• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kuzenimde aynısından aldı o da aralık annesi olacak kullanmadan yorum yapmak zor olur galiba

Ben de bunu beğenmiştim canim rengi cezbetmisti beni ama cok buyuk gibi gelmisti bana vazgecmistim

bana işyerimden hediye alacaklar da seçmemi istediler birden arastırma yapamadım.
bunu görmüştüm önceden bu olsun dedim. inş kullanışlı birşeydir. gelince bende yorum yaparım artık

Kizlar joker guvenli mi alisveris icin

Ben oğlum doğduğundan beri yani 2 yıldır hem mağazalarından hem internet sitesinden alışveriş yapıyorum. Müşteri ilişkilerinden çok çok memnunum. İnternetten aldığımı mağazadan değiştirdim, şikayetim olduğunda çabuk geri dönüş aldım, servis taleplerim hızlı çözümlendi vs vs. Tek sıkıntı yaşadığım şey yurtiçi kargo ile çalışıyorlar ve ben artık kargo firmasının peşinde koşmaktan bezdim.. İnternet sitesinde güzel kampanyalar oluyor, ben artık sipariş verip mağazadan teslim alma yolunu seçtim. (Şubesine göre değişiyor diyorlar bu kargo işi ama valla ben 2 farklı şubede de çok sıkıntı yaşadım, bahtsız olan ben olabilirmiyim bilemiyorum..)

Kizlar kizima buyuyen karyola aldim yatak odama koydum onu bi tane de su sekilde bir besik dusundum ama hevesim kacti siz oturma odasinda falan kullanmak icin boyle bir sey aldiniz mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-10-01-33-59-02.jpeg
    Screenshot_2017-10-10-01-33-59-02.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 96
Kizlar kizima buyuyen karyola aldim yatak odama koydum onu bi tane de su sekilde bir besik dusundum ama hevesim kacti siz oturma odasinda falan kullanmak icin boyle bir sey aldiniz mi
Ben oturma odasında kullanmak icin gündüz kullanmak icin bu tarZ almayı düşünüyorum

Eklentiler

• A0014FE3-153B-4E07-B391-8D0461C42D77.png
    A0014FE3-153B-4E07-B391-8D0461C42D77.png
    146,3 KB · Görüntüleme: 101
Evet canım bende aynı bunun gibi bişey aldım civilden. Büyük beşiği yatak odamda. Ana kucağı yerinede teyzesi oyun halısı aldı :emir_bebek:

Evet canım bende aynı bunun gibi bişey aldım civilden. Büyük beşiği yatak odamda. Ana kucağı yerinede teyzesi oyun halısı aldı :emir_bebek:
Ben de oyun halisi aldim canim ama bu dedigim portatif besiklerden hevesim kacti bunun icinde uyursa kendi yatağına alismaz diyorlar:/

Ben oturma odasında kullanmak icin gündüz kullanmak icin bu tarZ almayı düşünüyorum
Bu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/

Bu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/
İnsanın kafası allak bullak karmakarışık oluyor arkadasım bu tarz kullandi gündüzleri bende oyuncaklı falan olunca sever diye düşünmüştüm

İnsanın kafası allak bullak karmakarışık oluyor arkadasım bu tarz kullandi gündüzleri bende oyuncaklı falan olunca sever diye düşünmüştüm
Kafam karisti benim de canim dogum yaklastikca hicbir sey eksik kalmasin diye dusundukce yeni bir sey aklima geliyor ama kullanisi gerekliligi vs.konusunda emin olamiyorum kafam iyice karisiyor

ablam verdi bana bu tarz bişi ama ben sallamak istemediğim için kullanmayacağım galiba sallanarak uyumaya alışsın istemiyorum
Gunduzleri nerede duracak canim bebegin benim kafam karisti pusete koysam omurgasi rahatsiz olur diye korkuyorum.ana kucagina koysam gene ayni sanki cukur gibi.portatif besiktede anca uyuduktan sonra durur heralde uyumadiktan sonra bebek icinde durmaz gibime geliyor?sence hangisi mantikli canim sen ne dusunuyorsun

Gunduzleri nerede duracak canim bebegin benim kafam karisti pusete koysam omurgasi rahatsiz olur diye korkuyorum.ana kucagina koysam gene ayni sanki cukur gibi.portatif besiktede anca uyuduktan sonra durur heralde uyumadiktan sonra bebek icinde durmaz gibime geliyor?sence hangisi mantikli canim sen ne dusunuyorsun
ben koltuğun üstüne yatırırım diyorum ayrıca babynest var. ama 3 aylık falan oldu mu anakucağına koyarım evin her yerine taşırım diyorum:KK48: 3 aydan önce anakucağına çok koymam heralde zorunluluk olmadıkça

Back
X