- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
benim de heyecanım kadar endişem var malesef. Bu sefer sağ salim kucağımıza alırız inş canım.Çıkar çıkar merak etme. Kaybın için çok üzgünüm. Sağ salim kucağımıza alalım bu sefer kötü şeyler dusunmeyelim ii olsun hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de heyecanım kadar endişem var malesef. Bu sefer sağ salim kucağımıza alırız inş canım.Çıkar çıkar merak etme. Kaybın için çok üzgünüm. Sağ salim kucağımıza alalım bu sefer kötü şeyler dusunmeyelim ii olsun hersey
Mrb kizlar benim cuma kan degerim 206 idi.dun verdim.tekrar kan 1021 cikmis.normal di mi bu durum.sali doktora gitcem nasipse keseyi gormek icin
Kızlar merhaba
dün gece gebe oldugumu öğrendim , kan değerim 551 çıktı. Hala şoktayım sanki herşey rüya gibi,Allahım keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin inş.
Kesinlikle kuzum ,kesinlikle Allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsinBence normal. İlk hamileliğimde benim de 529 çıkmıştı. Şimdi 2624 çıktı tabi. Katlandığına göre bir probnlem yok
Bende şoktayım. Çok mutluyum çok heyecanlıyım. Hamile olmak çok güzel bir duygu
Umarım kuzum. Umarım sende biran önce aramıza katılırsınKesinlikle kuzum ,kesinlikle Allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Canım birşey sorcam sen kadın doğuma gittin mi ilk hamile oldugunu öğrendiğinde yoksa sadece kanmı verdin?Umarım kuzum. Umarım sende biran önce aramıza katılırsın
Ben doktora gitmeyeceğim bu hamileliğimde hiç. Yurtdışında yaşayan Hollanda da yaşayan bir kuzenim var ve gitmemi tavsiye etmiyor. Hollanda da sadece acil bir durum varsa doktorlar çağırıyorlarmış onun dışında sadece iki kere ultrasona girilmesine izin veriyorlarmış. Bu sebeple sadece kan verdim. Çok acil bir durum olmazsa da doktora gitmeyi dusunmuyurum. Ama ilk hamileliğimden hatırlıyorum ki kese 4. Haftada gözükmüstu. Hatta doktor gözükmezse alttan bakacağını söylemişti. Ama gerek kalmadı ki alttan baktirmazdim zaten çok riskliymis.Canım birşey sorcam sen kadın doğuma gittin mi ilk hamile oldugunu öğrendiğinde yoksa sadece kanmı verdin?
Ben yarın doktor rendavusu alıcaktım fakat hamile arkadasım 2 gün sonra tekrar kan var değerin 2 katına çıkması lazım şu an doktora gitsende birşet gözükmez dedi?
Kafam karıştı
Kuzum o zaman ben gitsem benim kesem gözükürmü ?Ben doktora gitmeyeceğim bu hamileliğimde hiç. Yurtdışında yaşayan Hollanda da yaşayan bir kuzenim var ve gitmemi tavsiye etmiyor. Hollanda da sadece acil bir durum varsa doktorlar çağırıyorlarmış onun dışında sadece iki kere ultrasona girilmesine izin veriyorlarmış. Bu sebeple sadece kan verdim. Çok acil bir durum olmazsa da doktora gitmeyi dusunmuyurum. Ama ilk hamileliğimden hatırlıyorum ki kese 4. Haftada gözükmüstu. Hatta doktor gözükmezse alttan bakacağını söylemişti. Ama gerek kalmadı ki alttan baktirmazdim zaten çok riskliymis.
Normal canim cok guzel yukselmis. Insallah haftaya gittiginde gormus olursun kismetse :) Cok heyecanli yaaMrb kizlar benim cuma kan degerim 206 idi.dun verdim.tekrar kan 1021 cikmis.normal di mi bu durum.sali doktora gitcem nasipse keseyi gormek icin
Bence gözükür. Ben 4+6 haftalıkken gitmiştim ilkinde gözükmüstu. 529 du ozaman gebeliğimde çıkan değerler. Yarına al bence yada 1 gün daha bekle. Değerin iyi bence yarın 1000 küsür olacak zaten. 800un üzerinde olduğunda gözüküyor diye biliyorum ben.Kuzum o zaman ben gitsem benim kesem gözükürmü ?
4+3 haftalık hamileyim hesaplara göre kan sonucum da 551 çıktı
tamam canım çok teşekkür ederimm.Bence gözükür. Ben 4+6 haftalıkken gitmiştim ilkinde gözükmüstu. 529 du ozaman gebeliğimde çıkan değerler. Yarına al bence yada 1 gün daha bekle. Değerin iyi bence yarın 1000 küsür olacak zaten. 800un üzerinde olduğunda gözüküyor diye biliyorum ben.
Rica ederim ne demek. Merak ederim ben şimdi söylersin olur mu bana datamam canım çok teşekkür ederimm.
tamam canım söylerim tabiiRica ederim ne demek. Merak ederim ben şimdi söylersin olur mu bana da
canımmm çok şükür. Darısı cümle bekleyenlere nasip olsun inş. gözün aydın <3Bugün minik bebeğimi ve küçücük pıt pıt atan kalbini gördük. Dünyada bundan daha güzel bir duygu yaşamamıştım. Öyle duygulandım ki Allah isteyen herkese nasip etsin
canımmm merhabaaacanımmm çok şükür. Darısı cümle bekleyenlere nasip olsun inş. gözün aydın <3
Hoşgeldin sende araimza ❤ bu güzel heyecanları birlikte yaşamak çok güzel oluyorBugün minik bebeğimi ve küçücük pıt pıt atan kalbini gördük. Dünyada bundan daha güzel bir duygu yaşamamıştım. Öyle duygulandım ki Allah isteyen herkese nasip etsin
Inssllah canim.onceki hamileligimde kalp atisini duymak.icin gittigimde kurtaj demislerdio yuzden cok kokuyorrm insallah bu defa guzel olur her seyNormal canim cok guzel yukselmis. Insallah haftaya gittiginde gormus olursun kismetse :) Cok heyecanli yaa