• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar Ben kanguruyu chicco dan aldım üstünde go kanguru yazıyor , bel desteğimi almam lazım .Bir de reflü yastığı alan oldu mu yada daha önce kullanan?? Gerekli midir ki ?

Burayı sürekli takip edemiyorum ama ustuste de ayni sorular sorulunca sıkıcı oluyor. Son 10 sayfayi okudum, kanguru konusunu goremedim. Umarım cok konuşulmuş bir konuyu tekrar sormuyorumdur? Nasil birşey olmali, ya da olmasa da olur mu? Kac kiloya kadar kullaniliyor, kac aydan sonra zor olur? Fiyatlar arasinda da ciddi uçurumlar var. Neye gore karar vereceğiz.

Mobilyasını ben sirkeli ve karbonatli suyla silmeyi düşünüyorum eğer gelirse. Organik boya ama yine de kokusu olacaktır, içine karbonat serpip bekletecegim
ben doğduktan sonra alacağım istersen özelden bir kaç marka önerebilirim biri baya uygun biri baya pahalı ama kalite olarak aralarında fark yok ergonomik olması çok önemli yeni doğandan 4 yaşa kadar kullanılabilenler var ama 4 yaşı taşımak olanaksız gibi geliyor bana

Kızlar Ben kanguruyu chicco dan aldım üstünde go kanguru yazıyor , bel desteğimi almam lazım .Bir de reflü yastığı alan oldu mu yada daha önce kullanan?? Gerekli midir ki ?
canım iade etme şansın varsa tavsiye ederim çünkü bebek onun içinde sarkıyor ne yazık ki bebeğin ayaklarının sarkmaması lazım M şeklinde olması lazım. diğer türlü bacak arasından asılı olarak taşırsın:KK43: ve kesinlikle yüzü dışarıya dönük olmamalı sana bakmalı bebeğinin çünkü yüzü dışarıya dönük olursa şahit olmaması gereken bir şeye şahit olabilir ya da bir şey çarpabilir en güvenlisi ve psikolojik olarak en doğrusu kendine dönük taşımak
7621f8955c0f407d9e769b6ad65bdd91.jpg Oyuncak_10649183.jpg

ikisi arasındaki farkı görebiliyor musun? kadının taşıdığı gibi bacaklar açık olmalı.

403119_351948838150914_200515963294203_1397358_850721219_n.jpg

canım iade etme şansın varsa tavsiye ederim çünkü bebek onun içinde sarkıyor ne yazık ki bebeğin ayaklarının sarkmaması lazım M şeklinde olması lazım. diğer türlü bacak arasından asılı olarak taşırsın:KK43: ve kesinlikle yüzü dışarıya dönük olmamalı sana bakmalı bebeğinin çünkü yüzü dışarıya dönük olursa şahit olmaması gereken bir şeye şahit olabilir ya da bir şey çarpabilir en güvenlisi ve psikolojik olarak en doğrusu kendine dönük taşımak
Eki Görüntüle 2052179 Eki Görüntüle 2052180

ikisi arasındaki farkı görebiliyor musun? kadının taşıdığı gibi bacaklar açık olmalı.

Eki Görüntüle 2052181
Açıklaman için çok teşekkürler canım, iki ay önce almıştım geri de iade edemem, ilk gebelik olunca ilk görüşte alınanlardan oldu :( şimdi bilgilendim sağlık için kullanmam , kalsın bir tarafta.

Gogus pedi lansinoh aldim canim ben de ama gogus kalkani sutun ziyan olmamasini da sagliyormus birikiyormus icine tabi o kadar cok sutumuz olursa :)
İlk hamileliğim oldugu icin açıkcası tam anlamıyla neye ihtiyacım olur bilmiyorum :))) çalıştığım icin asıl en önemli ihtiyaç sut sağma makinesini bile bu hafta sonu alacağım eksikler bitmiyo :))

İlk hamileliğim oldugu icin açıkcası tam anlamıyla neye ihtiyacım olur bilmiyorum :))) çalıştığım icin asıl en önemli ihtiyaç sut sağma makinesini bile bu hafta sonu alacağım eksikler bitmiyo :))
Ilk olunca insan sasiriyor cidden insallah bebis dogdugunda ihtiyacimiz olan her sey hazir olur da gereksiz strese girmeyiz:)

Back