2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bir haftadır falan iç çamaşırımda açık sarı lekeler görüyorum. Yani yoğun kıvamlı ve sümüksü değil. İdrar gibi. Amniyon sıvısı olabilir mi? Sızıntı şeklinde geliyor olabilir mi? Dün kontrolüm vardı ama doktora sormak aklıma gelmedi.

Bende de geliyordu canim ben Cuma günü sordum doktora sızıntı halinde gelmez dedi sildikçe hep sürekli geliyorsa o zaman farklı dedi

Bende de geliyordu canim ben Cuma günü sordum doktora sızıntı halinde gelmez dedi sildikçe hep sürekli geliyorsa o zaman farklı dedi
Yok gelirkenki anı görmedim hiç. Tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda görüyorum sadece açık sarı lekeler ve kuru oluyor. Dün kontrolde sormayı unuttum ama doktorum amniyon sıvısının yeterli olduğunu söylemişti. O halde idrar kaçırıyorum : )

Ben sorduğumda bana bu şekilde anlatmıştı canim icin rahat etmesi icin istersen yarın doktoruna sor canim

Bebeğin haftasıyla uyumlu suyla niye erken olsun canım 37.hafta dolduktan sonra sıkıntı olmaz Allahın izniyle yap mutlaka hareket et bakalım Hangimiz önce doğuracak
Çok şükür canım şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı hadi bakalım canım :) ama benim oğlumun keyfi yerinde pek niyeti yok gibi

Kızlar Afedersiniz alt tarafinizda açılma falan farkettin iz mi ben bugun farkettim de biraz ayrıca karnım da hiç olmadığı kadar sert ve ağırlaştı doğum yakın mi dersiniz yani zaten yakın da Anladınız Siz işte

Ben açılmayı kendim
Anlayamamıştım doktor Cuma günü cati muayenesi yaptı açılma var demişti hatta bol bol yürü ve su iç dedi bana

Sen içini refah tut canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur gelir evine. Dua edelim inşallah hep beraber hem senin kuzuna hem de şu anda küvezde olan tüm kuzulara.

kizlar benim gbi sebepsiz ic sikintisi ceken var mi dua istyrm sizden gebelern duuasi kabul olurmus Allahm kalici olarak kurtarsn beni bu ic sikintsndan
Bende de var canim hormonlardan midir nedir. İns bol bol dua edelim birbirimize. İns zavrularo kucaginiza aldigimizda kosturmadan bunalacak zamanimiz olmaz

PembeLokum birkac gundur takip edemiyorum dogru duzgun. Seni merak ediyordum. Okudugum ve anladigim kadariyla sana tek diyebilecegim sakın ama sakin moralini bozma. Bebeginin sadece su an sana ihtiyaci var annesi unutma lutfen..pazartesi dr gordukten sonra haberdar et bizi. Moral bozmak yok..Dualarim sizinle. Biliyorum ki en kisa zamanda eve gideceksiniz ve bu yasadiklariniz kotu bir ani olarak kalacak. Tez zamanda guzel haberlerinizi almak dilegiyle...

Arkadaşlar ikinci bebeğim ama kızımda böyle şeyler yaşamadık o yüzden tecrübesizim

Benim oğlum damağı gelişmemiş o yüzden ememiyor hortumla besliyorlarmış süt sağ dediler (oğlum yoğunbakımda)

Göğüslerim sertleşti büyüdü aynı kızımdaki gibi süt indiğini düşünüyorum ama sağınca gelmiyor

Sizlerde nasıl oldu? Oğluma anne sütü veremedim hiç ya, süt sağınca niye gelmiyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…