2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben de erkek annesiyim birlikte bakalım mı kızlara? Beni de sevin :anneadayı:
Mine1907 Mine1907 tabi ilk burda paylaş yoksa kırılım bak :KK53:
Aaaa ben mi kacirdim acaba belli olmus seninki dee :) hayirli ugurlu olsun,hepimiz bebeklerimize saglikla kavusalim. kizi erkegi bir saglikli olsunlarda. o zaman bundan sonra beraber bakaliiim :))
 
Ülker de kız dedi, kız geliyor o zaman :) senin nubda kıza benziyor yalnız :) bi piremses daha geliyor sanki :rapci:
Canim benden nub gecti aslinda bebisim biraz hareketli oldugu icin kafa asagi ultrason fotografi da var mesela cumartesi den beri 5 kez ultrasona girdim ensesini olcturmuyo ama yine de tahminin icin tesekkur ederim :KK200:
 
Ne güzel söylüyo doktorlarınız . Yani en azından tahmin yapıyor. Bana 26 sında gidicem o zaman bebek gösterirse belki demişti en son gittiğimde:işsiz:
Ama inanın hepinizin yerine seviniyorum. :KK200:
Bana 13.haftaya girdigimizde soylememisti. daha cok erken kesin olarak soylenmez demisti. ama esimin dogum gunuydu 9 aralikta,bende supriz olsun belki goruruz diye baska doktora gittim baya net gordu penisi ve testisleri :) Babaya supriz oldu baya :) 26 sinda gorulur bence senin de. cunku beni 23 u gibi cagirmisti.
 
Ahahah cok guldum canim yaa baya tahminde bulunmus sagolsunn bende erkege benzettim ama saglikli olsnda ne olursa olsun

Valla Kuzugiller Kuzugiller Ulker309 Ulker309 ve Y YESIMBOZ dışında herkes erkek diyor ama ben onların hislerine pek güvendim, çünkü ülker perşembe öğreneceksin dedi. Belki de içlerine tersi doğuyordur. bakalım. zaten ilk burada yazıcam :)
 
Bilgisayar bir süredir bende olmadığı için giremedim. Şimdi gördüm yazışmaları.
Bir sayfa yöneticisinden liste yapmak dışında ne bekliyorsunuz tam anlayamadım ben açıkçası. Listeyi sadece bilgisayardan düzenleyebiliyorum ve yarınızdan fazlanız bilgilerinizi atma tenezzülünde bile bulunmadı.
Değiştirmek istiyorsanız değiştirin orası ayrı konu ama liste yapmak dışında arada da girip sizlerle konuşmak dışında bir görevim olduğunu sanmıyorum. Cinsiyetlerinizi bile tüm sayfaları okuyarak alıyorum.
Bu konuda destek verenler ar tabi ama çoğunuz gönülsüz ve habersiz.
@Kazen halen değiştirmek istiyorlarsa tabi değiştirsinler.
Sanki zorla yapıyor gibi bir halin var. Hiçte sohbetin yok canım ya..
 
X