- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
Tamam canim insallah:)Anladım kuzum. Çok sağ ol. Eğer haftaya görürsek bakalım ultrason da kaç haftalık olduğuda ortaya çıkar. Rabbim sana da nasip etsin kesesini de bebişini de görmeyi. İyi haberlerini bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim insallah:)Anladım kuzum. Çok sağ ol. Eğer haftaya görürsek bakalım ultrason da kaç haftalık olduğuda ortaya çıkar. Rabbim sana da nasip etsin kesesini de bebişini de görmeyi. İyi haberlerini bekliyorum.
Yok hayır hala olmadım akıntım çok sürekli oldum sanıp sanıp wcye koşuyorumNaptın adet oldun mu canım
Bende haziran annesi olmak istiyoruuum kızım 6 aylık ama yine bebek düşünüyoruz beraber büyüsünler yaşları yakın olsun ki oyun arkadaşı olabilsinler diye :) 2. De kız olursa çok tatlı olacak tabi ama hayırlısı bakalım :)
Benim oğlan ocak 2015 doğumlu 20 aylık seninki nasıl 7.5 aylık oluyor şaşırdımBen de subat 2015 annesıydım. Kızım 7,5 aylık. Dun televızyondan mı etkılendım nedır bugun oylesıne bı dusundum 2. cocogu. Oyle bı hazıran annelerını okuyayım dedım. Sana rasladım bı gozum korkmadı değil. 2. cocouk ıyı cesaret gıbı gelıyor bana. Yakın zamanlarda doğurmusuz. Su an o kadar gozumde buyuyor kı. Sen o gucu kendınde hıssedebılıyor musun merak ettım. :)
Bi test yapsan bence çıkar eğer varsa.Yok hayır hala olmadım akıntım çok sürekli oldum sanıp sanıp wcye koşuyorum
Benim oğlan ocak 2015 doğumlu 20 aylık seninki nasıl 7.5 aylık oluyor şaşırdım
subat 2016 annesiyim ve 4 haftalik hamileyim masaallah. daha keseyi gormedim dr a gitmedim. heycanliyim korkuyorum.Ben de subat 2015 annesıydım. Pardon 2016 :)
Hayırlı olsun. Herşey güzel Olacak korkma müthiş birşey bu yaptığın. Bebeğin inanılmaz sansli. Bizde çok istedik ama olmadı kısmet simdiyeymis. İkinci çocuğum kucağıma alabilirsem aralarında 2 yıl 8 ay olacak. Olsun yine de fazla degilsubat 2016 annesiyim ve 4 haftalik hamileyim masaallah. daha keseyi gormedim dr a gitmedim. heycanliyim korkuyorum.
canımm çok sevindim. İnş sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniGünaydınlar. Benim henüz hiç bir belirtim yok. Zaten anlamadim da. Evet istiyotduk ama 2 gun once test yaptigimda negatif cikmisti. Dun bir baktim pozitif. Tabi ben havalardayim hala bu arada şuan için haziran annesi olarak kaç kişiyiz?
ilk bebegim tedavi ile oldu drlar bana birak normali tuple bile olmaz demislerdi. Rabbim nasip etti. Aslinda zaten olmuyor diye korunmuyorduk sadece. Masaallah oldu.Hayırlı olsun. Herşey güzel Olacak korkma müthiş birşey bu yaptığın. Bebeğin inanılmaz sansli. Bizde çok istedik ama olmadı kısmet simdiyeymis. İkinci çocuğum kucağıma alabilirsem aralarında 2 yıl 8 ay olacak. Olsun yine de fazla degil
Hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza. Birşey soracağım zen nasıl 2. Haftasındasın hamileliğinin?canımm çok sevindim. İnş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Stres olmayinca oluyor işte. Çok sevindim senin adına dailk bebegim tedavi ile oldu drlar bana birak normali tuple bile olmaz demislerdi. Rabbim nasip etti. Aslinda zaten olmuyor diye korunmuyorduk sadece. Masaallah oldu.
inşallah. canım geç döllenme diye tahmin ediyorum. Benim 3 ay önce bebeğimin karnımda kalbinin durması sonucu 10 haftalıkken kürtaj oldum. sonra en az 3 ay korun dedi dr. um. Bizde korunuyoruz haliyle. tatile gittik 8 ile 13 eylül tarihleri arasında. o arada da adet olacağım nasılsa diye korunmuyorum. Adet tarihime çok yaklaşmıştım çünkü. adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırdım 0 çıktı. 8 gün geçikince kan testi yaptırdım tekrardan 380 çıktı. o yüzden işte. hayırlısı ile kalp atışını duyarsak ultrasonda da kaç haftalık olduğu ortaya çıkar diye düşünüyorum.Hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza. Birşey soracağım zen nasıl 2. Haftasındasın hamileliğinin?
Çıkar çıkar merak etme. Kaybın için çok üzgünüm. Sağ salim kucağımıza alalım bu sefer kötü şeyler dusunmeyelim ii olsun herseyinşallah. canım geç döllenme diye tahmin ediyorum. Benim 3 ay önce bebeğimin karnımda kalbinin durması sonucu 10 haftalıkken kürtaj oldum. sonra en az 3 ay korun dedi dr. um. Bizde korunuyoruz haliyle. tatile gittik 8 ile 13 eylül tarihleri arasında. o arada da adet olacağım nasılsa diye korunmuyorum. Adet tarihime çok yaklaşmıştım çünkü. adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırdım 0 çıktı. 8 gün geçikince kan testi yaptırdım tekrardan 380 çıktı. o yüzden işte. hayırlısı ile kalp atışını duyarsak ultrasonda da kaç haftalık olduğu ortaya çıkar diye düşünüyorum.