2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben alırken, hamileler kullanabilir. Vücudunu çatlatmaz demişti. İnanıp aldım. Süper değil, ama kötü de değil.. Şimdilik beni idare ediyor. Bu arada da 15 haftalığım.. Tabi 2 - 3 haftadan sonra belki de faydası olmayacak.. Yetmeyecek.Karnım da iyice çıkar..
Bazı arkadaşlar yağ kullanıyorlar.. Ben nedense o cıvıklığı sevmiyorum.. Sanırım bir arkadaş da yukarılar da, acı badem kremi önerdi.. Onu da araştırayım.. Belki faydası olur..
Ben önerdim canım. Ama o nem için sadece çatlamamasına faydası var mı bir araştır bakalım :super:
 
Cinsiyet anketi de olusturulmus bizim daha belli degil maalesef henuz kontrole gitmedim haftaya dusunuyorum bakalim bi tahmin yapacak mi doktor ama sanki ilk baslarda kiz bebek haberleri geliyordu erkekler öne gecmis sasirdim dogrusu :KK48:
 
ben senin için kıskançlık değil, tam aksine 23 yaşına 2 bebek sığdırmana üzüldüm. genç yaşta 2 çocuk sorumluluğu.. ne kadar zordur senin için..
Saka yaptim zaten yok ya o kadar guzel hayatim var ki allahima sukur 4 senelik evliyim esimden yana bir terettutum olmadi ne o beni kirar ne ben onu oglumuda kendim buyuttum bu bebegimi de kendim buyutucem insallh ilk 2 ayim zor gecti oglum ve hamilelikle ama sag olsun esim kosuyo her ise yemegide yapar oglumada bakar suan icin bir problem yok cok sukur ileride nasil olucak bilemiycem ama ben onuda başarırım
 
Anammmm en citiriniz ben misim hih kiskanin bakim 23 yasinda en kucuk haziran annesiyim rabbim naip ederse ve benden sonra kimse gelmesse:KK54::KK54::KK54::21::21::21:
Kısmanmadım ama imrendim sana fıstık. Hep genç anne olmak istemişimdir, fakat hepimizin alın yazısı farklı. Mesela ben ; 33 yaşımda evlendim düşün. 34 de hamileyim ve RABBİM nasip ederse de 35 de anne olacağım. Senin 2numara 11 yaşına geldiğinde sen benim yaşımda olacan :KK9:
 
X