- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.841
Bende molfix göbek oyuntulu aldim ıslak mendil uni bayb yeni doğan icin olandan aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebek bezi sleepy aldim 1 ve 2 no ama dun hediye de geldi prima. Islak mendil de johnson baby huggys ve dalin olarak karisik var hediyelerle birlikte baya karisti markalar.Kızlar günaydın bebek bezi ve ıslak mendil olarak hangilerini aldınız?
Ay bayildim ya masallah guzel gunlerde yatmak nasip olsun. Cok az kaldi bizlerde insallah son 1 hafta diye gun sayabilirizEki Görüntüle 2052898 Kızlar bugün cibinliğimiz de geldi artık eksiklerim tamam son 1 haftadayız
Çok tatlı güle güle kullan insallah :))Anne yanı beşiğimiz geldi. Yıkanıp ütülenmeden bi poz alalım dedik
Cok guzelmis gule gule kullan canim bebekonfordan mi aldiniz onun urunlerinin aynisi hatta icindeki nevresim takimina kadar.Anne yanı beşiğimiz geldi. Yıkanıp ütülenmeden bi poz alalım dedik
Beşiğin sökülcek biyeri hiç yok mu ki söküp içeriye alsanız sizin kapınıdan girmeyen başka yerdende girmez bence illa bi yolu vardır onu eve sokmanınKizlar bana sepet besik hediye gelmisti bizim balkonda duruyordu tum hazirliklarimizi tamanlayip iceri alacaktik cumartesi gunu gardrop isinide halletik iceri sokalim dedim ama kapidan sigmadibizim ev apartman ama biz bahce katinda oturdugumuzdan balkon kapisindan girip cikiyoruz demir kapidan sigmisti direk balkona koymustuk hic aklimiza gelmedi salona sokamayacagimiz tum hayalim suya degil cope dustu resmen. Simdi mobilya begen al cok zor isler nasil yapacagim bilmiyorum cok uzgunum ablma park besik verecek tabi koydugu yeri bulabilirse onu alcam bu arada bende icime sinen bir karyola besik tarzi bisi bakicam agirlastimda artik nasil olacak hic bilmiyorum
Cok guzelmis gule gule kullan canim bebekonfordan mi aldiniz onun urunlerinin aynisi hatta icindeki nevresim takimina kadar.
malesef tatlım sökülmüyor eşim anca kesmemiz lazım dedi onuda ben istemedim beşiğin bütün özelliği gidecek ayaklarını söktü çiviliymiş ama bu sefer enden kurtarmadı beşik 80 cm kapılar 73 cm anlamadım standart olmaz mı kapı ölçüleriBeşiğin sökülcek biyeri hiç yok mu ki söküp içeriye alsanız sizin kapınıdan girmeyen başka yerdende girmez bence illa bi yolu vardır onu eve sokmanın
güzel günlerde yatar inşallah canım bende park beşikle idare edeceğim sonra bebekonfordan alacağım inşallah set fiyatlarıda gayet uygunevet canım bebekonfordan aldık. sevdimde inşallah bebiş bunda uyur da yanımda rahat rahat yatırırım. odasında da büyüyen beşiği olacak
Çok ilginç ama ya kapının ufak olma ihtimalini düşünmeleri lazım aslında beşiği yapanlarla ilgili bir sorunmuş allahtan hediye gelmiş para verseydiniz daha çok üzülürdünüzmalesef tatlım sökülmüyor eşim anca kesmemiz lazım dedi onuda ben istemedim beşiğin bütün özelliği gidecek ayaklarını söktü çiviliymiş ama bu sefer enden kurtarmadı beşik 80 cm kapılar 73 cm anlamadım standart olmaz mı kapı ölçüleri
aynen canım şok oldum zaten nasıl böyle bir şey olur inanılmaz üzüldüm ve eşime çok kızdım bu kadar ertelediği için daha erken öğrenmiş olsaydık icabına bakardıkÇok ilginç ama ya kapının ufak olma ihtimalini düşünmeleri lazım aslında beşiği yapanlarla ilgili bir sorunmuş allahtan hediye gelmiş para verseydiniz daha çok üzülürdünüz
Amin inşallah. Bebekonfor beşik sağlam gözüküyor. İnş kullanınca da memnun kalırım bakalımgüzel günlerde yatar inşallah canım bende park beşikle idare edeceğim sonra bebekonfordan alacağım inşallah set fiyatlarıda gayet uygun
Güle güle kullanın arabanızı. Benim pusetimin içinde destek hiç yok ben destek yerine yastık yaptım tbebegin rahat yatabilcegi şekilde oglumdada öyle kullanmıştım gayettr rahattı içindr. Eğer desteği olduğu halde çok çukur geliyorsa sende yastık gibi birşeyle doldurabilirsin ama üstte değil destegin olduğu yere ozaman kemerde rahatça bağlanıyor bebegin düşme tehlikesi kalmıyorEki Görüntüle 2053237 selam kızlar bebek arabası alsak mı almasak mı derken en son bi karar verip bunu aldık artık. Zaten oto koltuğu şarttı, almışken bebek arabasıyla beraber alalım dedik o da çıktı aradan. Yalnız ana kucağı bana çok çukur gibi geldi yenidoğandan itibaren kullanılabilmesine rağmen. İçinde yenidoğan desteği var ama yine de battaniyeyle falan yükseltmek gerekir mi sizce? Satıcı güvenlik açısından zaten çukur olması gerektiğini, bebeğin anne karnında da o tarz pozisyonlara girdiğini bunun bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi ama bilemedim ben yine de. Puset alanlar siz nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
kuzenimde aynısından aldı o da aralık annesi olacak kullanmadan yorum yapmak zor olur galibaKızlar e bebek teki bu bebek arabasından alan var mı ? çok fazla yorum yok ama iyi midir acaba ?
Ben de bunu beğenmiştim canim rengi cezbetmisti beni ama cok buyuk gibi gelmisti bana vazgecmistimKızlar e bebek teki bu bebek arabasından alan var mı ? çok fazla yorum yok ama iyi midir acaba ?