- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
Kızlar pipetli bardaklardan içebilirlet mi yani şuan??? Ben alıstırma bardagı kullanıyorum 6. Aydan beri ikeanın basit akıtan bişi artık dedim düzgün bişey alayım kafaya dikmede sorun yok ama burda pipetli kullanan varmıs biraz bahsedermsiniz çekme işini yapabilirler mi pipetten??
Sizler ek gıdada baya ilerlemişsiniz kuzular danalar ben daha ete gecmedim gerçş biraz ek gıdayı agırdan alan biriyim bi de blw gidince
Herşeyi kendi yemek istiyor o yuzden demiride kabul etmiyor çünkü kaşıkla bişi pek almıyor kendi agzına götürürse döke saça neler denedim demiri veremiyorum suyun içine vs hemen anlıyor tadını püskürtüyor agzından napacağımı bilemiyorum
Sarp 2-3 saatte bir emiyor sizde nasıl???
Sizler ek gıdada baya ilerlemişsiniz kuzular danalar ben daha ete gecmedim gerçş biraz ek gıdayı agırdan alan biriyim bi de blw gidince
Herşeyi kendi yemek istiyor o yuzden demiride kabul etmiyor çünkü kaşıkla bişi pek almıyor kendi agzına götürürse döke saça neler denedim demiri veremiyorum suyun içine vs hemen anlıyor tadını püskürtüyor agzından napacağımı bilemiyorum
Sarp 2-3 saatte bir emiyor sizde nasıl???