2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar yaa bebe bisküvisini nasıl yapıyorsunuzz ben beceremedim

Bir çok tarif var nette ama bazıları yumurtalı olduğu için uzun süre bekletilmeli mi o konuda emin olamadım ben. Böyle bir tarif buldum ve yaptım. Gayet güzel oldu. Deneyebilirsiniz sen de...

Benim bisküviler de umduğumdan başarılı oldu, ben bile yedim 1-2 tane.
Tarifini yazayım kısaca belki işinize yarar sizlerin de...
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yoğurt suyu
1 muz
3 kaşık tereyağ (oda sıcaklığında)
1/2 çay bardağı irmik
3-3,5 çay bardağı kadar tam yulaf unu ( tam buğday ile de karıştırılabilir)

Yoğurt, yoğurt suyu ve muzu blendardan geçirdim. Tereyağ ve diğer Malzemeleri ekledim. Duruma göre un ilavesi yapılabilir. Ele yapışmayan bir kurabiyehamuru oldu. 1 saat kadar buzdolabında dinlendirip, kalıpla kestim. 15 dk kadar 160 derecede pişirdim.
 
çok geriden geliyoruz anlaşılan. tadımlarımız bitmedi.
karıştırmayı bende düşünmüyorum.öncelikle benim midemin alması lazım...
 
Ay kusura bakmayin ama karisimlari ben hic sevmiyrm
Igrenc geliyor
Peynirle beraber verilen pekmesin ne faydasi var acaba
Canım bazende yapmak gerekebiliyo sankş.erik marmelatını yemedi.içine pekmez ve su koyup tatlandırmak istedim yine sevmedi.bende cicibeyle karıstırıp bulamaç gibi verdim.aklıma baska türlü vermk gelmedi.
O marmelat bitecek
 
Kızlar oto koltuğu hakkında fikriniz nedir?
E bebekte recaroda indirim var.benm ilk çocuğum isofix konusunda kararsizim.
 
Ay kusura bakmayin ama karisimlari ben hic sevmiyrm
Igrenc geliyor
Peynirle beraber verilen pekmesin ne faydasi var acaba
Kesinlikle katılıyorum bulamaç kendimde yemem

Bir de cicibebe verilmesini dogru bulmuyorum

Bizde yemezse açkalır yapcak bişi yok acıkınca yer ayrıca şuan tadımlık

Araba koltuguna kafam basmıyo arastırmak zor geliyo ama şuanihtiyac napcam bilmiyrm
 
Kızlar oto koltuğu hakkında fikriniz nedir?
E bebekte recaroda indirim var.benm ilk çocuğum isofix konusunda kararsizim.


Bence oto koltuğu en önemli kalem güvenli olması lazım nelere para veriyor insan. Ben bu konuda çok araştırma yaptım öncelikle araştırma yapacaksanız şunu söylemek istiyorum internette kullanıcı yorumlarına bakmayın bu konuda çünkü sonuçta kimse allah korusun ben kaza yaşadım koltukbrbeğimi korudu ya da korumadı diye yorum yazmıyor doğal olarak. Rahat hafif veya güzel olmasından çok, güvenli olması kriter olmalı bence. Adac testi güvenlik testleri içerisinde en önemlisi bundan aldığı puana bakmanızı tavsiye ederim.
Bu test sonuçları dikkate alındığında cybex Britax römer ve Maxi Cosi bu teste girip yüksek puanlar alan markalar geri kalanları genelde bu teste giremiyor ya da geçemiyor.
Ben kızım zayıf yapıda olduğu için 9-18kg tercih etmedim çünkü biz hala 7,5kg dayız ve onların içerisinde çocuk kayboldu güvenli gelmedi gözüme o yüzden 0-18kg lar arasında kıyaslama yaparak cybex sirona aldım.
 
Bundan önce buraya yazmıştım bir aydır adet sancısı gibi sancılarım oluyo kasıklarda ve yine aynınsekilde bir aydır akıntı geliyo diye
Burdabi çok arkadas adet olursun demişlerdi
Çok şükür oldum
Darısı olmayanların basına
 
Birebir ben yazmışım gibi Yazdıklarınız. Biz de sirona aldık
 
Arkadaşlar farklı bir konu olacak ama merak ediyorum ben 6 aydır bebegimle evdeyim biyere cikamiyorum eskiden çalışan ve sosyal biriydim şimdi böyle eve bağımlı kalmak beni bunaltiyor plan yapmak istiyorum ama eşimde çok yoğun çalışıyor akşam geç eve geliyor haftasonuda calisiyor bazen tek başıma biyere gidemiyorum arada bazen anneme gidip kalıyorum ara sıra AVM de bir saat takılıp dönüyoruz çok nadir ama bana yetmiyor ben mi abartiyorum siz ne durumdasiniz ? Düşüncelerinizi yazarmisiniz çıkıp rahatça gezebiken varmı gerçekten merak ediyorum çalışanlar veya bakıcısı annesi yanında olanlarda durum daha farklı olabilir tabi
 
Biz çıkıyoruz, sadece otomobili sevmiyor benim kızım. Bebek arabasıyla uzun yürüyüş, otobüs, dolmuş, metroya binebiliyoruz.
 
Bu arada pazar günü oto koltuğu almaya gideceğim. Araştırma içindeyim. Hepsi ece sertifikası almış ama adac testinden geçen az marka var. Bakalım ne alacağız.
 

Çok sağol canım hemen deniycem ❤
 
Kızlar aranizda sadece mama veren var miydi bebisine. Bizim Ki sadece mama içiyor. Az çok çorbalar da yediriyorim yoğurt sevmiyo hiç nedense. Tarhana çorbasını çok sevdi. Yumurta falan yediriyorm peynir pekmez. Bende bebe biskuvisi yapıcam muzlu becerebilirsem. Artik kızım sürünerek istediği yere gidiyor pek yalnız bırakamiyorm. Malum evde soba da varmış buarada yurutece koydum ben. Bugün koymicaktim dayanamadım çok sevdi ama mutlu oluyor ayakta durunca :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…