• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Anne yanı beşiğimiz geldi. Yıkanıp ütülenmeden bi poz alalım dedik :KK200:

Eklentiler

• 38165B4C-A4D1-46E9-9606-447EF82A4B96.jpeg
    38165B4C-A4D1-46E9-9606-447EF82A4B96.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 167
Kizlar bana sepet besik hediye gelmisti bizim balkonda duruyordu tum hazirliklarimizi tamanlayip iceri alacaktik cumartesi gunu gardrop isinide halletik iceri sokalim dedim ama kapidan sigmadi:KK43:bizim ev apartman ama biz bahce katinda oturdugumuzdan balkon kapisindan girip cikiyoruz demir kapidan sigmisti direk balkona koymustuk hic aklimiza gelmedi salona sokamayacagimiz tum hayalim suya degil cope dustu resmen. Simdi mobilya begen al cok zor isler nasil yapacagim bilmiyorum cok uzgunum ablma park besik verecek tabi koydugu yeri bulabilirse:işsiz: onu alcam bu arada bende icime sinen bir karyola besik tarzi bisi bakicam agirlastimda artik nasil olacak hic bilmiyorum:KK43:

Kizlar bana sepet besik hediye gelmisti bizim balkonda duruyordu tum hazirliklarimizi tamanlayip iceri alacaktik cumartesi gunu gardrop isinide halletik iceri sokalim dedim ama kapidan sigmadi:KK43:bizim ev apartman ama biz bahce katinda oturdugumuzdan balkon kapisindan girip cikiyoruz demir kapidan sigmisti direk balkona koymustuk hic aklimiza gelmedi salona sokamayacagimiz tum hayalim suya degil cope dustu resmen. Simdi mobilya begen al cok zor isler nasil yapacagim bilmiyorum cok uzgunum ablma park besik verecek tabi koydugu yeri bulabilirse:işsiz: onu alcam bu arada bende icime sinen bir karyola besik tarzi bisi bakicam agirlastimda artik nasil olacak hic bilmiyorum:KK43:
Beşiğin sökülcek biyeri hiç yok mu ki söküp içeriye alsanız sizin kapınıdan girmeyen başka yerdende girmez bence illa bi yolu vardır onu eve sokmanın

Beşiğin sökülcek biyeri hiç yok mu ki söküp içeriye alsanız sizin kapınıdan girmeyen başka yerdende girmez bence illa bi yolu vardır onu eve sokmanın
malesef tatlım sökülmüyor eşim anca kesmemiz lazım dedi onuda ben istemedim beşiğin bütün özelliği gidecek ayaklarını söktü çiviliymiş ama bu sefer enden kurtarmadı beşik 80 cm kapılar 73 cm anlamadım standart olmaz mı kapı ölçüleri:KK43:

malesef tatlım sökülmüyor eşim anca kesmemiz lazım dedi onuda ben istemedim beşiğin bütün özelliği gidecek ayaklarını söktü çiviliymiş ama bu sefer enden kurtarmadı beşik 80 cm kapılar 73 cm anlamadım standart olmaz mı kapı ölçüleri:KK43:
Çok ilginç ama ya kapının ufak olma ihtimalini düşünmeleri lazım aslında beşiği yapanlarla ilgili bir sorunmuş allahtan hediye gelmiş para verseydiniz daha çok üzülürdünüz

Çok ilginç ama ya kapının ufak olma ihtimalini düşünmeleri lazım aslında beşiği yapanlarla ilgili bir sorunmuş allahtan hediye gelmiş para verseydiniz daha çok üzülürdünüz
aynen canım şok oldum zaten nasıl böyle bir şey olur inanılmaz üzüldüm ve eşime çok kızdım bu kadar ertelediği için daha erken öğrenmiş olsaydık icabına bakardık

20171009_084839.png selam kızlar bebek arabası alsak mı almasak mı derken en son bi karar verip bunu aldık artık. Zaten oto koltuğu şarttı, almışken bebek arabasıyla beraber alalım dedik o da çıktı aradan. Yalnız ana kucağı bana çok çukur gibi geldi yenidoğandan itibaren kullanılabilmesine rağmen. İçinde yenidoğan desteği var ama yine de battaniyeyle falan yükseltmek gerekir mi sizce? Satıcı güvenlik açısından zaten çukur olması gerektiğini, bebeğin anne karnında da o tarz pozisyonlara girdiğini bunun bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi ama bilemedim ben yine de. Puset alanlar siz nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2053237 selam kızlar bebek arabası alsak mı almasak mı derken en son bi karar verip bunu aldık artık. Zaten oto koltuğu şarttı, almışken bebek arabasıyla beraber alalım dedik o da çıktı aradan. Yalnız ana kucağı bana çok çukur gibi geldi yenidoğandan itibaren kullanılabilmesine rağmen. İçinde yenidoğan desteği var ama yine de battaniyeyle falan yükseltmek gerekir mi sizce? Satıcı güvenlik açısından zaten çukur olması gerektiğini, bebeğin anne karnında da o tarz pozisyonlara girdiğini bunun bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi ama bilemedim ben yine de. Puset alanlar siz nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
Güle güle kullanın arabanızı. Benim pusetimin içinde destek hiç yok ben destek yerine yastık yaptım tbebegin rahat yatabilcegi şekilde oglumdada öyle kullanmıştım gayettr rahattı içindr. Eğer desteği olduğu halde çok çukur geliyorsa sende yastık gibi birşeyle doldurabilirsin ama üstte değil destegin olduğu yere ozaman kemerde rahatça bağlanıyor bebegin düşme tehlikesi kalmıyor

Kızlar e bebek teki bu bebek arabasından alan var mı ? çok fazla yorum yok ama iyi midir acaba ?

Eklentiler

• LLLLL.jpg
    LLLLL.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 98
Back
X