2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Benim karnım çıktı☺️
Kızlar karnı azda olsa çıkan var mı ? Zayıf arkadaşlar referans olsun. Çünkü benim gibi göbekliler pek anlayamıyoruz. Birkaç gündür alt karnımın çıktığını hissediyorum da. Emin olamadım. Acaba bebek yukarı mı çıkmaya başladı ki , ay ne bilim erken daha biliyorum ama bi sorayım dedim.
 
O onurumbenim canim bilgilerimi ozelden gonderecegim senin icin kolaylik olur onun disinda hazirliklarin supermis eminim kurs bilgilerin ve alisveris listenin herkese özellikle ilk bebegini bekleyenlere cok faydali olacaktir simdide ellerine saglik :) senin bebisinin cinsiyeti belli mi acaba belki kacirmisimdir yazdiysan da :)
 
Bu da benim minnak kelebegim cimsiyetini bilmiyorum cok merak etmiyorum zaten ama bir nubunuzu alirim :)
 

Eklentiler

  • IMG-20161210-WA0016.jpeg
    IMG-20161210-WA0016.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 67
Anladım. Tahlil sonuçlarını göstermiştim. Sadece çok iyi demişti. Bana kalsa zaten ilaç yazmasın :) sadece decavit vitamin mineral ilacı ya ; o yüzden kafama takıldı. Gittiğimde sorarım unutmassam heycandan :KK70: o demir ilacı mafediyor beni. Sabah namazından sonra içip yatıyorum. Aç karına içip 2 saat yememek lazımmış ya o yüzden. Ama büyük tuvalete çıkmak işkenceye döndü resmen.
Evet 2 saat sonra yemek yiyorsun bi de ben çalışıyorum iş yerinde kahvaltı da yok bişeyler atıştırıyorum işte. İdare edeceğiz artık yapacak biçey yok...
Ben 30u hatırlarsam yazacağım sana decaviti.. dediğim gibi doktor çok rahat endişeli durum görmediği sürece seni de endişelendirmez :)
 
Aaaa çok garip nerden bildim ben :-)
Bence çok güzel bi kızın olacak :KK68::KK68: prenses geliyor:KK33::KK37:

Ooooo piremses diyorsun :) doktordan sonra ilk burada paylaşıcam cinsiyetini öğrenirsem :)

Erkek ayi miymis haziran yaa :) ankette 61.5% erkek demis :) bakalim zaman ilerledikce belli oldukca degisecek mi... Prensesler de olsun yaa bize de gelin lazim dimi ama Mine1907 Mine1907 :halay:

Hahahahah Yeşim :) düşünmemiz lazım, kız evi naz evi :KK22:
 
hemen kız mı bakmaya başladın canım
Daha şimdiden alıcı gözle bakıyorsun? :KK70:
Ahahaha :KK70:Doktor erkek dedi ya yavas yavas erkek annesi tribine girmeye basladim, alismaya calisiyorum :KK70: hep kiz annesiyim diye dusunurdum ama erkek olunca garipsedim erkek annesi olmaya alismaliyim sonuctaa :))
 
X