• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benin bebegim de emmiyor malesef gogus ucu varmis aventin ondan deneyecegin belki daha kolay olur tutmasi bir de emzirme minderi alayim diyorum belki pozisyonu tam saglayamiyorum ondan emmiyordur
Canim gostermediler mi nasil emzirecegini benim gogus ucum hala yok ama oglum tutmaya basladi poposu asagida kafasi yukarda olacak memeni elince C pozisyonu alacak sekilde kavra oyle ver agzina. Saglik ocaklarinda da gosterirler ben popoyu yukarda tuttugum icin tam kavrayamamis ilk zamanlar simdi baya ogrendim

Nasılsın canım bebişin ne zaman çıkıyor belli mi
Cok sukur ikimizde iyiyiz canim hemsireler bisi soylemiyor ama pazartesi doktoruyla konusacagim bakalim ne diyecek emme problemimizde yok artik hatta bugun oyle guzel beslemisim ki saat 4teki emzirmeye gittigimde uyanmamisti daha biraz bekledim uyandirsinlar diye

Canim gostermediler mi nasil emzirecegini benim gogus ucum hala yok ama oglum tutmaya basladi poposu asagida kafasi yukarda olacak memeni elince C pozisyonu alacak sekilde kavra oyle ver agzina. Saglik ocaklarinda da gosterirler ben popoyu yukarda tuttugum icin tam kavrayamamis ilk zamanlar simdi baya ogrendim
Gosterdiler canim hatta baya baya egitim verdiler ama ya ben beceremiyorum ya da gercekten biberona alisti kizim.hastanede emiyordu.ama orada 3 saatte bir besliyorlardi ac kaliyordu sanirim su an sariligi atlatmak icin sık beslemem gerek bu yuzden tam acikmiyor belki de ondan emmiyor agzina aliyor ama emmiyor biberonu emiyor ama.her yontemi denemek istiyorum gogus ucum var ama belki biberon efekti olusturur diye gogus ucu almak istiyorum

Kızlar bişey sorcam benim kızım mama ile besleniyor kayinvalidem azıcık şu verelim diyo doktor kontrolü de salı günü sizce vermeli miyiz bi sıkıntı olur mu ?
Ben eve gelsin verecegim canim anne sutu su yerine geciyor diyorlar ama ben pek inanmiyorum kasigin ucuylada olsa verecegim bence mama ile beslenen bebege de vermek lazim sonucta onlarin icinde ekstra su yok sen sulandirip veriyorsun

Gosterdiler canim hatta baya baya egitim verdiler ama ya ben beceremiyorum ya da gercekten biberona alisti kizim.hastanede emiyordu.ama orada 3 saatte bir besliyorlardi ac kaliyordu sanirim su an sariligi atlatmak icin sık beslemem gerek bu yuzden tam acikmiyor belki de ondan emmiyor agzina aliyor ama emmiyor biberonu emiyor ama.her yontemi denemek istiyorum gogus ucum var ama belki biberon efekti olusturur diye gogus ucu almak istiyorum
Canim silikon gogus ucunu ben kullanamadim oglumda istemedi zaten damagiyla tutup cekti agzinda kaldi falan. Birde kucucuk emzirme odasinda ugrasamadim. Boy boy mu oluyor bilmiyorum hic ama sanmam eczacimiz bana bebedorunkini hediye etti saolsun ama dedigim gibi kullanamadim

İnsallah hepimiz hayırlısıyla Doğum yapar bebislerimize kavuşuruz. Doktora ben sordum açılma var mi diye canim o da var ama su an daha bir iki santim dedi yürüyüşü ve suyu ihmal etme dedi. Son haftalara geldigimiz icin yarın bir daha gidecegim
Anladım canım ben sormadım açıkçası sadece çatin gayet gzuel dedi bana seninde adına sevindim inşallah kolay dogumun olur

Kızlar 61 le hamile kaldım , 35+5 iz 68,5 kiloyum. Son 1,5 aydır kilom sabit. Ama kızım son 1,5 ayda yaklaşık 1600 gram aldı. Sizce anormal bir durum var mı kızlar , kızım alıyor ama ben almıyorum
1f914.png
1f914.png
1f914.png

Kızlar bişey sorcam benim kızım mama ile besleniyor kayinvalidem azıcık şu verelim diyo doktor kontrolü de salı günü sizce vermeli miyiz bi sıkıntı olur mu ?
Benim bildiğim kadarıyla sudaki mineralleri bebeğin böbrekleri suzecek yeterlilikte olmadığı için böbrekler ekstra yoruluyormus özellikle ilk bir ay.yine de en doğru bilgiyi doktorundan alırsın.

Canim srn silikon gogus uclarindan almistim sanirim bir de ondan alip oyle emzirmeyi deneyeyim diyorum acaba boy boy mi oluyor bu gogus uclari yoksa standart mi internetten siprais verecegim videolarina baktim ama kestiremedim tan ne boyutta nasil bir sey oldugunu
Silikon göğüs uçları standart oluyor canım.
İyiyim canım teşekkür ederim bebiş şimdilik iyi birbirimize alışmaya çalışıyoruz :)
Annem yanımda olduğu için hayatımda değişen bişey olmadı yalnız kalınca anlarım sanırım
Sen nasılsın
Çok şükür canım,gün sayıyoruz oglanlarla beraber.insalalh vaktini bekler bebiş dua et.

Anladım canım ben sormadım açıkçası sadece çatin gayet gzuel dedi bana seninde adına sevindim inşallah kolay dogumun olur
Bende hep açılma su kadar diye konuşuluyor ya o yüzden merakımdan sordum hatta doktor bebek4 kg olmadan doğumu başlatmayı istiyordum dedi yârin da onu soracagim sancım YÖK nasıl başlayacak Doğum suni sancı mi diye aklıma takıldı. İnsallah seninde Doğumun rahat kolay geçer canim

Kızlar 61 le hamile kaldım , 35+5 iz 68,5 kiloyum. Son 1,5 aydır kilom sabit. Ama kızım son 1,5 ayda yaklaşık 1600 gram aldı. Sizce anormal bir durum var mı kızlar , kızım alıyor ama ben almıyorum
1f914.png
1f914.png
1f914.png
Merak etme vanim yediklerin bebeğe yarıyordur bende şimdiye kadar toplam da 9kilo aldım o yüzden takılma kilo almadım diye. Önemli olan bebeğin kilosu o iyi olsun da yeter

1f914.png
1f914.png
1f914.png
Daha ne istiyorsun :D ben 32 haftayi 8 kiloyla tamamladim. Sonrasinda her hafta bir kilo ala ala gidiyorum :(

Şimdi bitti isim cnm doktorum 23 ekim pazartesiye gün verdi kan tahlillerimi verdim anestezi doktoruyla görustum. Sabah 8 de gel dedi gece 12 den sonra bisey yiyip icmicekmisim. Allahin izniyle spinal olucak bakalim artik heyecan sardi. Su an kilosu 2850 o zamana kadar 3 kilo olur dedi. Normal bi bebek olucak ne cok kilolu ne zayıf dedi. Normal yapsaydik 1 kasimi beklicektik. Gununu beklesek olmazmi dedim sancilanirmisim o zamana kadar olmaz dedi.yani tam 39 haftalıkken dogum olmus olucak hayırlisiyla..
Dogim oldu mu canim.nasil gecti?

Canım hayirlisiyla aynı gün yapacaz doğumu bende bugün tahlilleri mi verdim anestezi göründum 23 ekim pazartesi sabah gidecem hayirlisiyla. Benim bebis 3 kilo olmus şimdi bakalım dogumda ne kadar doğacak. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin çok heyecanlı.
Dogim yaptin mi canim nssil gecti?

Canım hayirlisiyla aynı gün yapacaz doğumu bende bugün tahlilleri mi verdim anestezi göründum 23 ekim pazartesi sabah gidecem hayirlisiyla. Benim bebis 3 kilo olmus şimdi bakalım dogumda ne kadar doğacak. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin çok heyecanlı.
Dogim yaptin mi canim nssil gecti?

Back