• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebeğimin ciğerinde su varmış bir de küçük dili yokmuş küçük dili olmadığı için de ememiyormuş Hale’n daha küvözde ve ne kadar kalacağı belli değil ne kadar zormuş:KK43: Emziremiyorum işte küçük dili olmadığı şçin tüple besliyorlar:KK43:
Canim benimkinde de su vardi cigerinde 3 4 gune cikardilar suyu ama kucuk dil icin bisi diyemeyecegim ameliyat vs olacak mi bir bilgi verdiler mi cok cok gecmis olsun

Allahım şifa versin yavruna canım. Küçük dili için ne yapmayı düşünüyor doktorlar.

Amin camım sağol ya ağlamaktan doktora soramadım bir şey bilmiyorum ki ne olacak pazartesi kbb doktoru ile görüşecekmişiz

Normal doğum mu olmuştu canım? Bazen doğum esnasında ciğere su kacabiliyor, boşaltiyorlar onu. Küçük dil de doğumdan sonra çıkabiliyor bazen diye duymuştum. Olmasa da hayati bir durum değil. Bir süre tuple beslenir. Hiç üzülme, bebegin senin enerjini alır. Inşallah en kisa zamanda çıkar hastaneden. Zamanla da yutkunmayi, emmeyi hepsini öğrenir hiç merak etme. Bol bol dua et, kendini güçlü tut, sen iyi olursan bebeğin de iyi olur ❤

Sezaryen oldu canım çok sağol

Canim kuvozden sonra yanina geldiginde anneciginin kollarinda toparlar merak etme. Hayati ciddi bir durum oldugunu dusunmuyorum Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah..

Hayati bir durum yok inşallah canım sağolasın

Canim benimkinde de su vardi cigerinde 3 4 gune cikardilar suyu ama kucuk dil icin bisi diyemeyecegim ameliyat vs olacak mi bir bilgi verdiler mi cok cok gecmis olsun

Ah canım ne zormuş :( küçük dili ve damağı için pazartesi kbb doktoru bize bilgi verecekmiş

PembeLokum PembeLokum Allah acil şifalar versin canım benim hiç duymamıştım küçük dil olayını. İnşallah en kısa sürede evine kollarına gelir

Amin canım sağol vallahi ben de ilk defa duyuyorum

PembeLokum PembeLokum allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız

Amin sağol canım

Bebeğimin ciğerinde su varmış bir de küçük dili yokmuş küçük dili olmadığı için de ememiyormuş Hale’n daha küvözde ve ne kadar kalacağı belli değil ne kadar zormuş:KK43: Emziremiyorum işte küçük dili olmadığı şçin tüple besliyorlar:KK43:
Canım geçmiş olsun Rabbim evladına şifa versin.

Amin camım sağol ya ağlamaktan doktora soramadım bir şey bilmiyorum ki ne olacak pazartesi kbb doktoru ile görüşecekmişiz

Sezaryen oldu canım çok sağol

Hayati bir durum yok inşallah canım sağolasın

Ah canım ne zormuş :KK43: küçük dili ve damağı için pazartesi kbb doktoru bize bilgi verecekmiş

Amin canım sağol vallahi ben de ilk defa duyuyorum

Amin sağol canım
Oyle canim cok zor ama biz kadinlar guclu olmak zorundayiz.Rabbim bize annelik gorevini vermis bizi oyle guclu yaratmis. Insallah doktorla konusup guzel haberlerle gelirsin tip cok ilerledi mutlaka bir cozumu vardir ne bileyim bir parca alip oraya dikilir falan cok anlamadigim icin fazla bisi de yazmak istemiyorum

Bende hala doğursam erken mi düşüncesi var hala inanamıyorum bugünlerin gediğine:) doktor en geç 6kSımda alırız dedi ama bu sürede kendi de gelebilir dedi yapıyım bari bende kendi gelip sezeryan olsam daha sağlıklı çünkü
Bebeğin haftasıyla uyumlu suyla niye erken olsun canım 37.hafta dolduktan sonra sıkıntı olmaz Allahın izniyle yap mutlaka hareket et bakalım Hangimiz önce doğuracak :emir_bebek::KK45:

Rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlığına kavuşur umarım

Sutunu sagarak veren anneler kac cc cikiyor gunde.ben cok korkuyorumbebegim emmedigi icin kesilir mi diye :/
Aklına getirme canım, kesilmez niye kesilsin. Herkesin sütünün üretimi ve kalitesi farklıdır. Ne senden az olanlar uzulsun, ne de senden fazla olanlara sen uzul. Bol bol humana cay, dereotu, kuru incir ye. Iki saatte bir sağ, sagdikca artar zaten

Sutunu sagarak veren anneler kac cc cikiyor gunde.ben cok korkuyorumbebegim emmedigi icin kesilir mi diye :/
Sağdıkça artar canım böyle düşünme hiç. Yemeni falan kesme hiç. Ben her sağdığımda farklı çıkıyor 2-3 saatte bir sağmak çok önemli.

PembeLokum PembeLokum çok geçmiş olsun. İnşallah güxel haberler alırsınız kbbden.

Canım hiç endişe etme sağ sen kendi sütünü emziriyormus gibi, bak gör sütün artar bile bol su iç. Şu an emziren tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor, stres yapma hiç.

Back