• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın arkadaşlar, Cumhuriyet Bayram'ınız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE inşallah bugün hep güzel haberler alırız :dua: Doğurmayan az bir grup kaldık galiba ama sorayım yine sıcak basması yaşıyor musunuz? Ben bu mevsimde patik yelek gezerdim ama şu bir haftadır yanıyorum resmen kısa kolluyla geziyorum, her gece eşimle kavga halindeyim o battaniye örtüyor bn açıyorum :KK48: Normal mi bu durum yahu?

Günaydın arkadaşlar, Cumhuriyet Bayram'ınız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE inşallah bugün hep güzel haberler alırız :dua: Doğurmayan az bir grup kaldık galiba ama sorayım yine sıcak basması yaşıyor musunuz? Ben bu mevsimde patik yelek gezerdim ama şu bir haftadır yanıyorum resmen kısa kolluyla geziyorum, her gece eşimle kavga halindeyim o battaniye örtüyor bn açıyorum :KK48: Normal mi bu durum yahu?
Bende ayni durumdayım şort tsirt el dolanıyorum ayaklarda yatarken sürekli dışarda

Bende ayni durumdayım şort tsirt el dolanıyorum ayaklarda yatarken sürekli dışarda

Ben de aynı haldeyim hala gece çok sıcak geliyor sürekli terliyorum ben pencereyi açıyorum eşim kapatıyor. Gariban hasta oldu benim yüzümden ama ne yapayım çok sıcak :mad:

Sabahları kalkınca şiddetli bel ve kaşık ağrısıyla uyanıyorum sizde oluyorum bu peki benim son günüm yarın sezeryana gidicez bakalım kızlar umarım herşey yolunda gider
Olmazmıı ya hep oluyor bende sıcak basmalı bel bacak kalca agrıları allah yardımcın olsun ya cok heyecanlı umarım kolay atlatırsınız Doğum konusunda bizede paylasırsanız ben korkmaya basladım biraz

Arkadaşlar ikinci bebeğim ama kızımda böyle şeyler yaşamadık o yüzden tecrübesizim

Benim oğlum damağı gelişmemiş o yüzden ememiyor hortumla besliyorlarmış süt sağ dediler (oğlum yoğunbakımda)

Göğüslerim sertleşti büyüdü aynı kızımdaki gibi süt indiğini düşünüyorum ama sağınca gelmiyor

Sizlerde nasıl oldu? Oğluma anne sütü veremedim hiç ya, süt sağınca niye gelmiyor yahu
Canim ilik suyla dus al goguslerin yumusasin iyi yapmissin kizini emzirmekle 3 saatte bir sag demislerdi bana oglumu 2 saatte bir emziriyorum ama sagarken gece hala 3 saatte bir sagiyorum

Olmazmıı ya hep oluyor bende sıcak basmalı bel bacak kalca agrıları allah yardımcın olsun ya cok heyecanlı umarım kolay atlatırsınız Doğum konusunda bizede paylasırsanız ben korkmaya basladım biraz
Bende korku değilde böle bi sabırsızlık var içim rahat aslında dr ma güveniyorum Allah’ın izniyle ii geçeceğine inanıyorum pozitif düşün sende bence çok etkili oluyo olumlu yada olumsuz düşünceler

Günaydın ben geçen haftaya kadar o şekildeydim ama dün soğuktu baya bileklerime yün tozlu bile taktım. Arada ayak altlarımda bi yanma oluyo yine de

Günaydın kızlar

Ben kendi çapımda çözüm buldum kızımı emzirdim biraz göğüslerimin gerginliği geçti ondan sonda makineye süt gelmeye başladı
Canım emzirmeden once göğsüne masaj yap,ya da ılık suyla yıka masaj yaparak tan

Ben de öyleyim.bu yaşta menapozu yaşıyoruz sanki :)) uyuyunca da kan ter içinde kalıyorum.

Kkk91 bende de durum aynı hala kısa kollu giyiyorum ve çorap giymeye daha başlayamadım. Gece de sıcak geliyor tabi ki. Ama normal bir durum diye düşünüyorum. Kızlar ben de tansiyonunuzu sorayım benim büyük 12-13 o arada gidiyor. Doktor 13 olduğunda takip et evde mutlaka ve dinlen dedi. 14 olduğunda hastaneye gel dedi. Çok şükür şimdilik iyi de, yarın doktora gidicem yine 13 çıkacak diye endişe ediyorum :)

Sutunu sagarak veren anneler kac cc cikiyor gunde.ben cok korkuyorumbebegim emmedigi icin kesilir mi diye :/
Ben elimle sağıyorum pompa yada diğer şeyleri kullanamıyorum iki göğsümden 50 cc çıkıyo hastanede pompayla yapıodum tek göğsümden 120 cc çıkıyodu göğüsüm çok büyük ve süt damarlarım çok genişmiş süt çok ama kızım ememiyo hala savaşıyoruz sütüm biraz geri çekilsin istiyorum ama korkuyorum bişeyler yapmaya tamamen kesilirse die ağrıdan duramıyorum bazen dokunamıyorum göğsüme

Merhaba canlarım nasilsiniz coknsukur bız oğlumla idare ediyoruz mama veriyorum Oğluma emme harici sürümde varnibyokmu bilmiyorum anne psikoloji si çok zor bu lohusalik emiyor ama gel gör ki 3saat göğsümde önce süt yoktu ağlıyordum ama şimdi yine aynı var ama yetmiyormu bilmiyorum neler önerirsiniz bn humana stil tea. İncir komposto. Rezene dere otu kullanıyorum bol su mama da evolvia 1kullaniyorum oda siringayla veriyorum 13gunluk olduk biz :anne::anne::cry::cry:yardimmmm

canım iyi misin bayadır yoksun
İyiyiim :KK200: İzine ayrılınca cok yazamadım işyerindeyken pc den yazmak kolay oluyodu:olamaz: Hiç doğum belirtisi yok henüz , sıkıntımda yok cok şükür ,ağırlaşmak dışında tabi, bekliyorum diğer hamişler gibi:) 3 Kasım da 38+1 olcam çatı muayenesi yapılacak sonra da bişi kalmıyo sayılır zaten :KK51: Çoğumuz doğum yaptı zaten, az kaldık:)
hepimize bol şans:)

Ben açılmayı kendim
Anlayamamıştım doktor Cuma günü cati muayenesi yaptı açılma var demişti hatta bol bol yürü ve su iç dedi bana
Hayırlı doğum lar olsun canım benim çarşamba muayene vardi açılma falan bişey demedi dr um ama ben zaten 2 gündür falan farklılık hissediyorum bakalım ben de bol su içeyim yine de hareket edeyim bakalım belki gerçekten vardır açılma inşallah

Back