yine aynı var ama yetmiyormu bilmiyorum neler önerirsiniz bn humana stil tea. İncir komposto. Rezene dere otu kullanıyorum bol su mama da evolvia 1kullaniyorum oda siringayla veriyorum 13gunluk olduk bizyardimmmm
Ben elimle sağıyorum pompa yada diğer şeyleri kullanamıyorum iki göğsümden 50 cc çıkıyo hastanede pompayla yapıodum tek göğsümden 120 cc çıkıyodu göğüsüm çok büyük ve süt damarlarım çok genişmiş süt çok ama kızım ememiyo hala savaşıyoruz sütüm biraz geri çekilsin istiyorum ama korkuyorum bişeyler yapmaya tamamen kesilirse die ağrıdan duramıyorum bazen dokunamıyorum göğsüme
Pompa al canim mutlaka sakin geri cekilmesin yazik Allah rizkini vermis sukur ki bebeklerimizin.Acaba aventin gogus ucundan mi denesem diye dusunuyorum ben de belki biberon sanip emerBen elimle sağıyorum pompa yada diğer şeyleri kullanamıyorum iki göğsümden 50 cc çıkıyo hastanede pompayla yapıodum tek göğsümden 120 cc çıkıyodu göğüsüm çok büyük ve süt damarlarım çok genişmiş süt çok ama kızım ememiyo hala savaşıyoruz sütüm biraz geri çekilsin istiyorum ama korkuyorum bişeyler yapmaya tamamen kesilirse die ağrıdan duramıyorum bazen dokunamıyorum göğsüme
Benin bebegim de emmiyor malesef gogus ucu varmis aventin ondan deneyecegin belki daha kolay olur tutmasi bir de emzirme minderi alayim diyorum belki pozisyonu tam saglayamiyorum ondan emmiyordurMerhaba canlarım nasilsiniz coknsukur bız oğlumla idare ediyoruz mama veriyorum Oğluma emme harici sürümde varnibyokmu bilmiyorum anne psikoloji si çok zor bu lohusalik emiyor ama gel gör ki 3saat göğsümde önce süt yoktu ağlıyordum ama şimdi yine aynı var ama yetmiyormu bilmiyorum neler önerirsiniz bn humana stil tea. İncir komposto. Rezene dere otu kullanıyorum bol su mama da evolvia 1kullaniyorum oda siringayla veriyorum 13gunluk olduk bizyardimmmm
Bence doktoruna danisip oyle ver canim.bana kalirsa vermene gerek yok cunku mama zaten suyla hazirlaniyor su ihtiyacini mamadaki sudan alir zatenKızlar bişey sorcam benim kızım mama ile besleniyor kayinvalidem azıcık şu verelim diyo doktor kontrolü de salı günü sizce vermeli miyiz bi sıkıntı olur mu ?
Sağol canım doktoru bekleyim benBence doktoruna danisip oyle ver canim.bana kalirsa vermene gerek yok cunku mama zaten suyla hazirlaniyor su ihtiyacini mamadaki sudan alir zaten
YaKaMoZz-z canım nasılsın. bebiş nasıl? İki cocuklu hayat nasıl gidiyor? ağrıların ne durumda
Nasılsın canım bebişin ne zaman çıkıyor belli miCanim ilik suyla dus al goguslerin yumusasin iyi yapmissin kizini emzirmekle 3 saatte bir sag demislerdi bana oglumu 2 saatte bir emziriyorum ama sagarken gece hala 3 saatte bir sagiyorum
Banada mama verirken su da ver diyen çok olmuştu doktorumuz gerek yok demişti ama sen genelde kendi doktorunun görüşünü al canımKızlar bişey sorcam benim kızım mama ile besleniyor kayinvalidem azıcık şu verelim diyo doktor kontrolü de salı günü sizce vermeli miyiz bi sıkıntı olur mu ?
Tamam canım sagolBanada mama verirken su da ver diyen çok olmuştu doktorumuz gerek yok demişti ama sen genelde kendi doktorunun görüşünü al canım
Canım üzülme ya. Ben çok üzüldüm. İnşallah beben sağlığına kavuşacak. Peki ne zaman à kadar ememez dedielr .yani bi opresyon falan geçirecek miBebeği küvözde olan anneler siz emzirme sayesinde sık sık görüyorsunuz sanırım bana bu bebek ememez hortumla beslenecek süt sağacaksın dediler ziyaret de sadece haftada 2 günmüş süt verip geri dönüyorum bu nasıl iş emzirsem harı görürdüm bana yazık değil mi haftada 2 gün ziyaret nasıl olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?